Bende tam youtube güvenip ev alıcaktım tüh be 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
En Güzeli Youtube ile kazanılan paraların kısa vadede yatırıma sokmak , EV gibi uzun süreli taksitler çok sorun olabilir . Allah hepimize uzun süreli bol kazançlar nasip etsin
Ne tür bir yatırıma sokabilirsin ki. ? Az bir para oluyor zaten. Az para az kazanç demek. Ev alma amacı da benim için yatırım değil sadece ) İleride başımı sokacak bir evim olsa fena olmaz )
bende tam youtubeye güvenip şirket açacaktım iyikene yazmıssın
Bende tam youtube güvenip ev alıcaktım tüh be![]()
iyikene mi? bi türkçeni düzelt,sonra görüşelim.
---------- Mesaj saat 20:32:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:31:34 civarında gönderildi. ----------
Yunus sen de önce bi KYK'dan çık sonra konuşalım,ne dersin![]()
oglum o zamanlar yt para kazandırmıyordu ama dizi siteleri vardıfarklı platformlardan para kazanma secenekleri vardı neler gördü bu insan nerlerden para kazandı bi bilsen
gecen yıl para kazanmayı kapatma yoktu-toplu kapanma yoktu-spamdan kapanma yoktu-rakip yoktu-1 kanal ac 2 etiket hop 1ci sıradasın![]()
iyikene mi? bi türkçeni düzelt,sonra görüşelim.
---------- Mesaj saat 20:32:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:31:34 civarında gönderildi. ----------
Yunus sen de önce bi KYK'dan çık sonra konuşalım,ne dersin![]()
Partner olayı bitti gibi kanalları inceleyip özgün değilse ödemeyiz olayı çok kötü bi darbe oldu. Adsense de sadece özgünlere öderiz derse yada kanal için bi tür özgünlük doğrulamsı yaparsa bittiğimiz andır...
Partnerde bu dediğin sadece telifli kanallar için mi geçerli inceleme kısmı? Telif olmayan kanallara direk ödüyorlar diye biliyorum
Hocam bence sizde düzeltin. KYK'dan değil KYK'den![]()
Ayrıca Sizde yazarken ''de'' ayrı yazılır.Türkçe dersi vermek gibi olmasın,eğer ''de'' çıktığında anlam değişiyorsa de bitişik,değişmiyorsa ayrı yazılır.
![]()
Kardeşim ben K harfini KA diye okuyorum,bana böyle öğrettiler.
Je KE Le Me Ne değilde Je KA Le Me Ne şeklinde ezberledim.
Ayrıca sen PKK'ya pekeke mi diyorsun?
Ayrıca Sizde yazarken ''de'' ayrı yazılır.Türkçe dersi vermek gibi olmasın,eğer ''de'' çıktığında anlam değişiyorsa de bitişik,değişmiyorsa ayrı yazılır.
Ke,Ka konusunda haklı olabilirsin ama.Tartışmaya açıktır.Fakat ''de'' ayrı yazılır kardeşim.Evde arabada vb kullanırken bitişik yazılır.Yemek de alalım,Ev de alalım vb kullanılırken ayrı yazılır.sizde derken "de"yi nerede kullandığına bağlı ben fazla kişiden bahsetmiyorum sadece senle konuşuyorum.
Ayrıca "Ke, Ka" konusuna gelince herkes ne kadar "ka" diye okusa da doğru okunuşu "ke"dir.
Bununla ilgili yaptığım bir araştırma da Ka mı, ke mi? / Dilbilim / Milliyet Blog bu siteyi buldum size daha yardımcı olacaktır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.