Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam pm attımda 3 saat 100 lirayı sonradan gördüm. Eğer o kadar kazanıp amacın ciddi iş yapan kimse bulmak veya kazanmasını istemekse neden ücretli ? Zaten 100 lira sana verebilsek senden ders almak istemeyizYani pm attımda kaale alma ücretli olduğunu sonradan farkettim. K.bakma, hayırlı işler.
yazımda belirttiğim gibi. isteyene. Benim öğreteceklerimde benim emeğim ve kişisel bilgiler.
Dediğim gibi sadece bu işi ciddi olarak yapacak. ve verilen derse kendini vercek arkadaşları alabilirim ancak. daha önce bilgisayar öğretmenliği yaptım türkiye de şuan yurt dışındayım
Anladım da hocam, o dediklerini para vermeden de yapabiliriz. İşin ucunda aylık 3 5 bin lira var, ben günde 20 liraya çıkmak için gece saat 3 e kadar oturuyorum sabah 7 8 de derslerim olduğu zamanlar bile, kendimi geliştirmeye çalışıyorum, biri çıksa Allah rızası için sana kendi bilgilerimi aktarıcam böylece günde 30 40 lira kazanırsın derse, inanın onun verdiğinden daha çok bilgi alırım.
Daha çok konuyu baltalamış gibi olmayayım, illaki talip arkadaşlar çıkacaktır. Kolay gelsin , bol kazançlar.
Önce e-book lar sardı frm u, bir türü anlam veremesemde satın alan çok oldu!
Şimdi de sanal sınıf eğitimleri... Gelecekte ne bekliyor bizleri acaba? Özel dershaneler, vize, final, bütünleme sınavları vs...
Ne diyim Allah iş karşılığı versin ama akıllı adam işi değil!
Triqalx
o dediğin şeyi kolay kolay kimse yapmaz.
ben burda kimseye illa gelin ders vereceğim demiyorum. isteyen işine gelen ilgilenir. zaten derslerden sonra kazanacağı para benim bu fiyattan daha çok olacak. benim günlük kazancımdanda bana 100 tl nin de önemli olmadığını sanırım gösteriyor.
maksat gerçekten bu işi iş olarak yapacak insanlar için.
ayrıca ders alacak kişilerin bana göre temel düzeyde ingilizce ve bilgisayar bilgisi olması gerek. sonra yok kazanamadım sorunu olmasın.
---------- Mesaj saat 23:24:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:22:13 civarında gönderildi. ----------
kardeş ilgilenmiyorsan. almazsın. ben kimseye gelin demiyorum. o sanal kitaplarıda biliyorum. sor bakalım kaç kişi o sanal kitap ile çok ciddi kazançlara çıkmış.
bende bu işi zaten bir kaç kişiye vericem. sürekli ticaretini yapacak değilim
Diyosunki ilgilenmiyosanda bırak gölge etme ekmeğimi yiyim...
Bırakta frm da açılan ticari konular hakkında fikrimizi beyan edelim dimi? Hani yöneticiyiz ya genelde bu gibi konuları incelememiz gerekiyor ya?
Anımsattımı birşeyler?
Triqalx
Önce e-book lar sardı frm u, bir türü anlam veremesemde satın alan çok oldu!
Şimdi de sanal sınıf eğitimleri... Gelecekte ne bekliyor bizleri acaba? Özel dershaneler, vize, final, bütünleme sınavları vs...
Ne diyim Allah iş karşılığı versin ama akıllı adam işi değil!
Triqalx
yoo hepsi yalan zaten benim yazdıklarımSen bana şunu söyle.100 lirayı veren arkadaşlara dediğin herşeyin birebir aynısını yapanlara 3 günlük eğitimin sonunda; hadi ekimi geçtik, kasım ayında 8 bin lira hadi onuda geçtim 5 bin lira kazandırabilecek misin?
yani yöneticiyim. benim borum öter forum da diyorsun
vaybe
Çok mantıksız bir konu değil. Ancak ne olursa olsun nasıl ki E-booklar satışa çıkmadan önce nasıl ki yönetici onayı tarzı bir sistemden geçiyor, aynı şekilde bu derslerde işlenecek konuların açık olarak yöneticilerin bilgisine sunulması, ardından satış için onay verilmesinin doğru olduğunu düşünüyorum.
yoo hepsi yalan zaten benim yazdıklarım
adsenseyide photoshop da hazırladım)
bence sen biraz dikkat ve konuşmalarına dikkat et. forum yöneticiyim diye burda kimseyi aşağılama hakkın yok. zaten konunun kapatılmasını söyledim kapatın konuyu olsun bitsin. sende burda formda yöneyiciyim diye borunu çalmaya devam etSaçma saçma konuşmayın...
Bu bir ticaret konusu ve frm kullanıcılarının menfaati için tüm ticaret konularım tüm yönetim tarafından incelenir...
Bunu boru ötmesi olarak algılıyorsan o senin eksikliğin...
Uslubuna dikkat et gereksiz mesai çalma!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.