YouTube'da Para Kazanmak İçin Artık 10,000 Görüntülenme Şart!

yahu bu olay uygulamaya kondu mu şu anda biri söylesin yoksa bu yansıyan kazançlar çıldırtacak beni

Bu olay cok sorun artik yt yikti dagitti resmen .....benim adsenseler bozuldu heralde saymayi birakti....

!!! Mobildeyim !!!

o zaman hayırlı uğurlu olsun. Normal bağladığım kanallarda adsense görüntülenme saymazken 10000 üstü görüntülenmeli bi kanal bağladım ve saymaya başladı.

Not: Reklam gösterimindeki sorun devam ediyor

10.000 üstü kanallarımın hiç biri adsense sayımı yok para kazanmaları aktif reklam çıkmıyor

10.000 üstü kanallarımın hiç biri adsense sayımı yok para kazanmaları aktif reklam çıkmıyor

aynen öyle.toplam izlenimide,tek video başıda farketmez...10k üzeri yada altı farketmez...özgün,yarı özgün,spam farketmez... hiçbiyerde reklam çıkmıyor.ytde büyük,özgün kanalları geziyorum onlardada reklam yok.çıkarsa bi baştadaki video önü çıkıyor bazen,video ortası reklamlar yok kimsede.

Baktigim ozgun kanallarin bircogunda reklam cikiyor Video ortasi dahil.
Galiba yt, spam - ozgun ayrimi yapmaya calisiyor.

Adamlar kafaya koymuş bu işi bitirmeye dalga geçiyorlar. 1.5 - 2 olması gereken kazanç 14 dolar
Eg2m89.png

Son düzenleme:
Yıllar öncesinden kalma videolarıma rastladım bilgisayarda ve yeni açtığım yt kanalına yükledim videoları hatta yeni bir adsense başvurusunda bulundum videolarım izlenmeye başladı günde 5-6 kişi :) adsenseye yansımaya bile başladı ben anlamadım şimdi bu 10k meselesini.

Benimde yanlışım varsa düzeltin ama sadece spam kanallarda reklam çıkmıyor bu bir sorun değil yapılmış birşey. Bakın dizi kanallarına türkiyedeki şakır şakır ara reklamlar çıkıyor. Yabancılarda da öyle bir sorunla karşılaşmadım.

Benimde yanlışım varsa düzeltin ama sadece spam kanallarda reklam çıkmıyor bu bir sorun değil yapılmış birşey. Bakın dizi kanallarına türkiyedeki şakır şakır ara reklamlar çıkıyor. Yabancılarda da öyle bir sorunla karşılaşmadım.
Spam kanalımda reklam çıkmıs gecen ay 50usd kazandırmıs Yüzde yüz kendı telefonumla çektiğim hiç bir yasak kelime olmayan 5 yasında çocuk için bile uygun olan izlenme açısından videomda hatta o özgün kanalımda reklam çıkmıyor Kanal çok eskı ve izlenimi 10k yı geçik Eğer bende yani kanallarımda bir problem yok ise spam veya özgün kanalda reklam çımıyor düşüncenıze katılmıyorum Resmi dizi kanalları ise bahs ettiğiniz belkı yt reklam konusunda onlara oncelık verebılır

Spam kanalımda reklam çıkmıs gecen ay 50usd kazandırmıs Yüzde yüz kendı telefonumla çektiğim hiç bir yasak kelime olmayan 5 yasında çocuk için bile uygun olan izlenme açısından videomda hatta o özgün kanalımda reklam çıkmıyor Kanal çok eskı ve izlenimi 10k yı geçik Eğer bende yani kanallarımda bir problem yok ise spam veya özgün kanalda reklam çımıyor düşüncenıze katılmıyorum Resmi dizi kanalları ise bahs ettiğiniz belkı yt reklam konusunda onlara oncelık verebılır

şuan reklamları açık,günde 10-50tl para veren onlarca çizgi film,dizi,film kanallarım var.ama yarı özgün,slayt kanallarımda reklam yok :) ytdede geziyorum bagzı film kanallarında reklama rastlıyorum ama özgün,büyük kanalların dahi çogunda görmüyorum.şuan reklam az da olsa çıkıyor ama neye göre,kime göre çıkıyor hiç belli degil.

10k izlenim olduktan sonra birkaç saat içinde veya birkaç gün içinde para kazanma açılıyor mu yoksa daha uzun mu sürüyor deneyimli üstadlar cevaplarsa sevinirim

10k izlenim olduktan sonra birkaç saat içinde veya birkaç gün içinde para kazanma açılıyor mu yoksa daha uzun mu sürüyor deneyimli üstadlar cevaplarsa sevinirim

Para kazanma 1K'dada açılıyor fakat 10 k analyticse yansımadan sarı reklam çizgileri çıkmıyor kanalda. Gerçi şuanda da reklam sorunu olduğundan reklamlar çıkmıyor

Bu herhalde sadece kanalı bağlarken $ aktif etme.
Yoksa analitik 10k geçse bile reklam çıkmıyor.
Zaten reklam yok, sarı çizgi hiç yok.
Bu ay para beklemeyin daha iyi.
:D

Nerdeyse 1 aydır sadece benim kanallarda değil onaylı kanallarda bile sarı çizgi olmasına rağmen reklam çıkmıyo. Benim pclerdemi sorunmu var diye düşünmeye başladım. Bakıyorum millet tam gaz video uplamaya, kazançlı kanal satmaya devam ediyo. Özgün kanallarda reklam çıkmamasından bahseden falanda yok.

Nerdeyse 1 aydır sadece benim kanallarda değil onaylı kanallarda bile sarı çizgi olmasına rağmen reklam çıkmıyo. Benim pclerdemi sorunmu var diye düşünmeye başladım. Bakıyorum millet tam gaz video uplamaya, kazançlı kanal satmaya devam ediyo. Özgün kanallarda reklam çıkmamasından bahseden falanda yok.
Haklisin bende isyan ediyorum bu konuda ama millette tik yok isyan edenler yok bayadir kanal yapmiyorum bu yuzden....

!!! Mobildeyim !!!

kanalımın izleniminin sadece %10'u adsenseye yansıyor ondanda 1-2 reklam tıkı günlük ya var ya yok. bu % yani adsense yansıma yüzdesi sizde de böyle mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri