YOUTUBE yasağı kalktı

• Kullanıcı ummankara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
YouTube, erişim engelinin kaldırılması için avukatı aracılığıyla Anayasa Mahkemesine bireysel başvuruda bulundu.

Kaynak : YouTube'dan AYM hamlesi - Hrriyet GNDEM

Bu gelisme ve an itibariyle AYM baskani Kilic'in yaptigi aciklamalar dogrultusunda Youtube'da 1-2 gun icinde acilacaktir arkadaslar..

Iyi haberlerle, iyi bir hafta olsun.. :)

kılıç ne zaman açıklama yaptı bu konuda?

Deve cuce oyununa cewirdiler iyice... bi aciyolar bi kapatiyolar :D

GT-P3100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cevap: YOUTUBE ysağı kalktı

hocam inanmayın şunlara yahu. Anayasa mahkemesi emir vermeden tib açamaz. Sulh mahkemesi açılma talebinde bulunmuş. 1 hafta 10 güne kadar net kararı anayasa mahkemesi açıklayınca açılır. Aynı twitter gibi.

yok hocam alakası yok :D twitterı engelleyen anayasa mahkemesiydi ve anayasa mahkemeside sonra yasağı kaldırdı.

youtube'yi engelleyen ankara gölbaşı sulh ceza mahkemesi.. yani anayasa mahkemeside yakından uzaktan alakası yok onun nerden çıkardınız anlamadım. youtube'yi engelleyen gölbaşı sulh ceza mahkemesi ve yasaklanan açıklamadada

"Bu İnternet sitesi (youtube.com) hakkında Gölbaşı Sulh Ceza Mahkemesi'nin 27/03/2014 tarih ve 2014/358 sayılı kararına istinaden ve 5651 sayılı kanunun 8. Madde 1/b bendi uyarınca Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından KORUMA TEDBİRİ uygulanmaktadır."

yani yanlışınız var :) bilir bilmedik konuşmayın açılacak youtube 2 3 saate yetkililere görüştüm.

kardeş ne oldu senin youtube açılacak işi senin yetkililer heralde yetkisiz kaldı :) . Bende biliyorum gölbaşı sulh mahkemesinin kapattığını. Tib açmayacağı için anayasa kararını bekleyecek diyorum. Bilmeden konuşmam ben.

Evet yetkililer gerekli açıklamayı tibe gönderdik dedi dün akşam ancak sorun çıkmış çünkü gölbaşı asliye ceza mahkemesi reddetmiş ve yasaklamış.

Geldinmi Arkadaşım dediğime. Bak Anayasa mahkemesine gitti olay. 1 hafta geçtimi geçti. Ne yazdım 1 hafta 10 güne kadar net kararı anayasa mahkemesi açıklar yazdım dimi. 2-3 güne kadar da sabah haberlerinde izleriz anayasa mahkemesi ifade özgürlüğüne karşı ağır suç bulduğu için açılmasına karar verdi diye. Tib de açar. senin yetkililer tırt çıktı ya onları azarla yada bana bilip bilmeden konuşma dediğin için güzel bi özür dile kardeşim. Bunu görmek için sadece biraz tecrübe ve Türkiye'yi biraz tanımak yeterli.

Cevap: YOUTUBE ysağı kalktı

Geldinmi Arkadaşım dediğime. Bak Anayasa mahkemesine gitti olay. 1 hafta geçtimi geçti. Ne yazdım 1 hafta 10 güne kadar net kararı anayasa mahkemesi açıklar yazdım dimi. 2-3 güne kadar da sabah haberlerinde izleriz anayasa mahkemesi ifade özgürlüğüne karşı ağır suç bulduğu için açılmasına karar verdi diye. Tib de açar. senin yetkililer tırt çıktı ya onları azarla yada bana bilip bilmeden konuşma dediğin için güzel bi özür dile kardeşim. Bunu görmek için sadece biraz tecrübe ve Türkiye'yi biraz tanımak yeterli.

Youtube açılmaz hocam boşuna iddaa etmeyin.
Başbakan Twitter'ın açılmasından bile rahatsız olduğunu söyledi.Hatta Anayasa Mah. aldığı karara saydı duymadıgını belirtti.

Şimdi Abd atak yaptı mahkemeye gitti.İş ABD vs Tayyip davasına doğru gidiyor.Başbakan bukadar kolay teslim olmaz.Youtubeyi asla açtırmaz.

Şurda genel seçimlerede çok uzun zaman kalmadı.Daha nete biton kaset düşecektir.İmkanı yok açılmasına.

Yotube ıcın calısan dns sı olan varmı tsk...

---------- Mesaj saat 11:13:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:06:19 civarında gönderildi. ----------

yotube ıcın dns sı olanyokmu

normal giriş yapınca kapalı gösteriyor

dns yok bende. lan uykusuzlukmu dedim yok oda değil ciddi ciddi giriyor :D
program dns falan fistan hiç kurmadım zaten. ama giriş yapamıyorum connect error hata veriyor

arkadaslar konuyu hortlatıyorsunuz galıba,bedavadan sevındırık oluyorum yaaa :((

yahu bizim forumda herkese açık :D onlarca yontem var sorunsuz gidiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri