Youtubeden Para Kazanma İşine Son Verdım

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karşılıklı atışmam kardeşim; seviye belli. Bunlar bitmez zaten, Allah'ın imtihanı...

Hocam karşılıklı atışmıyosunuz da napıyosunuz ? Direk yüzüme söylemek yerine 3.kişi aracılığı ile bana laf söylüyorsunuz ? Seviye belli derken neyi kastediyosunuz ? Bakın bütün mesajlarıma,konularıma istatisliklerime.Kimle tartışmışım,kime saygısızlık yapmışım söyleyin lütfen.Bunlar bitmez diyorsunuz sonradan gelip birde...

tam bitti dedıgın an hayatının dönüm noktasıdır unutma...özelden verıdgım katagorılere ıyı calıs.ve yarın bırkac daha vercem pes etme yok..hepımızın senın gıbı bu yollardan gectık

tam bitti dedıgın an hayatının dönüm noktasıdır unutma...özelden verıdgım katagorılere ıyı calıs.ve yarın bırkac daha vercem pes etme yok..hepımızın senın gıbı bu yollardan gectık

Aslında güzel fikir,karşılıklı kategori alışverişinin olduğu bi yer olsa forumda en azından herkes istifade eder.

ilginç bir gözlemim var bence doğru, geçen senenin yazından sonra başlayanlar genel olarak dikiş tutturamıyor. çünkü gitgide zorlaşıyor youtube işi. ve bundan sonra başlayacak arkadaşların pek dikiş tutturacağını zannetmiyorum. istisnalar vardır elbet. gerçekten kazandırmıyorsa zaman kaybetmenizin pek bir manası yok derim hocam. herkes ekmeğini buradan kazanmıyor. dışarıda çalışarak bu forumda ki bir çok insandan daha fazla kazabilirsiniz. hem de daha az beyin yorgunluğuyla. Allah herkesin rızkını farklı şekilde serpiştirmiş. Şans işi değil fakat nasip kısmet işi.

7 ayda hiç bir şey yapamamak nedir? koca 7 ay belli ki siz kafa yormamışsınız. Ben de 7 aydır bu işteyim 18 yaşımda ilk arabamı alacağım inşallah. Kimse 7 ay adam gibi çalışıp ben para kazanamadım diyemez..

Hayatında başarılar..

Sizde farken yerine varken, yazamıycam yerine yazamayacağım yazmalıydınız..

Siz işi uzatıyosunuz.Sizin burada işiniz yok yani size ekmek yok hocam kusura bakmayın.Siz olayı anlamadan direk dalmışsınız.V türkçe bi kelimedir w ise türkçede yeri yoktur.Ama sizin dedikleriniz yazım hatasıdır en azından söyle düşünün varken yerine warken yazmıyorum ;) uzatıcaksanız eğer

En iyisi yaptın dostum artık para kazanma devri bitti youtube da para kazanılmıyor. Uğraşmayın artık bırakın

Benim için hayat biterken başlar... Hayat ta Tecrübeler Anlık Değişir.. Hiç bişe yapmadın git pazardan oyuncak al , araba al, bakkaldan süpriz yumurta al aç , olmadı evde hamur yap içine boya koy kek yap videoya çek 6 ay sonra kazanamazsan eğer , bende bu işten anlamıyorum diye sölersin , ben şu anda 2 gündür 6 saat uykuyla duruyorum , kazancın ney diye sorarsan eğer , allaha şükür iyi ' ve inan bana bu işi yapmak para kazandırmıyor , yaptığın kanalların karşısına geçip evet ben bu kanalı izlerim bu videoları izlerim demek sana para kazandırır. aç kanalı at videoyu 1 kanal , 1 dolar getirse 100 kanal günlük 100 dolar getir mantığı ile bakma , 1 video 1000 kanala eşit ve 1000 dolar dan fazla getirebilir mantığı ile bak derim... Armut ağacına sormuşlar neden onca zaman yetiştirip yere atıyorsun meyvalarını diye ' Oda Onları atmaz sam Eğer kollarım kırılır birdaha meyva veremem , Zaten en güzellerini başımın üstünde tutuyorum demiş.. bu söz bile çok anlam ve iifade ediyor..

yazdığın cümledeki şans işine pek katılmıyorum. Çünkü düzenli ve iyi bir şekilde çaba gösterip özverili şekilde çalışsaydın kazanırdın. Bence iş kişide bitiyor. Şans da 2.planda bence.

Siz işi uzatıyosunuz.Sizin burada işiniz yok yani size ekmek yok hocam kusura bakmayın.Siz olayı anlamadan direk dalmışsınız.V türkçe bi kelimedir w ise türkçede yeri yoktur.Ama sizin dedikleriniz yazım hatasıdır en azından söyle düşünün varken yerine warken yazmıyorum ;) uzatıcaksanız eğer

Evet bu konuda katılıyorum.Arkadaş düzeltmek yerine ısrarla w kullanıyor.Yt'yi bırakıyorum demiş.Hataları tekrarlamayıp yeni şeyler denese belki bu konu açılmazdı :)

Herkeze ıyı aksamlar yazacaklarımı uzun uzun derdımı/dertlerımı uzun uzun yazmak ısterdım kı sızı ne sıkmak nede arkamdan sovdurtmek ısterım herkez hakkını helal etsın oncelıkle
Son actıgım konuyla 1 hafta ara wermıstım ama bugun yt de dolasırken 20 kanalımın +1000 vıdeolu hepsı kapandıgını gordum kuplere bındım bu benım donum noktam oldu ...
Bence her zaman dedıgım gıbı bu yt den para kazanma sans ısıdır baska bırsey degıldır.
Aılemın durumunu soracak olursanız berbat saten kullandıgım bılgısayarın kac parca oldugunu gorsenız foruma almazsınız :D Allahtan komsu netı acık bırakıyorda net parası odemıyoruz O o O ....
Aralık 2013 un sonlarında basladı bu yt ısı temmuzun 13 unde bıttı allah herkeze gonlundekılerı wersın amın .. gecemı gunduzume kattım kanallarım kapandı telıf yedık pınımız 19.76 da kaldı :D 7 ayada bır ıs cıkaramadık ne botla ne botsuz yazacaklarım sımdılık bu kadar herkez kendıne ıyı baksın ben arada sırada buralarda olacagım :) yarın ılk ısım ıs bulmak olacak herkeze tesekkurler ıyı aksamlar

Bende günlük 10 kuruş 20 kuruş derken araştırdım ettim bugün günlük 15 20 tl alıyorum. ama gerçektende uğraş gerektiriyor bu iş, izlenecek video bulmak gerekiyor. cok fazla kanaldan ziyade izlenebilecek videolar atmak gerekiyor, ve bildigin gibi spam yapınca, eşleşen video ünlem felan olunca kanal topluluktan spamdan carttan curttan kapanıyor.. ben kanallarıma maksimum 50 video atıyorum. genelde 15 20 video felan oluyor. kapandığındada üzülmüyorum..bir gmail hesabına 1 kanalın olsun. böylece tek kanal kapanır sıkıntı olmaz.. Fakat olmuyorsa sıkıldıysanda zorlama. Gerçekten git sigortalı bir iş bul. daha gençsin bilgisayar başında hayatını heba etme. ( bende 15 yaşından beri pc başındayım pişmanım )

Son düzenleme:
kaç tane mail açan adam var herkes kazanıyor,kaç aynı işi yapan adam var hepsi kazanıyor.sen birşeyi temiz helaliyle özenle yaparsan kazanırsın.pes etme derim.bende edecektim etmedim.Sende etmezsen illaki az azda olsa alırsın.sadece kafanı kullan hocam.fakat eğer gerçekten bunaldıysan yolun açık olsun :)

Arkadaşlar bu işten pes etmek kimse kusura bakmasın ama aşırı hazıra kaçmakdır. Youtube aç a yaz arat b yaz arat illaki birşeyler ilgiini çeker ona yönelirsin.

Youtubedan kazanmak gittikçe zorlaşıyor galiba.Uzun bi aradan sonra bugün bi kanal açıp 4 video attım 2si ünlem verdi.Önceden bu kategoride ünlem falan çıkmazdı :(

Ama bu demek değil ki hemen pes edelim.Bugün 4 atarım 2sinden kazanırım yarın 40 atar 20sinden kazanırım.

Hayırlı kazançlar

Uzatıyorsunuz değil uzatıyorsunuz olacak. Benim nerede işimin olup olmadığına siz mi karar vereceksiniz? Bana her yerde her zaman helalinden ekmek var siz rahat olun. Arkadaşın Açmış olduğu konunun Altında ki direk sizin mesajınız vardı, 18 yaşındaki bir gencin yaşamış olduğu sıkıntılar neticesindeki veda mesajında v yerine w yazdığı için sizin yapmış olduğunuz eleştirideki yazım hatalarınıda ben size hatırlatmak istedim!

Ne konuyu açan arkadaşı tanırım ne sizi. Ama Eleştiride bulunmadan önce özeleştiride de bulunmamız gerektiğini düşünüyorum! Önce kendimize bakmamız lazım.

Kırdıysam kusura bakmayın. skype kullanmıyorum. Tartışılacak bir durumda yok. Haklısınız.. Türkçemizi güzel kullanmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri