Youtube'den Nasıl Para Kazanılır Online Ders

• Kullanıcı ilbocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam pm attımda 3 saat 100 lirayı sonradan gördüm. Eğer o kadar kazanıp amacın ciddi iş yapan kimse bulmak veya kazanmasını istemekse neden ücretli ? Zaten 100 lira sana verebilsek senden ders almak istemeyiz :) Yani pm attımda kaale alma ücretli olduğunu sonradan farkettim. K.bakma, hayırlı işler.

güzel bir uygulama

Hocam pm attımda 3 saat 100 lirayı sonradan gördüm. Eğer o kadar kazanıp amacın ciddi iş yapan kimse bulmak veya kazanmasını istemekse neden ücretli ? Zaten 100 lira sana verebilsek senden ders almak istemeyiz :) Yani pm attımda kaale alma ücretli olduğunu sonradan farkettim. K.bakma, hayırlı işler.

yazımda belirttiğim gibi. isteyene. Benim öğreteceklerimde benim emeğim ve kişisel bilgiler.
Dediğim gibi sadece bu işi ciddi olarak yapacak. ve verilen derse kendini vercek arkadaşları alabilirim ancak. daha önce bilgisayar öğretmenliği yaptım türkiye de şuan yurt dışındayım

yazımda belirttiğim gibi. isteyene. Benim öğreteceklerimde benim emeğim ve kişisel bilgiler.
Dediğim gibi sadece bu işi ciddi olarak yapacak. ve verilen derse kendini vercek arkadaşları alabilirim ancak. daha önce bilgisayar öğretmenliği yaptım türkiye de şuan yurt dışındayım

Anladım da hocam, o dediklerini para vermeden de yapabiliriz. İşin ucunda aylık 3 5 bin lira var, ben günde 20 liraya çıkmak için gece saat 3 e kadar oturuyorum sabah 7 8 de derslerim olduğu zamanlar bile, kendimi geliştirmeye çalışıyorum, biri çıksa Allah rızası için sana kendi bilgilerimi aktarıcam böylece günde 30 40 lira kazanırsın derse, inanın onun verdiğinden daha çok bilgi alırım.
Daha çok konuyu baltalamış gibi olmayayım, illaki talip arkadaşlar çıkacaktır. Kolay gelsin , bol kazançlar.

Önce e-book lar sardı frm u, bir türü anlam veremesemde satın alan çok oldu!
Şimdi de sanal sınıf eğitimleri... Gelecekte ne bekliyor bizleri acaba? Özel dershaneler, vize, final, bütünleme sınavları vs...

Ne diyim Allah iş karşılığı versin ama akıllı adam işi değil!

Triqalx

Anladım da hocam, o dediklerini para vermeden de yapabiliriz. İşin ucunda aylık 3 5 bin lira var, ben günde 20 liraya çıkmak için gece saat 3 e kadar oturuyorum sabah 7 8 de derslerim olduğu zamanlar bile, kendimi geliştirmeye çalışıyorum, biri çıksa Allah rızası için sana kendi bilgilerimi aktarıcam böylece günde 30 40 lira kazanırsın derse, inanın onun verdiğinden daha çok bilgi alırım.
Daha çok konuyu baltalamış gibi olmayayım, illaki talip arkadaşlar çıkacaktır. Kolay gelsin , bol kazançlar.

o dediğin şeyi kolay kolay kimse yapmaz.
ben burda kimseye illa gelin ders vereceğim demiyorum. isteyen işine gelen ilgilenir. zaten derslerden sonra kazanacağı para benim bu fiyattan daha çok olacak. benim günlük kazancımdanda bana 100 tl nin de önemli olmadığını sanırım gösteriyor.
maksat gerçekten bu işi iş olarak yapacak insanlar için.
ayrıca ders alacak kişilerin bana göre temel düzeyde ingilizce ve bilgisayar bilgisi olması gerek. sonra yok kazanamadım sorunu olmasın.

---------- Mesaj saat 23:24:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:22:13 civarında gönderildi. ----------

Şimdi de sanal sınıf eğitimleri... Gelecekte ne bekliyor bizleri acaba? Özel dershaneler, vize, final, bütünleme sınavları vs...

Triqalx

kardeş ilgilenmiyorsan. almazsın. ben kimseye gelin demiyorum. o sanal kitaplarıda biliyorum. sor bakalım kaç kişi o sanal kitap ile çok ciddi kazançlara çıkmış.
bende bu işi zaten bir kaç kişiye vericem. sürekli ticaretini yapacak değilim

o dediğin şeyi kolay kolay kimse yapmaz.
ben burda kimseye illa gelin ders vereceğim demiyorum. isteyen işine gelen ilgilenir. zaten derslerden sonra kazanacağı para benim bu fiyattan daha çok olacak. benim günlük kazancımdanda bana 100 tl nin de önemli olmadığını sanırım gösteriyor.
maksat gerçekten bu işi iş olarak yapacak insanlar için.
ayrıca ders alacak kişilerin bana göre temel düzeyde ingilizce ve bilgisayar bilgisi olması gerek. sonra yok kazanamadım sorunu olmasın.

---------- Mesaj saat 23:24:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:22:13 civarında gönderildi. ----------

kardeş ilgilenmiyorsan. almazsın. ben kimseye gelin demiyorum. o sanal kitaplarıda biliyorum. sor bakalım kaç kişi o sanal kitap ile çok ciddi kazançlara çıkmış.
bende bu işi zaten bir kaç kişiye vericem. sürekli ticaretini yapacak değilim

Diyosunki ilgilenmiyosanda bırak gölge etme ekmeğimi yiyim...

Bırakta frm da açılan ticari konular hakkında fikrimizi beyan edelim dimi? Hani yöneticiyiz ya genelde bu gibi konuları incelememiz gerekiyor ya?

Anımsattımı birşeyler?

Triqalx

Sen bana şunu söyle.100 lirayı veren arkadaşlara dediğin herşeyin birebir aynısını yapanlara 3 günlük eğitimin sonunda; hadi ekimi geçtik, kasım ayında 8 bin lira hadi onuda geçtim 5 bin lira kazandırabilecek misin?

Diyosunki ilgilenmiyosanda bırak gölge etme ekmeğimi yiyim...

Bırakta frm da açılan ticari konular hakkında fikrimizi beyan edelim dimi? Hani yöneticiyiz ya genelde bu gibi konuları incelememiz gerekiyor ya?

Anımsattımı birşeyler?

Triqalx

yani yöneticiyim. benim borum öter forum da diyorsun:)
vaybe

Çok mantıksız bir konu değil. Ancak ne olursa olsun nasıl ki E-booklar satışa çıkmadan önce nasıl ki yönetici onayı tarzı bir sistemden geçiyor, aynı şekilde bu derslerde işlenecek konuların açık olarak yöneticilerin bilgisine sunulması, ardından satış için onay verilmesinin doğru olduğunu düşünüyorum.

Triqalx

O bu değilde, FGA nikiyle Triqalx senmi yazıyorsun?
Hani banlıydın sen?
:D

Birde konuyla alakalı yazayım: Bir an sandım, Prens William İngilizce ders veriyor, o ne öyle Saat ücretine bak.
:cool:

Sen bana şunu söyle.100 lirayı veren arkadaşlara dediğin herşeyin birebir aynısını yapanlara 3 günlük eğitimin sonunda; hadi ekimi geçtik, kasım ayında 8 bin lira hadi onuda geçtim 5 bin lira kazandırabilecek misin?
yoo hepsi yalan zaten benim yazdıklarım
adsenseyide photoshop da hazırladım :))

yani yöneticiyim. benim borum öter forum da diyorsun:)
vaybe

Saçma saçma konuşmayın...

Bu bir ticaret konusu ve frm kullanıcılarının menfaati için tüm ticaret konularım tüm yönetim tarafından incelenir...

Bunu boru ötmesi olarak algılıyorsan o senin eksikliğin...

Uslubuna dikkat et gereksiz mesai çalma!

Çok mantıksız bir konu değil. Ancak ne olursa olsun nasıl ki E-booklar satışa çıkmadan önce nasıl ki yönetici onayı tarzı bir sistemden geçiyor, aynı şekilde bu derslerde işlenecek konuların açık olarak yöneticilerin bilgisine sunulması, ardından satış için onay verilmesinin doğru olduğunu düşünüyorum.

milletin işine yaramaycak bir konu ise kapatalım. konuyu kilitleyin hocam vaz geçtim ders vermekten

Saçma saçma konuşmayın...

Bu bir ticaret konusu ve frm kullanıcılarının menfaati için tüm ticaret konularım tüm yönetim tarafından incelenir...

Bunu boru ötmesi olarak algılıyorsan o senin eksikliğin...

Uslubuna dikkat et gereksiz mesai çalma!
bence sen biraz dikkat ve konuşmalarına dikkat et. forum yöneticiyim diye burda kimseyi aşağılama hakkın yok. zaten konunun kapatılmasını söyledim kapatın konuyu olsun bitsin. sende burda formda yöneyiciyim diye borunu çalmaya devam et

Hocam parayı ilk ödemem yatınca versem ben talibim. Bi laf vardır şemsiyeyle ilgili benim için o geçerli şuan. ( Ödeme kendi Eylül ayı kazancım bidahaki ay yatacak, yani siz kazandırın eğer kazanırsam veriyim demiyorum.) Hayırlısı.

Uzman birinden ders alıyorsanız 3 saat için 100TL uygundur, matematik, ingilizce vs. farketmez.

Buna bir itirazım yok ama uzman olduğunuzu kanıtlayan bir şey de yok. Eklediğiniz adsense resimlerini buradan alıp başka bir yerde aynı konuyu ben de açabilirim.

Eğer teamviwer üzerinden bu kazancınızı belgeleyebilecekseniz 3 saatlik eğitiminizi ben alabilirim.

Hocam burada kimsenin borusu ötmüyor. Burada herkes eşit, yeri geliyor forum sahibi bile banlanabiliyor. Yani bu forumda adaletin borusu ötüyor.. Yaptığınız iş ciddi bir iş görünüşe bakılırsa ama bir geçmişinizin olması lazım kendinizi önce bir ispatlamanız gerek. O yüzden burada başta yöneticilerin güvenini almanız lazım. Çünkü bu forumda herşey düzen içinde işliyor. Haksızlığa yer vermemeye ve üyelerin güvenini sağlamaya çalışıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri