Youtubeden kazandıgınız Parayla hedefiniz

Vallahı alabilirsem ev almayı dusunuyorum yeni evlendim kirada olucak gibi degil sanırım 10 yıl gibi bir sürede alabileceğim 70 80 metre kara bir ev yarısını youtubeden alabilsek yarısınına calısarak koysak sanırım olur :D biz daha 1.000 tl ler kazanlar statusune giremedik ne yazıkki gunluk 12 13 lira kazanıyoruz

Aynen hocam.

ailemin borçlarını sıfırlamak
bir tane ev almak
birde kendi işimi kurmak
tabi bunlardan önce her şey SAĞLIK, SAĞLIK olduktan sonra hayal ettiğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz.

Beyazit Ozturk (Banka Memuru)
Murat Cemcir (Postaci)
Ahmet Kural (O bir Youtuber)
Altan Erkekli (Youtuber Babasi)
Arif Erkin Gülbeyazoğlu (Kiz dedesi)
Cezmi Baskın (Spamci Youtuber-Rakip-Sahte telifci-Ayni mahalle cocuklari)
Nurgül Yesilçay (Kiz anasi)
Şafak Sezer (Kiz abisi)
Özgü Namal (O bir Youtuber'in Sevgilisi)
....
Gibi dev bi kadro olmali :D:D:D

Komedi tarzi bir film olacak tabiki ve Filmin ismide "Net'din Osman" olacak.. :D:D:D:D:D

insallah olur bu istegim zor gibi ama bakalim tam film olmasada en az biri ile bir kisa film dusunuyorum zaman gosterecek bunuda..

oyuncular çok sağlam usta :)

galaxy note 2 :D Millet ev diyor bize oda yeter ama kadar kazanamadık malesef 400tl sini topladım ancak :D

Beyazit Ozturk (Banka Memuru)
Murat Cemcir (Postaci)
Ahmet Kural (O bir Youtuber)
Altan Erkekli (Youtuber Babasi)
Arif Erkin Gülbeyazoğlu (Kiz dedesi)
Cezmi Baskın (Spamci Youtuber-Rakip-Sahte telifci-Ayni mahalle cocuklari)
Nurgül Yesilçay (Kiz anasi)
Şafak Sezer (Kiz abisi)
Özgü Namal (O bir Youtuber'in Sevgilisi)
....
Gibi dev bi kadro olmali :D:D:D

Komedi tarzi bir film olacak tabiki ve Filmin ismide "Net'din Osman" olacak.. :D:D:D:D:D

insallah olur bu istegim zor gibi ama bakalim tam film olmasada en az biri ile bir kisa film dusunuyorum zaman gosterecek bunuda..

Oyuncu lazımmı abi bana göre bişiyler varmı :D

gitdiyim kursumun parasını ödeyecem.

İnşAllah

Hersey saglamda parasida saglamdir bunlari bir araya getirmek icin.:D:D

Ama yapacam film olmasada birisi ile yada birkaci ile kisa filmler yapacam goreceksiniz yazin bunu bi yere..:);)

Benim ismimi yazmayı unutmuşsun üstad banlarım seni bak hee :D
3 gün yetiyo abi ban :D :D

Hersey saglamda parasida saglamdir bunlari bir araya getirmek icin.:D:D

Ama yapacam film olmasada birisi ile yada birkaci ile kisa filmler yapacam goreceksiniz yazin bunu bi yere..:);)

inşallah hocam bekliyoruz, sen parasını düşünme bence :) bu film kapalı gişe olacağından getiriside iyi olur :D

Benim ismimi yazmayı unutmuşsun üstad banlarım seni bak hee :D
3 gün yetiyo abi ban :D :D
@mNote ve @Anıl bi kac figuran lazim olacak dayak filan yemesi gereken,olabilir aslinda ikiniz uygunsunuz bu oyunculuk icin.:):) Sonra goruselim bu konuyu ozel olarak.:D:D:D:D

Filmde 1 adet'de banka soyguncusu lazim varmi Gonullu arkadas :) :D:D:D

@mNote ve @Anıl bi kac figuran lazim olacak dayak filan yemesi gereken olabilir aslinda ikiniz uygunsunuz bu oyunculuk icin.:):) Sonra goruselim bu konuyu ozel olarak.:D:D:D:D

:D tam rolümü bulmuşsun abi :D :D

Edit: Bazı filmlerde dayak yiyen oyuncu olarak görev yapmışlığım vardır :D :D:D

1- üniversite giderleri ( üniversite harçları, kitap paraları, yaz okulu masrafı vs vs)
2- en iyisinden bir laptop
3- samsung galaxy s3 veya s4
4- kıyafet felan filan
5- Yüksek lisans yapabilirsem yüksek lisansa harcanacak ödenekler ( (İnşaallah Kabul Edilirim) Kaç yaşına gelmiş hala babasından para alıyor dedirtmem :) )
6- 14 Şubatta hacamak ( beyler tavsiye alabilirim sizlerden 21 yaşıma geldim ve hala hiç kız arkadaşım olmadı yardım edin bana o duyguyu ben de tatmak istiyorum.)
7- Eğer yardım ederseniz ve kız bulursam eğer o kızla evlenmek :)

Şu anki sıfatım tam soyguncu ama emin olun :D

İlk hedefim öğrenci bağlamamı değiştirip güzel bi elektro bağlama almak
2. hedefim en iyisinden bi laptop almak
3. hedefim telefonu değiştirmek
4. hedefim aslında bu işe başlama sebebim de diyebilirim GT-R :)

r35_gtr_m_49.jpg

Aslından babamda da Mercedes Vito sevgisi var yıllardır hayalini kuruyor :)6. hedefimde babama Vito almak :)

Önce babanı sevindir ya, senin yolun var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri