Youtube'a başladığım ilk gün {11 Ekim}

jargon45

Kayıtlı Üye
Normalde bu tarz konular açmayı sevmem ama kategoriyi görünce bende dün gibi hatırladığım ilk kazancımı paylaşmak istedim.

Bu sadece youtube'dan değil internet üzerinden de elde ettiğim ilk gelirdi. O günkü mutluluğum kelimelerle ifade edilecek cinsten değildi. Şükür şu anki kazançlar iyi olmasına rağmen hiçbir kazancım o ilk kazancın yerini tutmadı.
Bundan dolayı bu kategoriyi amacı dışına çıkılmadığı sürece çok faydalı buldum.

Sorusu olan arkadaşlara online olduğum sürece özelden yardımcı olabilirim.

Herkeze hayırlı kazançlar ,,

Edit: To ve Tbm oranlarını soran arkadaşlar için şu anki to ve tbm oranları o zamana göre çok farklı , şu anda to oranım %2 ile %5 tbm oranı ise 0.02 ile 0.06 arasında değişmekte ..

Edit2: Gövde gösterisi olmasın dedimde gelen pm'lere yetişemiyorum şöyle kısaca kendi izlediğim yollardan bahsetmek amaçlı arkadaşlara attığım pm'leri buraya yazayım.

--Günlük 75k ile 200k arasında gösterim , 2k ile 5k arasında tık alıyorum
--10 tane kanalım var
--8 Aydan beri toplam 100 video atmamışımdır ,,

--Hocam imlemeymiş facemiş twittermış bunları kullanarak videonuza tabiki hit yollayabilirsiniz , iyi parada kazanabilirsiniz ama bunlar anlık kazançlardır mesela 1 günde 100 dolar kazanırsınız sonra 20 10 5 2 1 diye 1-2 hafta sonra 0'a dayanır. Yani demek istediğim siz videonuzu youtube'un organik havuzuna ( yani iyi videoların kenarında çıkabilecek duruma) sokamadığınız sürece kazancınız sürekli olmaz işte az ve öz videoyla kastettiğim buydu. Ben 8 aydır toplamda 100 video bile yüklememişimdir youtube'a ,, şükür kazancım iyi denilebilecek düzeyde .. Burdaki amacım gövde gösterisi değildir yanlış anlamayın,, sayısal değerler vererek daha iyi durumu anlatabilmek.

--İzlediğim yol çok az ve öz video atarım hocam , kendimin youtube 'da kenarda gördüğüm zaman tıklamayacağım hiç bir video yüklemem bazen 2 hafta video atmadığım bile oluyor. Ve kesinlikle 2-3 sene sonrada izlenebilecek türden videoları tercih ederim .

--Siz videolarınızı dikkat çekici bir başlıkla yüklediğiniz sürece ,, ve videonuz gerçekten kenarda çıktığında tıklanılacak cinsteyse o videonuz her türlü izleniyor hocam. Zaten videonuzdaki videoların çoğunun yüksek izlenme aldığını gören kullanıcılarda abone oluyor videonuza abone sayınızda botla 500 video çekilen bir kanala göre kat ve kat yüksek oluyor ,, ve dolayısıyla telif yeme olasılığınızda o oranda azalıyor ... Benim yaptığım tek şey diğer yüksek izlenmeli videoların içine link ve yazılar ekleyerek yeni videoma yönlendirmek. Bunun dışında ekstra bişey yapımıyorum. Zaten videolarım az ve öz olduğu içinde çok vaktimi almıyor bu işler

Saygılar İyi günler

Hocam ekimden beri kazanmaya devam ediyormusunuz Youtube'dan ? Bol kazançlar.

Pmlerde sıkça sorulan soruların cevaplarını ilk mesaja ekledim arkadaşlar ,, benim 8 aydır izlediğim yol bu şekildedir. Belki size ilham kaynağı olur .. Herkeze iyi geceler

---------- Mesaj saat 03:45:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:43:37 civarında gönderildi. ----------

Hocam ekimden beri kazanmaya devam ediyormusunuz Youtube'dan ? Bol kazançlar.

Evet devam ediyorum. Şükür diyelim hocam bu sürede herhangi bir ban , kanal kapanması vb. durum yaşamadım. Sürekli kazanca yönelik bir taktik benimkisi. Umarım bu şekilde devam eder.

iyi akşamlar arkadaşlar. size önemli bi soru arz etmek istiyorum. bende bu youtube işini 12 hazirandan beridir yapıyorum. toplamda 8 günlük bi geçmişim oldunu düşünürsek. şuan 8 günde 440 gösterim 9 tık almışım. ve şu tahmin edilen gelir hiç bi zaman 0$ ın üstüne çıkmadı. nerde hata yapıyorum anlamıyorum. toplamda 2 kanalımda 90 video var

iyi akşamlar arkadaşlar. size önemli bi soru arz etmek istiyorum. bende bu youtube işini 12 hazirandan beridir yapıyorum. toplamda 8 günlük bi geçmişim oldunu düşünürsek. şuan 8 günde 440 gösterim 9 tık almışım. ve şu tahmin edilen gelir hiç bi zaman 0$ ın üstüne çıkmadı. nerde hata yapıyorum anlamıyorum. toplamda 2 kanalımda 90 video var

Eğer 9 tık almışsanız muhakkak kazanç elde etmişsinizdir. Tahmini kazançlar 1 nisandan beri 0 olarak gözüküyor. Anasayfa'dan tam raporları görüntüle / İçerik Barındırıcıları için AdSense 'e tıklayarak toplam kazançlar kısmından kazançlarınıza bakabilirsiniz.

Net Kazancınız = Toplam kazanç * 0.8 dir

Eğer 9 tık almışsanız muhakkak kazanç elde etmişsinizdir. Tahmini kazançlar 1 nisandan beri 0 olarak gözüküyor. Anasayfa'dan tam raporları görüntüle / İçerik Barındırıcıları için AdSense 'e tıklayarak toplam kazançlar kısmından kazançlarınıza bakabilirsiniz.

Net Kazancınız = Toplam kazanç * 0.8 dir

heryere baktım
TOPLAM TAHMINI KAZANÇLAR
$0,00*

AFV KAZANÇLARI
$0,00*

YOUTUBE KAZANÇLARI
$0,00*

İŞLEMLER
$0,00*

bu şekilde yazıyor. sadece her yerde kazanç 0 yazıyor

---------- Mesaj saat 04:20:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:15:04 civarında gönderildi. ----------

7801_177828452385127_1404143409_n.jpg

dediğiniz ekran burası sanırım

heryere baktım
TOPLAM TAHMINI KAZANÇLAR
$0,00*

AFV KAZANÇLARI
$0,00*

YOUTUBE KAZANÇLARI
$0,00*

İŞLEMLER
$0,00*

---------- Mesaj saat 04:20:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:15:04 civarında gönderildi. ----------

Hayir hocam dedigim ekran burasi degil onceki mesajda yazdigim sirayi takip edin

heryere baktım
TOPLAM TAHMINI KAZANÇLAR
$0,00*

AFV KAZANÇLARI
$0,00*

YOUTUBE KAZANÇLARI
$0,00*

İŞLEMLER
$0,00*

9 Hazirana dikkat et o tbmnin hangi videodan hangi etiketlerden geldiğini bul , o video ve etiketlerle ilgili 20 tane kanal aç herbirine günde o etiketlerle alakalı 20 şer video yükle sonra gel bana teşekkür et .

9 Hazirana dikkat et o tbmnin hangi videodan hangi etiketlerden geldiğini bul , o video ve etiketlerle ilgili 20 tane kanal aç herbirine günde o etiketlerle alakalı 20 şer video yükle sonra gel bana teşekkür et .

dediğin yeri bulmaya baktım ama dediğim gibi çok yeniyim hala kullanayamıyorum. bulamadımda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri