Youtube'den 1.755,00 TL Ödül Olarak Gelmiş Olabilir mi?

• Kullanıcı xxTuRKuaZxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Vay arkadaş ... ne şanşlısın sen öyle :) güle güle harca , dikkat et geri istemesinler yanlışlık oldu diye :p

Valla çok şanslıymışın. bende 2 ay önce 105 tl aldım da seninki maşallah ney böyle.

Bu ise yeni baslayan yada daha once kanalalri videolari olupda bu ise girdiginde o kanallarini para kazanmaya acan kisilere daha onceki kanallarindaki videolarin izlenimlerinden dolayi bu odulleri veriyor.

Bir farkli odul seklide,bazen patlama almis videolarinizda para kaznamasi o videoda devre disi oldugunda belli bir miktar o videodan odul gonderiyor belkide oyle birsey ama bu tur odullerde akla gelen ilk sey 1. yazdigim durumdur.

Bol kazanclar.

Bu ise yeni baslayan yada daha once kanalalri videolari olupda bu ise girdiginde o kanallarini para kazanmaya acan kisilere daha onceki kanallarindaki videolarin izlenimlerinden dolayi bu odulleri veriyor.

Bir farkli odul seklide,bazen patlama almis videolarinizda para kaznamasi o videoda devre disi oldugunda belli bir miktar o videodan odul gonderiyor belkide oyle birsey ama bu tur odullerde akla gelen ilk sey 1. yazdigim durumdur.

Bol kazanclar.

arkadaş diyor zaten 1 senelik kanal adsense yeni bağladım

Benimde 2008 yılında kendi çektiğim görüntüsü olan bir videom var şu an 40k da bende onun şifresini unuttum aklıma gelse adsenseye bağlasam bende alsam biraz para ne iyi olur

büyük bir satışa aracılık yapmışsın belliki ciddi komisyon almışsın...

Bol kazanclar.

Bana yapılan ödeme ikisini de kapsıyor hocam:) 2 yıl önce açtığım 3 milyon izlenme alan kanalı 3 ay önce adsenseye bağladığımda 250 $ dolar ödeme yaptılar. Ama işin garibi ödeme yapılan video da 3. eşleşen vardı:)

Bu ödül şöyle gelmiştir. Senin reklamına tıklayan biri ev felan aldıysa yada araba. Sanada kar payı vermişlerdir :D
Güle güle harca bu arada kardeş. Bol kazançlar.

Aynen.Büyük ihtimalle öyle bişey olmuştur.Yoksa google durduk yere para vermez :)

Böyle bir şey daha önce duymuştum :D Para da çok güzel haketmişsin ki vermişler güle güle harca..

Ayrıca yazıyı dikkatli okudum sanırım adsense bağlamadan önce de güzel bir video patlatmışsın büyük ihtimal onun için youtube vermiş bu parayı adsense değil diye anladım.

hayırlı olsun güle güle harcayın güzel şansmış :)

1 milyon görüntülemeli 4 yıllık kanalı 4 ay önce adsenseye bağladım, 5 kuruş gelmedi bana be. efkarlandım :D

İyi Dileklerde Bulunan Arkadaşlara Teşekkür Ederim. Muslera06 Arkadaşın Söylediği Mantığıma Yattı ve Benimde Tahminlerim o Yöndeydi. Adsenseyi Bağlamadan Önce 1 Senedir Yayındaydı Kanalım. Yalnız Bu Süreç İçerisinde 2 Topluluk 2 Telif İhtarım vardı. Gerçi Bunların Sayıları 1'e Düşmesine Rağmen Böyle Bir Ödüle Layık Görmüşler... İyi Bakan, İyi Düşünen Bütün Kardeşlerime ALLAH Daha ÇoK Versin...

2007 de actigim kanalin sifresini unutmustum 2 video 640.000 ilenmis. Daha gecenlerde sifresini hatirlayarak adsenseye baglayabildim ama ödül alamadik simdilik.

8 yıldır adsense kullanıyorum bir kere takdir edilmedim, ağlamak istiyorum :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri