Youtube'un kapanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu YT den taa nereye geldi arkadaslar.
Bence modlarında sınırlarını zorlamayalım :)

Bu arada bu mesajı yazdıkdan sonra istanbulda yt kapandı h.o :)

BBC Türkçe ‏@bbcturkce

SON DAKİKA:Reuters Başbakanlık kaynaklarına atfen Suriye'yle ilgili toplantı kaydı kaldırılırsa erişim engeline de son verileceğini duyurdu.

Biraz daha empati yapalim istersen, o ulkelerden her hangi birinde ulkenin basindaki kisinin bu tarz yolsuzlukla ilgili ses kayitlari ciksa ne yaparlardi ?

Çaldıklarından %100 emin misin? Yoksa birilerinin " çaldılar " demesi senin için yeterli mi?

Ege daha önce aynı konudan banlandı zorlama artık

mNote

bana deseler abd vatandışlığı vereceğiz sana hiç düşünmem hemen geçerim, 3. dünya ülkenin 3. sınıf vatandaşı olmaktansa bana insan muamelemesi yapan bir ülkenin vatandaşı olurum. avrupa bize bir yerleriyle gülüyor. bu nasıl yaşamdır ?

Bak bu dediğin imkansız.
Adamlar zaten bizi almıyorlar, Biz onların vatandaşı olmak için çırpınıyoruz.

Bak bir keresinde Spor Servisi Programında - Mesut Özil neden Türk Milli takımında oynamıyor diye geyik yapanlara Mehmet Demirkol şöyle demişti.

'' Şimdi Mesut'a kızanlara Gel seni Alman Vatandaşı yapıcaz deseler 1dk düşünmeden Alman Vatandaşı olurlar.
Gel çıkalım taksime 10 kişiye Alman Vatandaşı direkt verilecek diye stand kuralım En Az 1 Milyon kişi kuyruk olur demişti. ''

Durumumuzu özetleyen en net vede kısa açıklamalardan biridir.

[MENTION=4172]bayburt16[/MENTION] tesekkur ederım bende oyle umuyordum yoksa cok alaycı bır bakıstı. sagol acıklaman ıcın

onu bunu bilmemde bu forumun, şuan bu sayfasında banlanacak bir yazı, bir cümle göremedim... kim kimi neden banlıyor ? onuda anlamadım... herkes saygı çerçevesinde yazabilir bence... problem olmamalı... küfür hakaret olmasın yeter

Arkadaşlar; olmuşla ölmüşe çare yok. Siyaset içerikli mesajlar tabi ki silinecek, yoksa mevcut durumlardan dolayı forum yönetiminin ve mesajı yazanların başı derde girer. Forum yönetimi iyiliğimizi düşünüyor ve siyasete girmeyecek içerikleri paylaşmamız için konuyu açık tutuyor. Konunun açık tutmasını istiyorsak lütfen konuyu siyasete çekmeyelim.

Düşündüklerime göre youtube suriye ses kaydını kaldıracak ve yaklaşık 2 gün için youtube'a tekrar erişim sağlanacak.

arkadaşlar bi şeyi merak ediyorum yani bu ses kayıtlarını izleyen lerin içinde mutlaka akp li de çoktur kanalı flag edip nasıl kapatamıyorlar yada ne bilim sahte telif göndermiyorlar yani insanın aklına youtube bu kanalları koruyor şüphesi aklıma gelmiyor değil.

not: akp li değilim

sonra siyaset yapmayalımmm allah sonumuzu hayır etsin 10 yıl sonrasını düşünemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri