Youtubede Çalışıyorum Dediğinizde Tepkiler Nedir ??

• Kullanıcı france-1453
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
İlk başlarda Seo dedim 2 saat seo nun mantığını anlatınca artık bende çalışmıyorum diyorum :D :D

- Seo üzerine iş yapıyorum

- O ne ki ?

- Google da sıra yükseltme. Web sitesini en üst sıraya çıkartıyorum. Pagerank lı alexa değerli sitelere backlink yaratıyorum. Makaleler yazıyorum..

- Tv de başka bişey yok mu ? Çevirsene şu kanalı ..

Son düzenleme:
Googlenin ve birkaç tv kanalının iş ortağıyım diyorum, zaten sık sık seyahet ettiğim için önemli birisi zannediyorlar :D Zaten feyste falan da google ofisinde tv8de falan fotoğrafım var. İyi pr oluyor:D

Gereksiz, sonunda bana da öğret ile biten muhabettlere girmemek için farklı şeyler söylüyorum.

yav şu banada öğret diyenlere ayar oluyorum arkadaş. Ben daha bugune kadar yüzlerce insan tanıdım hiçbirine demedimki mesleğini bana öğret. Bence bizim işi meslek olarak görmüyorlar internetten havadan gelen para sanıyorlar ondan.

Soranlara internet reklamcılığı diyorum. Nasıl yani diye ayrıntı soranlara. Emlakçı gibi düşün aradan komisyon alıyorum diyorum HAAAAA TAMAM İYİMİŞŞŞ diyorlar :D fazla ayrıntıya gerek yok kafa şişiriyorlar sonra.

Bizimkiler kız bakıyor bana, kızın ailesi soruyormuş oğlan ne iş yapıyor diye bizimkilerde evden para kazanıyor gibi bişey diyorlarmış. Direk tepki şu işsiz yani :) haLbusef fabrikaya gitsem bu kazandığımın %10 nu bile kazanamıcağımı bilmiyorlar.

BİR ARA KONUSU AÇILMIŞTI AYNEN KOPYALIYORUM BAŞIMA GELEN OLAYI :D
Kimse bisey demeyip parayi kazanip keyfine bakmak , anlatsan bir dert anlatmasan bir dert

Çalışmıyorum, herkes beni işe sokmaya çalışıyor.
:D

Müzmin işsizim.
Sıkıntı yok o konuda.

Çogu kimse biliyor zaten bir yandan universite okuyorum keyfime bakiyorum bir kere sorduklarindan anlattim bana da ogret dediler 1 kere gosterdi kafam basmaz dedi ugrasmadi .. En iyisi soylememek , milletin nasil bildigi degil senin ne yaptigin onemli ...

seodur,sosyal medya vb dir onları derseniz bide bunların ne oldugunu açıklamak zorunda kalırsınız.onların youtube dan farkı yoktur bunlarla ugraşmayan bi insan için :) en basitinden site yapıp satıyorum,kodlama yapıyorum gibi daha genel bişey söylenebilir.gerçi herkesin gözünde yine işsizsin,git adam gibi bi işe gir diyecekler ama en azından kafan biraz daha rahatlar...

web tasarım dıyorum,oooo o işlerde iyi para var dıyolar,
banada site kursana dıyolar tamam dıyorum 300tl olur dıyorum
çok para dıyolar , sonra sıteyı kuruyorum 60tl host parası zor alıyorum

Yakin cevreme anlatmistim herkes kandirirlar vs odemezler dediydi. Bende ilk odememi alinca bize de ogretsene su isi demislerdi ozaman da ben yanasmamistim. :D

1: Banada Öğretsene dediklerinde Kaçmak :D
2: Ne İş yaptığımızı Anlatamamak :D

---------- Spam Engelliyici 18:53 ---------- Önceki Mesaj 18:52 ----------

o hacker mısın yok olum ne hackerı biz hiç bilmiyoz bize göre hacker sayılırsın sende haklısın facebok hesabı çalabiliyonmu yok :D

İnternetten PAra kazandığımız İçin Herke Genel olarak Hacker sanıyor yada istihbaratçı sanıyorlar :D:D

aylık 4-5 haneli kazanmaya başlayabilsem YT'da editör yada TR temsilcilerinden biriyim diye hava atacağım ama Allah yalan söylememi istemediği için nasip etmiyor galiba :D

ben söylesem paranı alabiliyormusun bari diyolar internetten paramı kazanılır diyende var paranı alabiliyormusun dolandırırlar bak diyende var inanmayan çok

Turkiyede yasayanlar gene iyi. Nerden buldun, nereden geliyor bu degirmenin suyu diye soran yok en azindan. Bu hafta iyice bunaldim !

Son düzenleme:
Daha tamamen YouTube'dan kazanacak kadar değilim. Genelde ek iş olarak yaptığım için sıkıntı yok benim açımdan. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri