Yuh !
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu kadar uzun şeyler yazmanıza gerek yoktu hocam . Ben sağ görüşlü büyüdüm yetiştim . Bu başbakan aranıyordu ve sonunda geldi . Ben başbakanımızın bunları yaptığına inanmıyorum .
Bu konuya girip cevaplar verip ban yemek istemiyorum .
İyi çalışmalar
twitterdada mahkeme kararı yokki daha doğrusu yetkisi olmayan iş yapılmış anayasa mahkemeside yürütmeyi durdurdu işte. rahat olun beyler kurcalıyorum dns değiştirmeden program kullanmadan girebileceksiniz
Sıkıntı yok Dont panic !
C:\Windows\System32\Drivers\etc Klasörün içindeki hosts Dosyasını notpad ile açın içne şunları ekleyin:
199.59.148.12 t.co www.t.co
199.59.150.7 twitter.com
199.59.150.7 www.twitter.com
199.59.148.11 about.twitter.com
173.194.112.71 youtube.com
173.194.112.68 YouTube
VPN gerek kalmadan twitter ve youtubeye girersiniz
Kolay gelsin.
Hocam bahsettiğim o değil.Hesapların kapatılma durumu olur mu yani ?
millete nasıl youtubeye giriş yyapılacağını anlatan konular tavan yapar şimdi
Bence çok yanlış politika izliyorlar gençlerin özgürlüklerine bu derece müdehale etmeleri 2. Gezi Parkı vakasından öte gitmez geleceği parlak görmüyorum.
kim demiş hocam twit in kapanmasında mahkeme kararı yok diye mahkeme kararıyla kapatıldı youtube mahkeme kararı olamdan kapatıldı idari tedbir adı altında buda şöyle bir baktım yeni yasaya
TİB Başkanı tarafından verilen erişimin engellenmesi kararı, 24 saat içinde sulh ceza hakiminin onayına sunu lacak. Hakim, onayına sunulan konuyla ilgili 48 saat içinde karar verec ek. Soruşturma aşamasın da verilen hakim kara rı, sulh ceza mahkeme leri tarafından verilecek. Bu karar, birden fazla sulh ceza mahkemesi bulunan yerlerde, HSYK tarafından belirlenen mahkeme tarafından verilecek.
bu şekilde yani mahkeme baş vurusu olmazsa açılmak zorunda yine başvurlsa bile ve kabul edilmeyip açılcak denirse açılmak zorunda
Hükümet'e laf yok!
Kapanacak diyorsa kapanacak! Bi YouTube yüzünden bunu demeye hakkin yok
Sıkıntı yok Dont panic !
C:\Windows\System32\Drivers\etc Klasörün içindeki hosts Dosyasını notpad ile açın içne şunları ekleyin:
199.59.148.12 t.co www.t.co
199.59.150.7 twitter.com
199.59.150.7 www.twitter.com
199.59.148.11 about.twitter.com
173.194.112.71 youtube.com
173.194.112.68 YouTube
VPN gerek kalmadan twitter ve youtubeye girersiniz
Kolay gelsin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.