Youtube'un kapanması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar bi şeyi merak ediyorum yani bu ses kayıtlarını izleyen lerin içinde mutlaka akp li de çoktur kanalı flag edip nasıl kapatamıyorlar yada ne bilim sahte telif göndermiyorlar yani insanın aklına youtube bu kanalları koruyor şüphesi aklıma gelmiyor değil.

not: akp li değilim

Cok izlenme ve abonesi olan kanallar kolay kolay kapanmiyor flaglamayla falan.

arkadaşlar bi şeyi merak ediyorum yani bu ses kayıtlarını izleyen lerin içinde mutlaka akp li de çoktur kanalı flag edip nasıl kapatamıyorlar yada ne bilim sahte telif göndermiyorlar yani insanın aklına youtube bu kanalları koruyor şüphesi aklıma gelmiyor değil.

Belkide flagcılar yapıyor bu isleri olamaz mı :D

geriye dönüp bulamadım [MENTION=1316]Alex[/MENTION] banlandı demişsiniz... Kaldırdım... Herhangi bir banı Yoktur...

Saygıyla...

Youtube bi ara kendi erisimi engellemisti bi kac videoya. O tarz bi organizsyon toplu flag atilmamis demek ki yoksa,illaki kapanirdi. Bi de begeni sayisi izlenme cok yuksekken o kadar kolay degil flagla kapatmak

o ses kayıtlarını abd, dış istihbarat servisi nsa yüklüyor nereye flag atıyon. hiç seni evinden aldırırlar

Neden kaldırmaz? Kaldırır. NTV televizyonunu aç aşşada yazıları oku bakalım bida atabilecek mi atan kişi....

o videoların youtube icin herhangi bir kurala aykırı oldugunu düsünmüyorum. dışişleri bile kabul etti gercek oldugunu neyin kafası bu ya. abi tartistigimiz seye bak adamın azıcık karakteri olsaydı istifa ederdi. pardon adam dedim. tabi cahil de çok ülkede.

Çaldıklarından %100 emin misin? Yoksa birilerinin " çaldılar " demesi senin için yeterli mi?

Birilerinin montaj demesi sizler icin yeterlimi yoksa internetle ve teknoloji ile bu kadar ic iceyken soz konusu seslerdeki duygu ve cumle butunluklerinin hicbir sekilde montaj yolu ile elde edilemecegini gercekten bilmiyor , boyle bir teknoloji olsa idi TUM dunyada siyasetin bitecegini dusunemiyor musunuz?

ayran kafası, ot ta böyle kafa yok.

o videoların youtube icin herhangi bir kurala aykırı oldugunu düsünmüyorum. dışişleri bile kabul etti gercek oldugunu neyin kafası bu ya. abi tartistigimiz seye bak adamın azıcık karakteri olsaydı istifa ederdi. pardon adam dedim. tabi cahil de çok ülkede.

Arkadaşlar Siz sanıyorsunuz ki biz Süper güçüz biz Dünya'ya hükmediyoruz, yok arkadaşım öyle bir dünya Sen dünyanın Milyar Dolarlık şirketlerini avrupanın elinde olan bu Sosyal araçları öyle kolay diz çöktüremezsin.. Ha çok güçlü ekonomin olur bu adamlar sana muhtaç olur gelir senle otururlar masaya o yapıda bir ülke değiliz sanmayın yani bu Şirketler görün Vetoya Veto yapacak.. ne haliniz varsa görün diyecek yasal olarak ilerleyecek bir süreçtir zaten Bu kapanmalar sadece TİB in emriyle olan bir şey onuda Abdullah Gül'ün onayladı yasa ya dayanarak yapabiliyorlar yoksa herhangi bir mahkeme kararıda yok.

Bu konuda Avrupanın Tavrıda belli, bizim gelişmişliğimiz falan yok gidin yabancı insanlara bizim ülkemiz hakkında düşüncelerini sorun öğrenin. Körü körüne duble yola bağlanmışınız doğru bizi onlar Avrupa medeni seviyesine bağlıyordu demi unutmuşum.

Adamlar birleşip yüzde 10 hisse verse bizim kattrilyonluk borçları kapatırlar =)

Diyecek sözlerin kifayetsiz kalacağı durumdur arkadaşlar. İran Irak derken geldiğimiz durumlar kötü. Çoğumuz 30'lu yaşlarda üniversite mezunu kişileriz ancak malum iş güç sıkıntısı hat safada. Google sayesinde kendi ülkemizden görmediğimiz yardımı gördük çalıştık kazandık, kazancımızı takır takır aldık (çoğu zaman) ama bu şekliyle onu bile engellediler. Diyecek sözüm yok. Bu yanlıştan en kısa zamanda dönülmesini temenni ediyorum.

Konu herkes için hassas bir konu.Kimi ülkesi için endişeleniyor,kimisi youtube gelirinin kesileceğini düşünerek endişe ediyor.
BU ÜLKEDE ÖZGÜRLÜK YOK DİYENLER, İNŞAALLAH GERÇEKTEN ÖZGÜRLÜKTEN YOKSUN KALMANIN NE DEMEK OLDUĞUNU TECRÜBE ETMEZLER.ÖRNEK BKNZ. SURİYE....... ALLAH SONUMUZU HAYR ETSİN, SELAMETLE....

herkes dns değiştirmeyi biliyor nasılsa , pek sorun olacağını zannetmiyorum .. ben hali hazırda çok rahat girebiliyorum ..

Konuya bakıyorum da sallayan sallayana? Ama nedense banlanan kimse yok. Atış serbestse bizde atalım sayın yönetici arkadaşlar ?

Şu konuda ki 300 küsür mesajı okuyan bilinçli bir toplum üyesi bile,
Ülkenin hangi seviyede olduğunu rahatlıkla analiz edebilir...

Turkce tbm ler yukselir gibime geliyor. Hayirlisi olsun.

Acilir secimlerden sonra. 10 k kisiyiz burda ailemizle 50 k ederiz. Buda 1 milletvekili secilmesi icin yeter oy sayisi. sivil toplum da etkili bi kitle haline geldik :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri