YoutubeFaster Artık Sizlerle

Y
  • Kullanıcı YoutubeFASTER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paket2 (Tam Otomatik Paket) Kazanç Tablosu

25 adet kanalı otomatiğe bağlayarak her kanala günlük güncel 60 yeni video girilmesini sağlayacaktır. programın bu ozelligi hakkında detaylı bir video ekleyebilirseniz inceleyip almak isterim şimdiden teşekkürler

Paket2 (Tam Otomatik Paket) Kazanç Tablosu

25 adet kanalı otomatiğe bağlayarak her kanala günlük güncel 60 yeni video girilmesini sağlayacaktır. programın bu ozelligi hakkında detaylı bir video ekleyebilirseniz inceleyip almak isterim şimdiden teşekkürler

kanala istediğiniz kadar youtube kanalı bağlayabiliyorsunuz ve güncellendikçe oralar sizin hesabınızda güncelleniyor. Sitelerden otomatik çekme kısmı biraz sıkıntılı şuan. orayı da hallediceğim yakın zamanda.

kanala istediğiniz kadar youtube kanalı bağlayabiliyorsunuz ve güncellendikçe oralar sizin hesabınızda güncelleniyor. Sitelerden otomatik çekme kısmı biraz sıkıntılı şuan. orayı da hallediceğim yakın zamanda.

stabil olarak çalışmya başladıgı zaman bilgi verirsenizz odmenizi geçerim hemen

her kanal ekledigimizde ayrı apı anahtarımı alıcaz yoksa aynısınmı kullanacaz

hocam lütfen dönüş yaparmısınız ?
Sistem çalışmıyor...

Şahin hocam kaç kere denediysem olmadı. videoya da çektim yaptıklarınızı yaptım olmuyor hata veriyor. Dünden beri uğraşıyorum deli olacağım yahu nasıl bir iş. 2 kanal yüklü onlarda sorun çıkmadı şuan için.
fragman kanalını her şeyiyle yapıyorum hata hata hata. :(
hatanın resmi
http://c1303.hizliresim.com/17/j/l3sgl.png

bende de hata mevcut hatta hiç video yükleyemedim diyebilirim...

Şahin hocam kaç kere denediysem olmadı. videoya da çektim yaptıklarınızı yaptım olmuyor hata veriyor. Dünden beri uğraşıyorum deli olacağım yahu nasıl bir iş. 2 kanal yüklü onlarda sorun çıkmadı şuan için.
fragman kanalını her şeyiyle yapıyorum hata hata hata. :(
hatanın resmi
http://c1303.hizliresim.com/17/j/l3sgl.png
Hocam bu hata etiketlerden kaynaklaniyor. Duzenliyip dener misiniz

ben etiket girmedimki adamın kanalından çekim yapıyorum. bir daha deneyeyim.

2 kanal calisiyor ise 3.de caliamasi lazim hocam bir yerlerde yanlis bişeler yapıyorsunuz

Konunun hiç bir yerinde ücretlerin aylık ücret olduğu belirtilmemiştir. Bende bu yüzden satın aldım fakat şimdi kullanımın aylık olduğu belirtiliyor bu konuda şikayetciyim...

Konunun hiç bir yerinde ücretlerin aylık ücret olduğu belirtilmemiştir. Bende bu yüzden satın aldım fakat şimdi kullanımın aylık olduğu belirtiliyor bu konuda şikayetciyim...
hocam fiyatlar bir kere al hep kullan tarzında olması zaten imkansız . biz sunucuya para veriyoruz vesaire .. o dediğiniz şey forumlarda silver gold üyelik tarzı oluyor genelde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri