Y
YoutubeFASTER
Guest
yok yok 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Paket2 (Tam Otomatik Paket) Kazanç Tablosu
25 adet kanalı otomatiğe bağlayarak her kanala günlük güncel 60 yeni video girilmesini sağlayacaktır. programın bu ozelligi hakkında detaylı bir video ekleyebilirseniz inceleyip almak isterim şimdiden teşekkürler
kanala istediğiniz kadar youtube kanalı bağlayabiliyorsunuz ve güncellendikçe oralar sizin hesabınızda güncelleniyor. Sitelerden otomatik çekme kısmı biraz sıkıntılı şuan. orayı da hallediceğim yakın zamanda.
ayrı alman gerek hocamher kanal ekledigimizde ayrı apı anahtarımı alıcaz yoksa aynısınmı kullanacaz
stabil olarak çalışmya başladıgı zaman bilgi verirsenizz odmenizi geçerim hemen
bende de hata mevcut hatta hiç video yükleyemedim diyebilirim...
deli oldum yahu yarında sınavım var ona da çalışamadım uğraş uğraş sonuç hüsran anlamadı mgitti bu olayı![]()
Hocam bu hata etiketlerden kaynaklaniyor. Duzenliyip dener misinizŞahin hocam kaç kere denediysem olmadı. videoya da çektim yaptıklarınızı yaptım olmuyor hata veriyor. Dünden beri uğraşıyorum deli olacağım yahu nasıl bir iş. 2 kanal yüklü onlarda sorun çıkmadı şuan için.
fragman kanalını her şeyiyle yapıyorum hata hata hata.
hatanın resmi
http://c1303.hizliresim.com/17/j/l3sgl.png
hocam fiyatlar bir kere al hep kullan tarzında olması zaten imkansız . biz sunucuya para veriyoruz vesaire .. o dediğiniz şey forumlarda silver gold üyelik tarzı oluyor genelde.Konunun hiç bir yerinde ücretlerin aylık ücret olduğu belirtilmemiştir. Bende bu yüzden satın aldım fakat şimdi kullanımın aylık olduğu belirtiliyor bu konuda şikayetciyim...
hocam dönüş gerçekleştirmediniz hala
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.