Youtube'dan Para Kazanıp Araba Almak İsteyenler :D

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
az kaldı...

fa788386-a9ed-4fa2-9c6a-436755f2156f.jpg

Yahu kardeşim bir de nasıl alınır biraz birşeyler paylaşsak alıcaz da, forum sahibinden'e döndü valla birşey de öğrenemez olduk. Hevesimiz kaçtı.

D5102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

paylaşmak derken kimse bişey paylaşmıyor normalde forumların amacı paylaşmak olur.. o degilde su anki hedef bisiklet daha arabaya gelene kadar...

Ford KUGA Titanium 2.0TDCi 180PS PowerShift AWD
148.000 TL

3 ay önce aldim tabii ki de youtube sayesinde. Araba bi harika kendi kendine park ediyor.

Ford KUGA Titanium 2.0TDCi 180PS PowerShift AWD
148.000 TL

3 ay önce aldim tabii ki de youtube sayesinde. Araba bi harika kendi kendine park ediyor.

yok artık ya :eek:
kazasız belasız bin inşallah valla imreniyorum :)
kızıyorum da kendime 2 yıl önce niye girmedik şu işe de dikili bi fidanımız olmadı 2 ayda zarar diz boyu :confused:

Kazanç paylaşımı hikayesine dönüyor bu konu.O konudaki yasaklar buraya neden uygulanmıyor acaba.

2 hafta önce aldığım arabanın resimlerini sizlerle paylaşmak isterim. YouTube sayesinde kazandığım para ile aldım...

Allah kazasız belasız sürmeyi nasip eder İnşallah... Herkese nasip olması dileğiyle BOL KAZANÇLAR...

youtube ısı asıl sımdı baslıyor bakalım saglam spammer kendını gosterıcek ben bu ısten son drece memnunum cok ıyı oldu benım ıcın rekabet halınde degılım zaten kendı ıcerıklerımde zırvedeyım toplasak 4 ayda 400 kanal yapmamısımdır tas gıbı kanallarım var elımde cop kanal yok neredeyse adsense bılmıyordum eger basta adsense bılseydım quız yeltenmezdım bıle ıste ama yapıcak bırsey yok :(

Youtube sayesinde birikmiş epey paramız var ama araba falan geçtim ehliyetim yok.Araba sürmekten çekiniyorum eğer korkumu yenersem alırım ama

Ben yatırım yapınca ne ev araba en iyi dükkan.Dükkan alın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri