Arkadaslar karsılıklı atısmayalım lütfen.
Karşılıklı atışmam kardeşim; seviye belli. Bunlar bitmez zaten, Allah'ın imtihanı...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaslar karsılıklı atısmayalım lütfen.
gordumDön geri dün açtıgım konuya bugün ben bakıp gülüyorum :d
Karşılıklı atışmam kardeşim; seviye belli. Bunlar bitmez zaten, Allah'ın imtihanı...
tam bitti dedıgın an hayatının dönüm noktasıdır unutma...özelden verıdgım katagorılere ıyı calıs.ve yarın bırkac daha vercem pes etme yok..hepımızın senın gıbı bu yollardan gectık
Güzelim ' v ' harfi farken w kullanmak kadar saçma birşey görmedim.Bu yüzden güzel mesaj yazamıycam kusura bakmayın..
Sizde farken yerine varken, yazamıycam yerine yazamayacağım yazmalıydınız..
Siz işi uzatıyosunuz.Sizin burada işiniz yok yani size ekmek yok hocam kusura bakmayın.Siz olayı anlamadan direk dalmışsınız.V türkçe bi kelimedir w ise türkçede yeri yoktur.Ama sizin dedikleriniz yazım hatasıdır en azından söyle düşünün varken yerine warken yazmıyorumuzatıcaksanız eğer
Herkeze ıyı aksamlar yazacaklarımı uzun uzun derdımı/dertlerımı uzun uzun yazmak ısterdım kı sızı ne sıkmak nede arkamdan sovdurtmek ısterım herkez hakkını helal etsın oncelıkle
Son actıgım konuyla 1 hafta ara wermıstım ama bugun yt de dolasırken 20 kanalımın +1000 vıdeolu hepsı kapandıgını gordum kuplere bındım bu benım donum noktam oldu ...
Bence her zaman dedıgım gıbı bu yt den para kazanma sans ısıdır baska bırsey degıldır.
Aılemın durumunu soracak olursanız berbat saten kullandıgım bılgısayarın kac parca oldugunu gorsenız foruma almazsınızAllahtan komsu netı acık bırakıyorda net parası odemıyoruz O o O ....
Aralık 2013 un sonlarında basladı bu yt ısı temmuzun 13 unde bıttı allah herkeze gonlundekılerı wersın amın .. gecemı gunduzume kattım kanallarım kapandı telıf yedık pınımız 19.76 da kaldı7 ayada bır ıs cıkaramadık ne botla ne botsuz yazacaklarım sımdılık bu kadar herkez kendıne ıyı baksın ben arada sırada buralarda olacagım
yarın ılk ısım ıs bulmak olacak herkeze tesekkurler ıyı aksamlar
Siz işi uzatıyosunuz.Sizin burada işiniz yok yani size ekmek yok hocam kusura bakmayın.Siz olayı anlamadan direk dalmışsınız.V türkçe bi kelimedir w ise türkçede yeri yoktur.Ama sizin dedikleriniz yazım hatasıdır en azından söyle düşünün varken yerine warken yazmıyorumuzatıcaksanız eğer
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.