YoutubeFaster Çıkış Tarihi

Y
  • Kullanıcı YoutubeFASTER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Y

YoutubeFASTER

Guest
Merhaba Arkadaşlar;

Forumda bulunan bir çok arkadaş YoutubeFaster hakkında az çok bilgiye sahip sistem çıkmadan tanıtımını yapmak istemiyorum bu yüzden sadece çıkış tarihini vereceğim.

Şu anda sizlerin bu sistemi daha iyi kullanabilmesi ve kullanım kolaylığını arttırabilmek için tasarımın üzerinde çok fazla uğraşıyoruz. Şu anda tasarım kısmında çizim aşaması bitti ve html - css - js ve ajax kısmına geçildi. Tasarım kodlama kısmında ise (html - css - js - ajax) arayüz kısmı bitirilip panel kısmının yarısı bitti. Tasarım kısmı bittikten sonra sistem entegre kısmına geçilecek sistem entegre kısmıda 1 tüm gün kadar sürecek (16 saat kadar) entegreden sonra tasarımın test edilmesi gerekiyor test aşaması ise 1 günümüzü alır. Size kısaca aşamaları altta belirteceğim ve yanlarına ne kadar kaldığını yazacağım her gün güncelleyeceğim bu konudan takip edebilirsiniz.

Sistem Yazılım Kısmı: Bitti (Sürekli Geliştiriyoruz)
Tasarım Kısmı: Bitti (Sistemde Geliştirdiğimiz Kısımlara Yeni Tasarımlar Çiziliyor)
Tasarım Kodlama Kısmı: Arayüz Bitti - Panel Kısmı Bitti
Entegre Kısmı: Entegre Bitti
Test Kısmı: Şu Anda Test Aşamasındayız.

Çıkış Tarihi: Açık Beta Olarak 12.03.2013 (Çıkış Tarihi Bir(1) Gün Ertelenmiştir Bilgilendirme Alt Kısımda Yapılmıştır) 13.03.2013 21:30

Evet Arkadaşlar Normalde Satışı Bugün Yapacaktım Fakat Muslera06 (Serkan) Hocam Bugün Maç Olduğunu İnsanlar Maç İzliyor Yapılan Kampanyayı Kaçırırlar Yarına Çıkartırmısın Diyerek Rica Etti Bende Kendisinin Ricasını Kabul Ettim Hem Sistemde Kalan Tek Tük Eksikler Var Onlarıda Halledeyim Yarın Akşam Saat 20:00'da Konuyu Açacağım İlk 15 Arkadaşımıza İndirim Yapacağım.

Önemli Not: Bu konu altında Youtubefaster hakkında sorular sorabilirsiniz. (Sistem detayları hakkında bilgi verilmeyecektir.)

Hadi hayirlisi Sahin gec olsun guc olmasin demisler ama ben milletin icini rahatlatacak bir mesaj yazayim kusurabakma :) Tahminim sali carsamba aktif olur program :) Saygilar.

Hadi hayirlisi Sahin gec olsun guc olmasin demisler ama ben milletin icini rahatlatacak bir mesaj yazayim kusurabakma :) Tahminim sali carsamba aktif olur program :) Saygilar.

İnşallah tasarımın kodlama kısmı biterse entegre ve test aşamasını aynı gün uyumadan oturup gerçekleştireceğiz benimde isteğim bir an önce sistemi sizlere sunmak.

geç olsun güç olmasın hocam :) hayırlı işler şimdiden

Hadi hayırlısı arkadaşların dediği gibi geç olsun güç olmasın :)

Hayırlısı inşallah güzel olur herkes için

hayırlı olsun hocam acaba tam olarak youtubefaster ne işe yarıyacak acaba?

sabırsızlık en üstte hocam şimdiden emeğine ellerine sağlık

Takipteyiz, Sahin.Yanliz cok ufak ayrintilari belki ilk asamada göz ardi edebilirsiniz belki diye düsünüyorum, yani sana zaman kaybettirecek ayrintilar, belki sonradan da eklenebilir.Kolay gelsin..

Hadi hayırlısı arkadaşların dediği gibi geç olsun güç olmasın :)

heyecanla bekliyoruz adaş :)

kolay gelsin hocam.heyecanla bekliyoruz.

Hayırlısı inşallah güzel olur herkes için

hayırlı olsun hocam acaba tam olarak youtubefaster ne işe yarıyacak acaba?

sabırsızlık en üstte hocam şimdiden emeğine ellerine sağlık

Allah kolaylık versin sizlere beklemeye devam geç olsun güç olmasın.

Takipteyiz, Sahin.Yanliz cok ufak ayrintilari belki ilk asamada göz ardi edebilirsiniz belki diye düsünüyorum, yani sana zaman kaybettirecek ayrintilar, belki sonradan da eklenebilir.Kolay gelsin..

sitede baktım ama bulamadım tam olarak nedir bu YoutubeFaster ?

Sabırsızlıkla bekliyoruz.
Allah kolaylık versin şahin hocam

Bekleyen herkese teşekkür ediyorum. Sizden daha sabırsızım onuda belirtmek istiyorum :)

Hayırlısı olsun.Programı yetiştireceğim diye de kendinizi zorlamayın.Siz daha önemlisiniz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri