Youtube Videoları Fişliyor/Ünlem Algoritması Hakkında

• Kullanıcı Yeteneck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
,
Hala spam peşindesiniz ya arkadaşım ne doymak bilmeyen insanlarız. Youtube tamamen kapatacak türkiyeye bu olayı o zaman babayı alacaksınız da işte neyse

:) Serkan abinin dedigi gibi spam candır kardeşim. Özgün videolarım var merak etme sen :) Yaza saklıyorum bomba gibi gelecegim. Youtube türkiyeye kapatsa bile umrumuzda olmaz türkçe içerik çalışanlar düşünsün.

50 video attim hepsi soru isaretinde kaldi yarim saattir :D

Youtubenin içerik belirleme aracı kolayca tanıplayıp kaldırıyor videoların para kazanmasını. İçerik belirleme araca bensersiz bi şekilde videoları imzalıyor… polisler nasıl parmak izi sayesinde cunluyu buluyorsa youtube içerik belirleme aracıda aynen videonun imzasından buluyor… aynı anda birde içerik sahibinin telif hakkı dosyasiyla eşleştiriyor ve alsana unlem.. bu eslestırmeyı yapınca sonucun pozıtıf olması durumunda hepsı unlem oluyor ama sonuc negatıf cıkınca dolar oluyor

valla spam yaparak bu ay 4600 alacağım.
bu ayda şimdiye kadar biriken 4600
türkiye ye kapatılması da umrumda değil,türkçe videom yok

yav hocam banane,bizene

Böyle millete nispet edercesine laf söylersen inşAllah adsense banlanır o parayı alamazsın demektne başka bir şey bırakmazsın.

Önüne gelen youtube işine girer oldu !

yav hocam banane,bizene

Böyle millete nispet edercesine laf söylersen inşAllah adsense banlanır o parayı alamazsın demektne başka bir şey bırakmazsın.

ben sana mı laf etmişim ,senden mi alınttı yapmışım bir bak...
durduk yere spamcılara babayı alacaksınız diyene lafım...
sen rahat ol..

yav hocam banane,bizene

Önüne gelen youtube işine girer oldu !

Ağzına sağlık kardeşim.İşte senin nası insan olduğun belli türkiyede kapansın umrummmda değil diyosun.Yani buradakiler nispet yapar gibi fesatlanarak umrumda değil diyosun.Bu kadar milletin bedduasını alıcaksın. İnş adsensen banlanmansı dileğiyle...

Konuya eklemelerimi yapayım Ytkazan botunun ve videoyap botunun kırpma özelliğini kullanarak yeni açılmış kanalda youtubedan indirilen videolar açısından %90lık bir başarı sağlamış bulunmaktayım 130 videodan 15-20 tanesi ünleme düştü...bu ünleme düşmeler son videolara doğru oldu yani attığım ilk 100 videoda hiç bir sıkıntı yoktu.

Videoyap botunu 2-3 aydır kullanıyordum zaten kendini sürekli yenileyen bir sistem...video düzenleme işlemlerindeki %20 ve %30 kırpma işlemleri ünleme düşen videoları yeni kanala sorunsuz atmayı sağlıyor

Ayrıca Ytkazan sistemini de test etme imkanım oldu
Kullanışlı bir sistem özellikle az kanalla çok kazanmak isteyen arkadaşların işini görebilecek intro ve outro özelliklerini de test ettim tıkır tıkır çalışıyor.720p bir videoda üstten ve alttan 200-300, 360p bir videoda 25-75 arası kesim yapınca video izlenebilirliği bozulmadan 3. taraf da aşılabiliyor

Bot kullanmayan arkadaşlar da konu başındaki çerçeveleme yöntemini kullanarak videolarını geçirebilirler.
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] [MENTION=705]Rigobert[/MENTION] her iki arkadaşın sistemini de hafta sonu test ettim ünleme karşı bot kullanıcıları bunları yeni açılmış kanallarında deneyerek güzel sonuç alacakalrdır.İki arkadaşı da servisi host üzerinde çalışmakta ayrıca vdsye para vermek zorunda değilsiniz..iki sistemde de 1 tane eksik var bunu burdan da isteyeyim bu ünlem mevzusunda yabancı youtuberların da önüne geçmemizi sağlayacak bir istek :) Mümkünse botlara çerçeve içine alma özelliğini ekleyebilirsek (ve bu çerçeveleri belli ölçülerde biz hazırlayıp yükleyebilirsek) Çok çok faydalı bir iş olacak. ve vds yükünden de kurtaracaksınız çoğu kişiyi :)

Umarım yararlı bir yazı olmuştur burdaki taktikler işinize yarar..
Burda yazdıklarım kara listeye(her attığınız videonun ünleme düştüğü) girmemiş kanallar içindir özellikle yeni açtığınız kanallar için..

Kara listeye giren kanallar içinse önce kara listeden çıkarmak için 5-6 özgün videonuzu ispat edip sonra çalışmaya devam edebilirsiniz..

Konuya eklemelerimi yapayım Ytkazan botunun ve videoyap botunun kırpma özelliğini kullanarak yeni açılmış kanalda youtubedan indirilen videolar açısından %90lık bir başarı sağlamış bulunmaktayım 130 videodan 15-20 tanesi ünleme düştü...bu ünleme düşmeler son videolara doğru oldu yani attığım ilk 100 videoda hiç bir sıkıntı yoktu.

Videoyap botunu 2-3 aydır kullanıyordum zaten kendini sürekli yenileyen bir sistem...video düzenleme işlemlerindeki %20 ve %30 kırpma işlemleri ünleme düşen videoları yeni kanala sorunsuz atmayı sağlıyor

Ayrıca Ytkazan sistemini de test etme imkanım oldu
Kullanışlı bir sistem özellikle az kanalla çok kazanmak isteyen arkadaşların işini görebilecek intro ve outro özelliklerini de test ettim tıkır tıkır çalışıyor.720p bir videoda üstten ve alttan 200-300, 360p bir videoda 25-75 arası kesim yapınca video izlenebilirliği bozulmadan 3. taraf da aşılabiliyor

Bot kullanmayan arkadaşlar da konu başındaki çerçeveleme yöntemini kullanarak videolarını geçirebilirler.
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] [MENTION=705]Rigobert[/MENTION] her iki arkadaşın sistemini de hafta sonu test ettim ünleme karşı bot kullanıcıları bunları yeni açılmış kanallarında deneyerek güzel sonuç alacakalrdır.İki arkadaşı da servisi host üzerinde çalışmakta ayrıca vdsye para vermek zorunda değilsiniz..iki sistemde de 1 tane eksik var bunu burdan da isteyeyim bu ünlem mevzusunda yabancı youtuberların da önüne geçmemizi sağlayacak bir istek :) Mümkünse botlara çerçeve içine alma özelliğini ekleyebilirsek (ve bu çerçeveleri belli ölçülerde biz hazırlayıp yükleyebilirsek) Çok çok faydalı bir iş olacak. ve vds yükünden de kurtaracaksınız çoğu kişiyi :)

Umarım yararlı bir yazı olmuştur burdaki taktikler işinize yarar..
Burda yazdıklarım kara listeye(her attığınız videonun ünleme düştüğü) girmemiş kanallar içindir özellikle yeni açtığınız kanallar için..

Kara listeye giren kanallar içinse önce kara listeden çıkarmak için 5-6 özgün videonuzu ispat edip sonra çalışmaya devam edebilirsiniz..

hocam kırpma yüzdesi göremedim video editörlerde böyle bir ayar mı var ?

Videoyap anasayfasında videokırpma seçeneği var..video editörlerden camtasia ile ilgili konu açmıştım ordan bulabilirsiniz

hocam o botu kullanmıyorum.

Camtasia da batch render yaparken failed dedi hocam. %33.3 te takıldı 3 tane proje kaydedip işleme koydum. Neden olabilir ?

Hocam iyi yakalamışsın ama haber videolarındada direk ünleme düşüyor, sitelerden alınıp atılan videolar

hocam o botu kullanmıyorum.

Camtasia da batch render yaparken failed dedi hocam. %33.3 te takıldı 3 tane proje kaydedip işleme koydum. Neden olabilir ?

valla şimdi nerde hata olduğunu söylemek zor her birini tektek render almak gerek ki nerde sorun olduğunu çözebilesin..tek tek render alırken hata vereceğini düşünüyorum..Vermez ise bi fikrim yok dostum

valla şimdi nerde hata olduğunu söylemek zor her birini tektek render almak gerek ki nerde sorun olduğunu çözebilesin..tek tek render alırken hata vereceğini düşünüyorum..Vermez ise bi fikrim yok dostum

hocam bendeki crackte sorun var gibi..

Bana özelden atar mısın ? Full sürümü varsa.

Ben bir tek videoyap botu ile yüklediğim videolarda sorun yaşıyorum. Yani kesinlikle çerçeve özelliği gelmeli. Yada benzeri bir özellik olmalı. İster yeni ister eski kanal dinlemiyor ünlem geliyor..

selam aleyküm arkadaşlar bügün kayıt oldum siteye ve bende bişey denedim dolar işareti yandı ama kesin cözümmüdür bilemem . videolarıma hep ünlem işareti geliyordu bügün alt kanal açtım ve bi video yükledim ismini degiştirdim şuan dolar işareti yandı ve anormal hiç birşey yok şuan para kazanılıyor ama üst üste ard arda seri seri video atınca ünlem geliyor

doğrudur öyle videolar denk geliyo ki % 40 da kurtarmıyor..ama çerçeveleyerek atarsanız olacağını düşünüyorum

Tabi bunlar benim tecrübelerim bazısında işe yaramaya da bilir bu yüzden tecrübe edinen arkadaşlar burda paylaşırlarsa daha sağlıklı olur

Çerçeve konusunu da şu konudaki gibi yaparsanız etkili sonuç alırsınız özellikle çerçeve kenarlıklarının kalın olması etkili

---------- Mesaj saat 11:38:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:35:18 civarında gönderildi. ----------

Merhabalar arkadaşlar yaptığım bir ünlem çalışmasını paylaşmak istiyorum..Çalışma yaptığım 5 kanal 2 hafta önce açılmış içine video atılmamış kanallardı para kazanmaları açık içlerinde kendi çektiğim 2 video bulunmakta(hepsinde aynı videolar)

*1. kanala camtasia ile çerçeveleyip attığım 120 çizgifilm videosunun tamamı sorunsuz ve firesiz bir şekilde yüklendi vds ile(videolar 15-25 dk arasında)

*2. ve 3. kanallara videoyap botu ile 1. kanaldan çektiğim videolar aynen atıldı

*4. kanala videoyap botuyla özgünleştirerek 1. kanaldan çektiğim videoları koydum

*5. kanala vds ile 1. kanaldan indirip aynı açıklama etiket vs ile videoları yükledim

1. kanal haricinde diğer bütün kanallardaki videolar 24 saat dolmadan ünleme düştü...

Buradan bir çıkarım yaptım ki youtube upload edilen tüm videoları fişliyor ve indirip tekrar yükleme halinde bir süre sonra ünleme düşüyor..

Ünlem olayının algoritması bir çok farklı etkene dayanmakla birlikte bir kolunda da bu bulunmakta bence..

Konuyu sabah açacaktım fakat deneyin son aşamasını bekletmek istedim :)

şimdi ünleme düşen 4 kanala kendi hazırladığım videoları(1. kanalda bulunan camtasia ile çerçevelediğim) yükledim sabah ayrıca 1 tane de yeni kanal açtım ona da yükledim hepsinin para kazanmalarını açtım 10 saat oldu henüz bir ünlem belirtisi yok..24 saatte bir konu altında gelişmeleri de paylaşacam ki her geçen saat bu teoriyi destekler nitelikte olacaktır...

Not:Resmen bilimsel çalışma,deney yapıyoruz yeminle..Serkan abi demeli youtube kendini bizim sayemizde geliştiriyor

bu konuda istek yapmıştım önceden..Fakat amaç videonun karakterini ve kmliğini değiştirmek olduğundan herhangi bir intro ekleme,süre kesme,Kırpma işlemi de iş görür kanımca

15-25 dakika arası

doğrudur öyle videolar denk geliyo ki % 40 da kurtarmıyor..ama çerçeveleyerek atarsanız olacağını düşünüyorum

Tabi bunlar benim tecrübelerim bazısında işe yaramaya da bilir bu yüzden tecrübe edinen arkadaşlar burda paylaşırlarsa daha sağlıklı olur

Çerçeve konusunu da şu konudaki gibi yaparsanız etkili sonuç alırsınız özellikle çerçeve kenarlıklarının kalın olması etkili

"Hocam camtasianın hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Videolu anlatımınıza göre ben çerçeveyi koyamadım. Ben camtasia 7 yi bulabildim crackli olarak, lütfen kullandığınız sürümü ve indirebileceğim link i pm atabilirmisiniz.."

camtasia 8.2.1 kullanıyorum ama her sürüm işinizi görür anlattığım mantıkda çalışırsanız internette bulabilirsiniz kolayca

Dediğiniz yanlış. Öyle olsaydı, cep telefonu ile o an çekip de yükler yüklemez ünlem vermezdi. Ama veriyor malesef her türlü. Yani Youtube yeni bir düzenleme içerisinde şu an. Ve bu aşamada da bazı teknik hatalar oluyor. Çünkü bazen ünlem çıkıyor, bazen çıkmıyor. Olay bu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri