Özellikl baltalamaya çalışanları yanıtlamıyoruz ki muhattap olmayalım diye,
Oncelikle Hayirli satislar.
Kimse bir satis konusunu durduk yere baltalamaz.Aklina takilan sorular durumlar vardir cevabini ister.Sizde bir satici olarak her turden musteriyi muhattap alip cevaplamak zorundasiniz bu isi yapiyorsaniz, oncelikle bu elestiriyi yapmak istiyorum.
Yazdiginiz e-book'a gelince,emek verilmis 69 sayfa yazilmis saygi duyarim ancak daha onceki satilan,piyasada gezen e-book'lar olsun bu iste tecrubeli kisilerin yazdigi mesajlar konular olsun satisi yapilan E-book'dan hic bir farki yok.Sadece herseyi toplamis biraz editlemis ve e-book yapmisiniz gibi geldi bana.Ayrica bu iste tecrubeniz ne kadar var bilmiyorum ama dikkatimi ceken 2 sey var yazdiginiz ilk mesajda ;
8- Full Partnerlik
9- Telif vermeyen kanallar
Full partnerlik nedir onu anlamadim ? Full partnerligi biraz acarsaniz sevinirim.Bizim bildigimiz Full partnerlik direk youtube'dan alinan partnerlikdirki bunu degil en kral niche kanal,gunde 100K izlenim 1M'a yakin aboneniz olmadikca alamazsiniz.Full partnerlik diyede birsey yok aslinda.
Telif vermeyen kanallar demissiniz,boyle birsey hic mumkun degil,olanaksiz.Kendi videonuz dahi olsa telif yersiniz,alirsiniz.
Ayrica Niche calisma ile Adsense'den Youtube uzeri surekli gelir sagalamk cok zordur,cok ugras emek gerektirir cok buyuk bilgi gerektirir.Bu calismayi kimse yanlis anlamasin bu forumda 100/20 lik bir kesim belki uygulayabilir.Ve ayrica Niche calismalarin odemelerini her ay almaniz bir mucizedir ki sizin gecen ayki yaptiginiz ilk resimdeki 1 aylik yani 30 gunluk adsense grafiginizi koymaniz daha iyi olur.Daha iyi anlariz.Odeme aldinizmi vs bu bilgileri eklerseniz daha iyi olur.
Sizden ricam ilk mesajiniza bu bilgi ve birikimi 1 yildir yapan arkadasinizin,yaptigi bu calismalar dogrultusunda gecen ayki yada onceki aylardaki bu tbm oranlarini yanstan grafikleri uyelerimizle paylasmasi ve bu ayki gun,yada 7 gunluk degil,Bu ayin 1'inden bugune 27 sine kadar olan grafigi paylasmanizi rica ediyorum mumkunse.
Bu yazi icin kusurabakmayin,amacim satisiniza yada isinize tas koymak vs degil,her e-book yazan kisinin hep ayni seylerle milletin cebindeki 3 kurusu alabilmek icin yaptigi bazi calismalar icindir.Son olarak bu fiyata bu garantideki bir e-book icin bu forumda kendinize yazik ediyorsunuz,bu grafikleri ve yazinizi yabanci forumda acsaniz 100 dolardn satabilirsinie bu e-book'u.
Ayrica bu konuyu okuyan inanan,almak isteyen bir kisi alir,aldim der,test edecegim sonuclari 1 haftaya yazari mder,herkes sonucu o kisiden gorur ve alir yada almaz.Bu sayede sabirli ve zamanli is yaparak hem kendinize hemde karsi tarafa zarariniz olmaz.Ilk mesajda kisa sureligine bu fiyat yazmasida dusundurucu ama eger kazandiriyorsa yazilan miktari fiyat 100 tl de olsa 1 hafta sonra deger.
Saygilarimla hayirli satislar.