YoutubeKazançları V1 - Günde En Az 10$ Kazanacaksınız - İNDİRİM !

Özellikl baltalamaya çalışanları yanıtlamıyoruz ki muhattap olmayalım diye,

emrekas biz veriyoruz, buyrun ekleyin görüşelim.
noeroin site zaten sırf satış için açıldı ? Umarım fikir sahibi olursunuz
bemonth nasıl kimse cevap vermiyor, tarih oldu onu anlayamadım. Konuyu açtığımdan beri skypedayım ayrıca youtubekazanclari skypeda
t366 demo da sıkıntı yok, skypedan yazarsanız halledelim, lisans aldınız mı ? lisanssız mı açmaya çalışıyorsunuz

bu şifreleme işini bi türlü anlamam abi ya :D yaymak isteyen her tür yayar satın aldıktan sonra sonuçta gözü var dimi?

sitenin ne iş yaptığını zaten biliyoruz.
( eskiden kırmızıydı site şimdi pastel renklere geçilmiş , daha sade )

Benim sonradan dediğim ebook satın alanlar faydasını nasıl görüyor burdan anlatırlarsa, fikir sahibi oluruz dedim.

Umarım sende fikir sahibi olmuşsundur.
:cool:

hocam saka yapmıyorum, arkadas kım bılmıyorum ama harbi harbi tarih oldu :) bakınız resim 1 ekte sunulmuştur. Arz ederim :) (kırmızı ile işaretledim)

rygcd.bmp

konusma burda bıttı :) adam sildi bizi. cok ciddi geldim sanırım :D

emrekas biz veriyoruz, buyrun ekleyin görüşelim.
bemonth nasıl kimse cevap vermiyor, tarih oldu onu anlayamadım. Konuyu açtığımdan beri skypedayım ayrıca youtubekazanclari skypeda
t366 demo da sıkıntı yok, skypedan yazarsanız halledelim, lisans aldınız mı ? lisanssız mı açmaya çalışıyorsunuz

lisans aldım fakat hata raporu aldım 15 dk dir skype den cevapta gelmedi .

Mağdur kalan arkadaşlar aslında benim hatam konuyu geç saatte açtım. Bu yüzden cevaplar geç geliyor. Beni ekleyenlere ben seri verdim ama arkadaşımı özel olarak çağırmıştım. Büyük ihtimal ondandır.

Ayrıca bemont sizi silmesi için bir mesaj yazı göremedim ben bir yanlışlık olmuş herhalde, bu soru banada soruluyor, arkadaşımada ozaman kimseyle konuşamazdık :)

t366 lisansınızı tekrar isteyin, bir yerde problem olmuş olmalı. Demoda bir sorun yok çünkü.

Arkdaşlar bu günlük benden bu kadar, yarın erken saatlerde burda olacağım. Kimseyi mağdur bırakmayı bizde istemeyiz, sonuçta para kazanıcaz bizde. Niye engelleyip, silelim ..

İyi geceler

hocam saka yapmıyorum, arkadas kım bılmıyorum ama harbi harbi tarih oldu :) bakınız resim 1 ekte sunulmuştur. Arz ederim :) (kırmızı ile işaretledim)

rygcd.bmp

konusma burda bıttı :) adam sildi bizi. cok ciddi geldim sanırım :D

24 mü :) 14 yazacakmış eli 2 ye kaymış :) eğer yetişkin biri olsaydı skypeden sesli görüşme yollar sorularını hızlı bir şekilde cevaplandırırdı ama belli ki abileri ile dalga geçmeye çalışıyor hiç yakıştıramadım :mad:

kazancında değişiklik olan var mı bu kitap sayesinde günde 10 dolar kazanan oldu mu alıp arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum saygılarımla...

24 mü :) 14 yazacakmış eli 2 ye kaymış :) eğer yetişkin biri olsaydı skypeden sesli görüşme yollar sorularını hızlı bir şekilde cevaplandırırdı ama belli ki abileri ile dalga geçmeye çalışıyor hiç yakıştıramadım :mad:

vallaha hocam bende konuşuyorum gayet iyi niyetli, yardımsever bir arkadaşımız.

Bu şekilde dalga geçmek hiç hoş hocam değil hocam.

Öncelikle iyi satışlar...

Frm a yeni üyesin ve hiçbir referansın yok...

"Referans verdiğin nickler zaten bir başka frmda olan kullanıcılar, konuyu direk kopyalayıp burada açmışsın düzeltme dahi yapmamışsın..."

Burada ya uğraşmayı seven biri değilsin ya da bu kitapçığı sen satın aldın ve şimdi farklı frmlarda satmaya çalışıyorsun vs. vs.

Yinede bu frm a üye olan kişilere referans vermen gerekmekte...

Bunun yanı sıra nickini paylaşmak istemeyen bir kullanıcıdan aldığım PM yide ekliyorum...

Satın almak isteyen olursa gerekli düzeltmeleri yaptıktan sonra satışa devam edebilirsin...

Refleri düzelt aksi taktirde konuyu kapatmak zorunda kalacağım..

PM
"
hocam ben pdf yi aldım
pdf deki bilgiler forumda mevcut
sadece fazla olarak kaynak siteleri koymuş adam
elemanla da ters düşmek istemiyorum
sizbişey yapamazmı sınız milletin parası boşuna heder olmasın
"

Oncelikle Hayirli satislar.

Kimse bir satis konusunu durduk yere baltalamaz.Aklina takilan sorular durumlar vardir cevabini ister.Sizde bir satici olarak her turden musteriyi muhattap alip cevaplamak zorundasiniz bu isi yapiyorsaniz, oncelikle bu elestiriyi yapmak istiyorum.

Yazdiginiz e-book'a gelince,emek verilmis 69 sayfa yazilmis saygi duyarim ancak daha onceki satilan,piyasada gezen e-book'lar olsun bu iste tecrubeli kisilerin yazdigi mesajlar konular olsun satisi yapilan E-book'dan hic bir farki yok.Sadece herseyi toplamis biraz editlemis ve e-book yapmisiniz gibi geldi bana.Ayrica bu iste tecrubeniz ne kadar var bilmiyorum ama dikkatimi ceken 2 sey var yazdiginiz ilk mesajda ;

8- Full Partnerlik
9- Telif vermeyen kanallar

Full partnerlik nedir onu anlamadim ? Full partnerligi biraz acarsaniz sevinirim.Bizim bildigimiz Full partnerlik direk youtube'dan alinan partnerlikdirki bunu degil en kral niche kanal,gunde 100K izlenim 1M'a yakin aboneniz olmadikca alamazsiniz.Full partnerlik diyede birsey yok aslinda.

Telif vermeyen kanallar demissiniz,boyle birsey hic mumkun degil,olanaksiz.Kendi videonuz dahi olsa telif yersiniz,alirsiniz.

Ayrica Niche calisma ile Adsense'den Youtube uzeri surekli gelir sagalamk cok zordur,cok ugras emek gerektirir cok buyuk bilgi gerektirir.Bu calismayi kimse yanlis anlamasin bu forumda 100/20 lik bir kesim belki uygulayabilir.Ve ayrica Niche calismalarin odemelerini her ay almaniz bir mucizedir ki sizin gecen ayki yaptiginiz ilk resimdeki 1 aylik yani 30 gunluk adsense grafiginizi koymaniz daha iyi olur.Daha iyi anlariz.Odeme aldinizmi vs bu bilgileri eklerseniz daha iyi olur.

Sizden ricam ilk mesajiniza bu bilgi ve birikimi 1 yildir yapan arkadasinizin,yaptigi bu calismalar dogrultusunda gecen ayki yada onceki aylardaki bu tbm oranlarini yanstan grafikleri uyelerimizle paylasmasi ve bu ayki gun,yada 7 gunluk degil,Bu ayin 1'inden bugune 27 sine kadar olan grafigi paylasmanizi rica ediyorum mumkunse.

Bu yazi icin kusurabakmayin,amacim satisiniza yada isinize tas koymak vs degil,her e-book yazan kisinin hep ayni seylerle milletin cebindeki 3 kurusu alabilmek icin yaptigi bazi calismalar icindir.Son olarak bu fiyata bu garantideki bir e-book icin bu forumda kendinize yazik ediyorsunuz,bu grafikleri ve yazinizi yabanci forumda acsaniz 100 dolardn satabilirsinie bu e-book'u.

Ayrica bu konuyu okuyan inanan,almak isteyen bir kisi alir,aldim der,test edecegim sonuclari 1 haftaya yazari mder,herkes sonucu o kisiden gorur ve alir yada almaz.Bu sayede sabirli ve zamanli is yaparak hem kendinize hemde karsi tarafa zarariniz olmaz.Ilk mesajda kisa sureligine bu fiyat yazmasida dusundurucu ama eger kazandiriyorsa yazilan miktari fiyat 100 tl de olsa 1 hafta sonra deger.

Saygilarimla hayirli satislar.

"Referans verdiğin nickler zaten bir başka frmda olan kullanıcılar, konuyu direk kopyalayıp burada açmışsın düzeltme dahi yapmamışsın..."

Burada ya uğraşmayı seven biri değilsin ya da bu kitapçığı sen satın aldın ve şimdi farklı frmlarda satmaya çalışıyorsun vs. vs.

Bunun yanı sıra nickini paylaşmak istemeyen bir kullanıcıdan aldığım PM yide ekliyorum...

Satın almak isteyen olursa gerekli düzeltmeleri yaptıktan sonra satışa devam edebilirsin...

PM
"
hocam ben pdf yi aldım
"

Bu arada alıntı yapılan frm linkini paylaşıyorum.

YoutubeKazançları V1 - Günde En Az 10$ Kazanacaksınız - WS ÖZEL Fiyat !

Arkadaşa hayırlı satışlar diliyorum,ancak demoyu incelediğimde şunu gördüm;
Forum çok daha ileri düzey bilgilerle dolu,yeterki okuyalım araştıralım.
tekrardan hayırlı satışlar

Konuyu bastan sona okuyordum. İnsanlara verdığınız cevapları da... Okuya okuya gelırken son sayfaya kadar, kafamda yazacagım cevapları toparlıyordum..
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] ve [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] 'inkileri okuyunca gerek kalmadı.. Tam olarak bunları yazacaktım ben de. +1 de benden.

Forma üye olmadığından dolayı benim yazmamı rica etti. Arkadaşla konuştum gayet iyi niyetli bir insan. Forumda madem bütün konulara değinilmiş o zaman kitap satışını durdururum dedi. Alanların lisanlarının iptal edileceğini ve paralarının iade edileceğini yazdı. Kitabı okudum ince detaylara değinilmiş ve okuyanın kazanç sağlayamaması için hiçbir neden yok.

Ben skype da 10-15$ günlük gelirim var vs.. durumu anlattım kitabı almama gerek olmadığını söyledi. Yani sırf satmak için uğraşan biri değil. Dürüst biri.

Forma üye olmadığından dolayı benim yazmamı rica etti. Arkadaşla konuştum gayet iyi niyetli bir insan. Forumda madem bütün konulara değinilmiş o zaman kitap satışını durdururum dedi. Alanların lisanlarının iptal edileceğini ve paralarının iade edileceğini yazdı. Kitabı okudum ince detaylara değinilmiş ve okuyanın kazanç sağlayamaması için hiçbir neden yok.

Ben skype da 10-15$ günlük gelirim var vs.. durumu anlattım kitabı almama gerek olmadığını söyledi. Yani sırf satmak için uğraşan biri değil. Dürüst biri.

Dostum yanlis anlasilmasin sakin ben kotu bir kisi filan demedim dememde.Sadece yaptigi is hakkinda ve arkadaslarin sorduklari sorular dogrultusunda bazi seyleri aciklamasini veyahut daha iyi bir sekilde destek olmasini soyledim.Yoksa bu isde yapilan,millete faydasi olacak,katkisi olacak herseyi,her isi destekliyorum yanlis anlasilmasin.Boyle konularada bazen mudahale ediyorumki yazilarimla,farkli konuda dolandirilipda bizim ustumuze gelen uyelerimiz oluyor siz izin verdiniz vermeseydiniz vs diye bu yuzden tedbirli davranmay calisiyorum uyelerin hakkini savunmak korumak adina.

Saygilarimla

Saygilarimla.

vallaha hocam bende konuşuyorum gayet iyi niyetli, yardımsever bir arkadaşımız.

Bu şekilde dalga geçmek hiç hoş hocam değil hocam.

Günaydın öncelikle :)

Ben anlamadım zaten bizimle mi konuşuyorlar, başkasıyla mı konuşuyorlarda böyle yorum yapıyorlar. Gece arkadaşım ne yaptı bilmiyorum ama benimle konuşan herkes memnundu.

PM
"
hocam ben pdf yi aldım
"

Düzeltme yapmamışsın diyorsunuz da zaten aynı konuyu açmam gerekli. WS de ki konuya bakın, ws yazan kısımlar ve fiyattaki yanlışlık, fiyat tabı değiştirildi. Ki bunlar gece yapıldı, unttuğum şeyler olabilir. Kitaptaki bilgilerin çoğu burada da olabilir evet ama şunu unutmayın, bakış açınızı değiştirin, siz a şekilde işlersiniz aynı konuyu, biz b şekilde. Referans konusuna gelince, gün içinde halledilecektir. Anlayışınız için teşekkürler.

Oncelikle Hayirli satislar.

Kimse bir satis konusunu durduk yere baltalamaz.Aklina takilan sorular durumlar vardir cevabini ister.Sizde bir satici olarak her turden musteriyi muhattap alip cevaplamak zorundasiniz bu isi yapiyorsaniz, oncelikle bu elestiriyi yapmak istiyorum.

Yazdiginiz e-book'a gelince,emek verilmis 69 sayfa yazilmis saygi duyarim ancak daha onceki satilan,piyasada gezen e-book'lar olsun bu iste tecrubeli kisilerin yazdigi mesajlar konular olsun satisi yapilan E-book'dan hic bir farki yok.Sadece herseyi toplamis biraz editlemis ve e-book yapmisiniz gibi geldi bana.Ayrica bu iste tecrubeniz ne kadar var bilmiyorum ama dikkatimi ceken 2 sey var yazdiginiz ilk mesajda ;

8- Full Partnerlik
9- Telif vermeyen kanallar

Full partnerlik nedir onu anlamadim ? Full partnerligi biraz acarsaniz sevinirim.Bizim bildigimiz Full partnerlik direk youtube'dan alinan partnerlikdirki bunu degil en kral niche kanal,gunde 100K izlenim 1M'a yakin aboneniz olmadikca alamazsiniz.Full partnerlik diyede birsey yok aslinda.

Telif vermeyen kanallar demissiniz,boyle birsey hic mumkun degil,olanaksiz.Kendi videonuz dahi olsa telif yersiniz,alirsiniz.

Ayrica Niche calisma ile Adsense'den Youtube uzeri surekli gelir sagalamk cok zordur,cok ugras emek gerektirir cok buyuk bilgi gerektirir.Bu calismayi kimse yanlis anlamasin bu forumda 100/20 lik bir kesim belki uygulayabilir.Ve ayrica Niche calismalarin odemelerini her ay almaniz bir mucizedir ki sizin gecen ayki yaptiginiz ilk resimdeki 1 aylik yani 30 gunluk adsense grafiginizi koymaniz daha iyi olur.Daha iyi anlariz.Odeme aldinizmi vs bu bilgileri eklerseniz daha iyi olur.

Sizden ricam ilk mesajiniza bu bilgi ve birikimi 1 yildir yapan arkadasinizin,yaptigi bu calismalar dogrultusunda gecen ayki yada onceki aylardaki bu tbm oranlarini yanstan grafikleri uyelerimizle paylasmasi ve bu ayki gun,yada 7 gunluk degil,Bu ayin 1'inden bugune 27 sine kadar olan grafigi paylasmanizi rica ediyorum mumkunse.

Bu yazi icin kusurabakmayin,amacim satisiniza yada isinize tas koymak vs degil,her e-book yazan kisinin hep ayni seylerle milletin cebindeki 3 kurusu alabilmek icin yaptigi bazi calismalar icindir.Son olarak bu fiyata bu garantideki bir e-book icin bu forumda kendinize yazik ediyorsunuz,bu grafikleri ve yazinizi yabanci forumda acsaniz 100 dolardn satabilirsinie bu e-book'u.

Ayrica bu konuyu okuyan inanan,almak isteyen bir kisi alir,aldim der,test edecegim sonuclari 1 haftaya yazari mder,herkes sonucu o kisiden gorur ve alir yada almaz.Bu sayede sabirli ve zamanli is yaparak hem kendinize hemde karsi tarafa zarariniz olmaz.Ilk mesajda kisa sureligine bu fiyat yazmasida dusundurucu ama eger kazandiriyorsa yazilan miktari fiyat 100 tl de olsa 1 hafta sonra deger.

Saygilarimla hayirli satislar.

Merhaba, açık konuşarak başlayayım ben ortağımın öğrencisiyim. Ortağım yani "youtubekazanclari" kitabı yazmıştır. Ben kitabın grafiksel, web ve satış işlemlerine bakıyorum. Bu konuyu gece açarken düşündüğüm, yarına hazır olsun diyeydi. Ama maşallah forumda herkes konuyu beklemiş gibi oldu, tam yatacakken yatamadık. Yani geç kalan cevaplar bundandır, bende geç kalan bir cevap yoktu zaten. Ama ortağımın skype adresi ilk sırada olduğu için haliyle illk onu eklemişlerdir diye düşnüyorum. Forumdaki konuya gelince, baltalama yok, soru için diyorsunuz ama hiçte öyle değil. Dikkatlice bakarsanız, zaten alıcılar bellidir. Sabit olarak her forumda, böyle bir ürün konulsada, 1000 tane soru sorsam, almıcam ama bir açık bulurum belki, diyen insan topluluğu vardır. Ayrıca muhattap olma konusuna gelince, satışım ile ilgili bu benim kararımdır. Ben istersem mavi gözlülerle muhattap olmam derim ve olmam. Bu bizim vereceğimiz bir karardır, satışımı etkiler mi etkiler doğru. Daha önce piyasadaki gezen e-booklar benimde elimde var. Bu kitaptan önce 3 tane almıştım. Hepsi 10 sayfa, 20 sayfa içi bilindik ve karışık yazılmış bilgiler. Biz bunun önüne geçerek, forumdaki konulara, ek bilgiler ekleyerek kitabı düzenledik. Arkadaşımın tecrübesi 1 yıldır. Şuanda online değil , açtığında ayıntılı olarak 8- Full Partnerlik
9- Telif vermeyen kanallar bu konuların sorusunu sorup, buraya yazarım. Yada kendisi üye olmak isterse gelir cevaplar. Aynı şekilde haklısınız, ödeme grafiğinide koymalıyız. O kısmı atlamışım. Güzel düşündünüz, online olduğun söyleyeceğim.

madem referans gerek^^ referans olabilirim

Konu güncellenmiştir, satışlar durmuştur. İlk mesajda açıklama yapılmıştır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri