CennetKapisi
Yasaklanmış
Yapma boyle. Pislik dedigin yerden niye para kazanmaya calisiyorsun o zaman?
Avusturyada yasiyorum burda calisiyorum. Simdi bunlar gavur diye burda calismiyimi?
Biraz mantikli olalim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yapma boyle. Pislik dedigin yerden niye para kazanmaya calisiyorsun o zaman?
Ben raziyim! Latife yaptim sadece ...
Twitter eger Türk mahkemelerini dinlese saygi duysa kapatilmayacakti ... ama onlar bize hice saydi iyi oldu kapatildi!
YouTube'inde pisligini biliyoruz...
Sen burda bir kac kurus kazaniyorsun diye Hükümete laf atamassin arkadas
Twitter eger Türk mahkemelerini dinlese saygi duysa kapatilmayacakti ... ama onlar bize hice saydi iyi oldu kapatildi!
Avusturyada yasiyorum burda calisiyorum. Simdi bunlar gavur diye burda calismiyimi?
Biraz mantikli olalim
youtube nasil girilir videosunu yapip youtub'a o videoyu yüklemek ne kadar mantikli olur![]()
IŞİD Türkiye'yi tehdit etti
IŞİD Türkiye'yi tehdit etti Haberi
suriyeden gelebilecek tehtilere karşı önlemleri tartışıyorlar bunu sızdıranlar haindir başka bişey demiyorum youtubun 2 aydır kapanmadı da neden bugün seçime 3 gün kala kapandı SABRINDA BIR SINIRI VAR ama merak etmeyin 30 marttan sonra açılır
adamlar devletin gizli plnalarına kadar yayınlamaya başladı hadi tayyip erdoğanı geçtim başbakanı geçtim ama ülkemin planını yayınlarsan hainsin
Hükümet'e laf yok!
Kapanacak diyorsa kapanacak! Bi YouTube yüzünden bunu demeye hakkin yok
Düzeltiyorum... bir kaç kuruş lafını hiç görmmiş olayım insanlar onları biriktirip bu forumdan ekmek yiyiorlar... hiç hoş olmamış... laf atmazsın meselesine gelince seviyeli olarak herkes yazabilir demiştim hatırlatırım...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.