Youtube Vergilendirmesi Hakkında | Partnerden Gelen Bilgilendirme

• Kullanıcı ODEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Haberleri-Yenilikleri
ortada fol yok yumurta yok bizim zeki millet gene başladı dallandırmaya , korkak wediacorp gene başı çekiyor , o kadar partner bişey demiyor . wediacorp kendince yazı hazırladı mail attı millete. yav kardeşim ortada resmi bişey yok , wediacorp o mailinde bile kendilerince düşüncelerini yazmış.ne meraklı milletiz ya

Kazanan ödesin benimde 19k lık youtubem var yani kimse kusura bakmasın büyük Youtuberlardan oturdukları yerden 10-20k kazanıp çok çalışıyorum demesinler günlük 1-3 saat zaman harcıyorlar bindikleri araba amg m3 m4 camaro oturdukları ev 250.000 300.000 TL bizahmet ödesinler günde 9 saat çalışıp 1604 TL alanları düşünsünler.

ortada fol yok yumurta yok bizim zeki millet gene başladı dallandırmaya , korkak wediacorp gene başı çekiyor , o kadar partner bişey demiyor . wediacorp kendince yazı hazırladı mail attı millete. yav kardeşim ortada resmi bişey yok , wediacorp o mailinde bile kendilerince düşüncelerini yazmış.ne meraklı milletiz ya

aynen kardeşim bi sen akıllısın

ortada net yasa ok. tel aç maliye bakanlıgı danışma hattına adamlar youtube ne onu bilmiyor. inanın öyle. sen durumu anlatıyorsun algılama yapamıyor. yani ortada hiç bişi yok.

Mediacorp un Allah belasını versin, adım gibi eminim geçmiş yıllara ait vergi alınma devletin zerre haberi yok, hep bu gibi kişiler firmalar yüzünden haberdar oldular, sebep olanı Allah bildiği gibi yapsın

"devamlılık" esasına göre her ay düzenli kazancı olanlar alt limit olmaksızın vergiye tabidir. Az kazansın , çok kazansın veya zarar etsin.

Anlaşılmayan konu insanların vergi mevzuatını bilmeden yorum yapmasıdır. Devletin sizden beklentisi öncelikle vergi mükellefi olmanız. İnsanlar abartarak %15 den başlayıp %35 e ulaşan gelir vergisi bunun üstüne %18 kdv den bahsederek sanki gelirinin %50 sini vergi verecekmiş gibi konuşuyor. Peki youtube kazancı elde edip , üzerine devletten vergi iadesi alma şansınız olduğunu biliyor muydunuz ?

Herkesin şartları farklıdır, mükellef olmak için verilmiş 1 senelik bağkur teşviki (7200 tl civarı) ve 75.000 tl kazanç istisnasından faydalanabiliyorsanız mükellefiyet kaydınızı başlatınız.

Unutmayın vergi brüt kazanç üzerinden değil , safi tutar üzerinden hesaplanır.

Tahminimce son 1-2 senede guguldan para alanların hesaplarını incelerler..gelmişini geçmişini öperler..

Not : Herhangi bir kamu veya aile mahkemesi davasında geriye dönük 2 yıllık banka hesapları incelenir..ordan varsayımda bulundum !

umarım en kısa sürede gelir. Vergi vermemek gelişmiş ülkelerde en büyük suç hem ülkem ülkem diyorlar sıra vergiye gelince yok bizden alma günde 10 saat sanayide çalışan bir taraflarından ter akan 2000 lira alan adam veriyorsa vergiyi hiçbir ağır yük altında çalışmayan kamera karşısına geçen adamda vermek zorunda salak salak videolar çekip villada oturanlar bi zahmet ödesin çok geç bile kalındı

Cumhurbaşkanın sözü : Biz şimdi zaten youtuberlara vergi vermedikleri için yükleniyoruz. Diyoruz ki amerikada , almanyada buralarda vergiler ödenirken bizde niye ödenmiyor. Ödenmediği göre biz bunların üzerine gitmemiz lazım.

https://youtu.be/ZFaGSenUoks?t=5m42s

bu muhabbeti paylaşmak istemiyorum... vergi muhabbetine açıldığı için paylaşıyorum

---------- Spam Engelliyici 16:46 ---------- Önceki Mesaj 16:45 ----------

not : onay muhabbeti bu sebep olabilir ;)

Başkanlık sistemi bunun da önünü açacak diyor. Ödemeyenlerden vergisini alacağız diyo 3-5 youtuberda inşallah inşallah diyo :D

İnanır mısınız şu videonun üzerine 10 15 madde yazdım hem video ile alakalı, hem içerisinde ki konuşmalar ile ama forumda seviyeli bi tartışma örneği görmediğim için hepsini sildim.

Maşallah Maşallah, İnşallah İnşallah.

Bu vergi muhabbeti olursa aylık mı 5 haneyi geçenler vergi verecek yoksa yıllık mı? Yıllık çoğu kişi zaten 10 k yı geçiyordur heralde

Turkiyede zaten hep ilkler olur, dünyada olmayan ilkler
2013 2018 kapsayacak vergi çıkarsa şaşırmayın

işin kötü tarafı ben sadece 20 bin lira parayı taktiklere verdim, çok gereksiz para harcadım

Çıkacak kanun 2013 ten bu zamanı kapsarsa ciddi sıkıntıya girerim

kanalım yok o yüzden gelebilir : ) bencilliğin böylesi

arkadas google kessin devlete odesin her ay her ay kimse ugrasamaz vergi ile. zaten senin yolladigin ulke belli isim sirket belli, o zaman otomotik kessinler..

umarım en kısa sürede gelir. Vergi vermemek gelişmiş ülkelerde en büyük suç hem ülkem ülkem diyorlar sıra vergiye gelince yok bizden alma günde 10 saat sanayide çalışan bir taraflarından ter akan 2000 lira alan adam veriyorsa vergiyi hiçbir ağır yük altında çalışmayan kamera karşısına geçen adamda vermek zorunda salak salak videolar çekip villada oturanlar bi zahmet ödesin çok geç bile kalındı

haklısın ama adil vergi gelsin. sabit kazanan ayda yuksek mebla kazanan meslek edinenden alınsın.
koskoca borsada milyar dolarlar uçuyor vergi sıfır lt :D
yani nasıl adalet bu. öte yandan biri çıkıyor way efendim bitcoin kazanç var neden vergisi yok diyor ??
yada koca iş adamı vergi vermiyor devlet almıyor üzerine gitmiyor. ama bu küçük şeylerin üzerinden vergi peşinde koşuyor ?
adil olsun öncelikle. sonra verdiğimiz vergileri nereye kullandın diyoruz ? yok saklı ödenek, gizli ödenek vb.. vb.. yaa verelim vergi amma bir ölçü olsun yahu

---------- Spam Engelliyici 17:28 ---------- Önceki Mesaj 17:27 ----------

Turkiyede zaten hep ilkler olur, dünyada olmayan ilkler
2013 2018 kapsayacak vergi çıkarsa şaşırmayın

işin kötü tarafı ben sadece 20 bin lira parayı taktiklere verdim, çok gereksiz para harcadım

Çıkacak kanun 2013 ten bu zamanı kapsarsa ciddi sıkıntıya girerim

hiç bir vergi kanunu geçmişi kapsamaz. anayasal kanun. kanun çıkarsa bugun den ilerisine çıkar. geçmişe gitmeleri söz konusu değildir. eğerki sen xxx kazandın ver vergini al sana ceza derlersede sen mahkemeye gidiyorsun itiraz ediyorsun. vb.. vb.. ispatla yukumlu oluyo onlarda

Cumhurbaşkanın sözü : Biz şimdi zaten youtuberlara vergi vermedikleri için yükleniyoruz. Diyoruz ki amerikada , almanyada buralarda vergiler ödenirken bizde niye ödenmiyor. Ödenmediği göre biz bunların üzerine gitmemiz lazım.

https://youtu.be/ZFaGSenUoks?t=5m42s

bu muhabbeti paylaşmak istemiyorum... vergi muhabbetine açıldığı için paylaşıyorum

---------- Spam Engelliyici 16:46 ---------- Önceki Mesaj 16:45 ----------

not : onay muhabbeti bu sebep olabilir ;)

Almanyada fln yt ciler için vergi yok... Hesap hareketlerimi döktürmeyin bana.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri