Youtube'un kapanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben raziyim! Latife yaptim sadece ...

Twitter eger Türk mahkemelerini dinlese saygi duysa kapatilmayacakti ... ama onlar bize hice saydi iyi oldu kapatildi!

YouTube'inde pisligini biliyoruz...

Sen burda bir kac kurus kazaniyorsun diye Hükümete laf atamassin arkadas

Düzeltiyorum... bir kaç kuruş lafını hiç görmmiş olayım insanlar onları biriktirip bu forumdan ekmek yiyiorlar... hiç hoş olmamış... laf atmazsın meselesine gelince seviyeli olarak herkes yazabilir demiştim hatırlatırım...

Twitter eger Türk mahkemelerini dinlese saygi duysa kapatilmayacakti ... ama onlar bize hice saydi iyi oldu kapatildi!

Ya saygı ile ne alakası var. Adamın sana verdiği yıllardır bir politika var. Adam sana diyor ki ben sadece videoları telif hakkı ile kaldırırım.

Telif hakkın yoksa diğer türlü video içeriğinin intihar videosu, uyuşturucu veya çocuk tacirliği gibi videolar olması gerekiyor diyor.
Sadece bu tarz videoların sana ip adreslerini veririm diyor.
Ve sadece 90 gün saklı tutarım. 90 günden sonra bana gelme kayıt bulamazsın diyor.

..

kim_5984.jpg

kim-jong.jpg

oyutube da ne pislik gördün merak ettim şimdi ? adamlar zaten spamdan tut cinsel içeriğe kadar bütün korumaları güçlendiriyorlar.Kapanmasının nedeni ses tapeleri bunu herkez biliyor

IŞİD Türkiye'yi tehdit etti
IŞİD Türkiye'yi tehdit etti Haberi

suriyeden gelebilecek tehtilere karşı önlemleri tartışıyorlar bunu sızdıranlar haindir başka bişey demiyorum youtubun 2 aydır kapanmadı da neden bugün seçime 3 gün kala kapandı SABRINDA BIR SINIRI VAR ama merak etmeyin 30 marttan sonra açılır

adamlar devletin gizli plnalarına kadar yayınlamaya başladı hadi tayyip erdoğanı geçtim başbakanı geçtim ama ülkemin planını yayınlarsan hainsin

Ağlanacak halimize hala iyi olmuş diyenler var

yok dinlemeler yasakmış , kliptolu telefonları dinlemişler diyenler var..Arkadaş bare şunları yazmayında bizde küfür edip ceza almayalım azııck insan olun.

Dua edelim de Adsense Türklere ödeme yapmayı durdurmasın bu kafada millete kuruş göndermem ben olsam bildiğin 3. Dünya ülkesi olduk

Hocam sen sanırım Türkiye'de yaşamıyordun pek dert etme bırak da biz bakalım başımızın çaresine. oradan desteklemek kolay sizin özgürlüğünüzden kısılan bir şey yok.

Youtube'da Twitter gibi İP adresi ile engelleneceği için DNS ilede girilemeyecek. Yani sadece VPN programları ile girilebilecek. Twitter'a Dns engellemesi geldiği zaman girişler çok çok düşmüştü. Bu sebeple youtube'ada girişler aşırı düşecek. Youtube'dan para kazanan arkadaşlarımıza geçmiş olsun. Kazançlar %80 civarında düşecek.

Cevabınızı burda değil Seçim günü sandıkta verin beyler yapılanları özgürlük kısıtlamalarını unutmayalım

Avusturyada yasiyorum burda calisiyorum. Simdi bunlar gavur diye burda calismiyimi?

Biraz mantikli olalim

Afedersinde ne alakasi var? Musluman olmayan pislik mi oluyor? Sen acikca youtube'a pislik dedin ve uzerinden para kazanmaya calisiyorsun. Bunun yasadigin yerde calismanla bi alakasi yok. Hadi hayatini idame ettirmek icin uyusturucu falan satiyor olsan bi nebze anlardim bu karsilastirmani.

IŞİD Türkiye'yi tehdit etti
IŞİD Türkiye'yi tehdit etti Haberi

suriyeden gelebilecek tehtilere karşı önlemleri tartışıyorlar bunu sızdıranlar haindir başka bişey demiyorum youtubun 2 aydır kapanmadı da neden bugün seçime 3 gün kala kapandı SABRINDA BIR SINIRI VAR ama merak etmeyin 30 marttan sonra açılır

adamlar devletin gizli plnalarına kadar yayınlamaya başladı hadi tayyip erdoğanı geçtim başbakanı geçtim ama ülkemin planını yayınlarsan hainsin

"ama merak etmeyin 30 marttan sonra açılır" aynen hocam bi alsınlar oyları açılır :)

Hükümet'e laf yok!

Kapanacak diyorsa kapanacak! Bi YouTube yüzünden bunu demeye hakkin yok

Bu nasıl bir cümle ya, eleştiri olmayacak öyle mi? Sorun bir Youtube değil, tıpkı sorunu ağaç sorunuymuş gibi çekmeye çalışmayın. Sorun dediğim dedik, bir diktatörlük sorunu!

Biraz kendine gel..

gündem değiştirme çabaları, ama yemezler..

kapanma gerekçesi arkadaşlar
"No: 98, 27 Mart 2014, Süleyman Şah Saygı Karakoluna İlişkin Olarak Sosyal Medyada Yayınlanan Ses Kaydı Hk.

Genel olarak Suriye’deki çatışmaların ülkemiz için yarattığı risk ve tehditlerin değerlendirilmesi, bu tehditler karşısında alınabilecek tedbirlerin görüşülmesi, bu bağlamda da, Suriye içinde yer alan vatan toprağı Süleyman Şah Saygı Karakolu’na yönelik tehditlerin ele alınması amacıyla, ulusal güvenliğimizle ilgili konularda birinci derecede yetkili olan devlet görevlilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen bir kriz yönetimi toplantısının ses kayıtlarının, bugün (27 Mart) internet üzerinden sosyal medya aracılığıyla bazı bölümleri tahrif edilerek yayınlandığı görülmüştür.

Bir takım terör unsurlarının tehdidi altındaki bir vatan toprağını gerektiğinde savunmak amacıyla ilgili kurumlar arasında değerlendirmeler yapılması devletin asli görevleri arasında olan doğal bir uygulamadır. Sözkonusu toplantıda, Türkiye’nin, herhangi bir saldırı karşısında Süleyman Şah Saygı Karakolu’nu savunma yönündeki iradesinin tam olduğu ve Süleyman Şah Saygı Karakolu’nun ve orada görevli personelimizin korunmasını ve emniyetini teminen, ihtiyaç duyulduğunda gereken adımların kararlılıkla atılacağı teyit edilmiştir.

Dışişleri Bakanı makamı gibi devletin en hassas güvenlik konularının ele alındığı bir mekanda gerçekleştirilen çok gizli mahiyetteki böyle bir toplantının izlenerek görüşmelerin kamuoyuna servis edilmesi Türkiye’nin ulusal güvenliğine yönelik alçakça bir saldırı, bir casusluk faaliyeti ve son derece ağır bir suçtur. Bu olay, ülkemizin karşı karşıya bulunduğu siber ve elektronik saldırı tehditlerinin boyutunu gözler önüne sermektedir. Bunu yapan ihanet şebekeleri devletimizin ve milletimizin düşmanlarıdır.

Devletimizin ve milletimizin güvenliğine yönelik bu saldırının faillerinin en kısa zamanda tesbit edilerek ortaya çıkartılmaları ve adalete teslim edilerek yasalar çerçevesinde hak ettikleri en ağır cezaya çarptırılmaları sağlanacak; Türkiye Cumhuriyetini hedef alan bu haince saldırı mutlaka akamete uğratılacaktır.

Resmi Devlet Sitesi : No: 98, 27 Mart 2014, Süleyman Şah Saygı Karakoluna İlişkin Olarak Sosyal Medyada Yayınlanan Ses Kaydı Hk. / T.C. Dışişleri Bakanlığı
"bahsedilen kayıtlarıda dinledim, :( onları paylaşmak istemiyorum... "
"

google'un merkezi abd'de, youtube obama'ya muhalif videolarla dolu. obama youtube'yu kapatırım dedi mi hiç ? diyemez de zaten ? uçururlar hemen o koltuktan. çünkü abd demokrasiyle yönetiliyor. biz kuzey kore diktatörlük, saltanat rejimi gibi ilkel bir yönetim biçimiyle yönetiliyoruz. ama her halk kendine yakışan gibi yönetilirmiş. arkadaş bu padişahlık sevdası neymiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri