Youtube'den Kazandığı Parayla Yatırım Yapan Var Mı?

web sitesi ve mobil uygulamalara yönelmeyi planlıyorum fakat bir ömür internetten para kazanılmaz kazancı somut bir şeylere aktarmak gerek; dükkan, toprak, daire vs.

hocam yanılıyorsunuz, bence internet aleminde sadece sektörler bitebilir ancak hiçbizaman kazanç bitmez, cpa, affiliate marketing, eticaret, mobil uygulama geliştirme vs tonlarca kazanç alanı var ve hiçbi zamanda sonu gelmez

hocam yanılıyorsunuz, bence internet aleminde sadece sektörler bitebilir ancak hiçbizaman kazanç bitmez, cpa, affiliate marketing, eticaret, mobil uygulama geliştirme vs tonlarca kazanç alanı var ve hiçbi zamanda sonu gelmez

sonu gelecek demedim hocam zaten :D yaşlanacağız ve kafamız basmamaya başlayacak, rekabet de gitgide artacak. yaşlanmadan parayı reel işlere aktarmak lazım :)

Enpara aylık %10.7 faizde para 100 lira getiriyor. :D

cok pahalı falan diyolar böyle sistemlere hocam hiç araştırdınızmı ?

en az 100.000 tl ile işe girmeyi düşünüyorum. çünkü ortalama 4-5 yılda (mersin ve adana civarı) masrafını çıkartıyor.

Hocam konu ile ilgili bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim bir arkadaşım ile birlikte güneş enerjisi tarlası oluşturup devlete satma konusu ile ilgili konuştuğumuzu hatırlıyorum bizimde düşüncelerimiz var devlet yer için destek sağlıyor diye biliyorum fakat iş direkt üretim olduğu için belli bir miktarda sermaye göstermen gerekiyor işi geliştirmek ve büyütmek için de devlet destek sağlıyor ama mesele bu proje ile ilgili adım atmak için sermayeyi oluşturmak buda tabii şuan için bizim harekete geçmemize engel. Sanırım güneş enerjisi panellerinin ömrü 20 yıl tam emin olmamakla beraber 3 yıl sonunda yatırdığın parayı kazanıyor geri kalan yıllarda kar elde ediyorsun.

Tam kapsamlı araştırma yapmadım açıkcası elime sermaya tam geçince (100.000 tl gibi bir rakam aklımdaki) başlıcam araştırmaya.

ama forumda bu işi yapan arkadaşlar var

konusu: http://www.ytpara.com/farkli-kazanc-yollari/48557-elektirik-uretip-tedasa-satmak.html

Bnde 2-3 ay snra bi bilgisayar dükkani dusunuyorm tamir parca satis telefon parcalari kilf vs bircok yone cevrileblr isveç çakısı gibi dükkan acicam ins. :)

araba aldım bodrumda otel rezervem var şimdilik yatırımı bunlara yaptım ilerisi allah kerim gayrimenkule yatırmak isterim :)

Bana sorarsanız , forumda kazanç paylaşımı, kazancı napalım gibi sorular sorma hocam bence. Al aldığını usulca harca yatırıp yap v.s. Koniks.com - Yeni Fikirleri gir bu siteye ne ararsan var, iş kurmak istersen. Boşverin forumdan sadece kanal alıp satalım... nokta...

eminevimde faizsiz ev sahibi olmanın bir yolu hocam burdaki faizsiz kelimesi aslında tartısılır ama banka fiyatlarından daha uygun fiyatlara geldiği kesindir genellikle aile yanında oturup evlenene kadar bir evim olsa diye bu işe giren çok arkadasım oldu ev kendilerine çıkınca evlendiler genelde elinde peşinatın varsa görevlilerle görüşüp peşinatı onlara verdiğin için evin sana daha erken çıkma şansını artıtırlar.

Eminevimde alınan paralar Genelde Yüzde 4 gibi bir organizasyon payı vardır taksitleri ödeyemesseniz bile bu parayı geri alamassınız veya çıkıcam bu sistemden derseniz bu parayı geri vermezler buda 200k tlilik bir evi almaya niyetlenip aylık çekilişlere katılmanız için verdginiz paranın ortalama 8-9k tlsidir.

bu parayı verirsiniz her ay çekilişle birileri ev sahibi oluyor derler taksitlerin yarısı kadar sürede herkes ev sahibi olmus olur mesela 10 yıllık taksite girerseniz 5.yılın sonunda sizle birlikde o çekilişe katılan herkese o evler teslim edilmiş olur.

evini erken alanlar çekilişi erken çıkanlar kira yardımı adı altında fazladan para ödemek zorunda kalırlar bu parada öle azımsancak bir para değil aslında en kötü ihtimalle aylık 900 öderken eve geçtginiz ve artık kira ödemiceğiniz için bu rakam hemen hemen 1400 tlyi buluyor.

Ben 200 bin tlilik bir ev için görüşmeye gittiğimde ev bana çıkana kadar 880 tl çıktıkdan sonra 2240 tl ödemek zorunda oldugumu sölediler iyide ben aylık 1440 tl kira ödemiyorumki diyincede o yüzden peşinatlı evlere bakarsanız daha iyi olur tarzında konusmuslardı bende teşekkür ettim çıktım ofislernden

Bu sistem benim kafama hiç yatmadı. Ofiste arkadaşım girdi. 2 senedir bekliyor çekilişle ev çıkma ihtimali çok düşük. hem kirada otur kira öde, hem bu sisteme para öde. Her geçen gün evlerin fiyatı uçup gidiyor bir yandan. Baktı olmayacak masrafları yakıp çıktı zararla. 2 senelik birikimini zararla sonuçlandırdı. Benim gibi hisse yatırımcısı için bu sistem mantıksız. Kazanan sadece organizatör

Konuyu açalı 7 ay olmuş. Acaba bu konudaki yazanlardan kimler yatırımını yapabildi. Şahsen ben yapamadım hala :D

o bu değilde ben onca ceviz bahçesi ile ilgili yazı yazmısım ulan insan balkonda yetiştirmek için bile olsa bir tane alır dimi yok yok :D akarken doldurmazsan bi yerleri olmuyor kaldıkmı ortada:D

o bu değilde ben onca ceviz bahçesi ile ilgili yazı yazmısım ulan insan balkonda yetiştirmek için bile olsa bir tane alır dimi yok yok :D akarken doldurmazsan bi yerleri olmuyor kaldıkmı ortada:D

Ben onu aklimin bi köşesinde tutuyorum hocam ama cok hastalık oluyormuş ağaçlarda sıkıntılı olabilirmiş arastirdim biraz, işleri yokuna koyunca cok cok karlı ama.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri