Youtube'un Partnerler Üzerindeki Yeni Güncellemesi

Herkes işini adam gibi yapsa böyle sıkıntılar olmazda çöpe çeviren mi ararsın,301ciler mi ararsın,flagcılar telifcileri mi ararsın.Hatırlıyorumda Ytpara bundan 2 buçuk sene önce üye sayısı 1000 bile değildi.Şimdi 30.000 fazla üyesi var.Bu işe girip adam gibi yapan çok az o yüzden millet davetiye istiyor yollamıyorum arkadaş bu adamlar yüzünden o adamların hakkı gidiyor ama yapcak birşey yok.

Biraz şartlar zorlaşır, birde kapananı olduğu gibi şutlarlar partnerden. Bunu yaparken kapananları da bir şekilde ödeyebilirlerse sorun kalmaz..

Biraz aç gözlülükten oluyor bu olay. Bulduğum kategoride 2 günde 1 video atıyorum mesela ben çöp olmasın diye. Sonra adamın biri geliyor oda benim gibi yapıyor 3. arkadaş keşfediyor kategoriyi günde 5 video atıyor anasını ağlatıyor. Bu ne açgözlülüktür be kardeşim.

Biraz aç gözlülükten oluyor bu olay. Bulduğum kategoride 2 günde 1 video atıyorum mesela ben çöp olmasın diye. Sonra adamın biri geliyor oda benim gibi yapıyor 3. arkadaş keşfediyor kategoriyi günde 5 video atıyor anasını ağlatıyor. Bu ne açgözlülüktür be kardeşim.

kusura bakmayın sözüm meclisten dışarı ama 4 hane kazanıyorum 5 hane kazanıyorum diyenleri banlamazsanız böyle olur hocam insanoğlu aç gözlü yetinmeyi bilmez ! 1 kanal zaten öndedir ama onlara yetmez 50 tane daha açmalılar ondan sonra eyvah adsense bitti eyvah quiz bitti

Özel botlarla günde 300-1000 hatta daha fazla kanalı açan arkadaşlar var doğaldır.. Yani o kadar kanala çekilecek kanalı bile bulmak zor işken adamlar bunu yapıyor arkadaşım.. :) Böyle kurallar doğaldır. Daha beterleride gelecek 1 seneye kadar görür burda herkes spamı.. Böyle aç gözlü olunduğu sürece bu tip kuralların gelmesi çok doğal.. Allah'tan özgünde çalışıyorum 3-5 getirsede özgün kanal sonuçta.. Ne olacağı belli olmaz. Yarın bir gün Tr den video bile yükletmezse youtube şaşırmasın kimse..

spam bitmez bitemez ama zorlaşır asıl korktuğun şartları ağırlaştırmaları değil asıl korkum manuel olarak kontrol edilmesi kanalların

Ben botlara tamamen karşıyım.Herkes render olarak spamını yapsa ne flag ne telif ne kanal kopyalanır.Üstelik Yt'de çöplük olmaz.

1 telif topluluk geldimi direkt partnerden atarla ve böylelikle kanal partnerde kapanmamış olur . partner böylelikle bu işten kurtulur olan yine bize olacak gibi

benim kanalda özgün sayılır valla hergün 100 kanal yapan spamcılar düşünsün günde bazen 1 video atıyorum bazen onuda atmıyorum

Ee zamaninda dedik bazi seyleri yasaklayin ilerisi icin iyi olmaz demistim adamin 100 tane kanali var her kanala hunharca videolar atip duruyor ortaligi cop ediyor ve masummus gibi aramizda geziyor

Özgün> Yarı Özgün > İçerik (Film Dizi Show) > Renderli İçerik Spamı > Rendersiz İçerik Spamı > Özgün Spamı > 30.1 Yönlendirmeler(Gerçek) > 30.1 Bluelink Aldatıcılar > Reklama Tıklayın cılar (aldatıcı) > Popolu Küçük resimciler (Aldatıcı)> Marka reklamları (Cengiz ticaret istanbul asdas-Boş Video)

Belki 5,10 tane daha alt pislik bulunabilir. Bize gelene kadar bunları temizlesinler önce. İşleri güçleri Dizi film sow ile uğraşmak.

Ulan tam spam yapmaya başlıcam spamı zorlaştırıyorlar ya -_-
Yalnız bide forumda spamcılar sayesinde youtube kazanıyor diyenlerin mantığını biri anlatabilir mi ya şu konuyu hiç anlamadım :D Spam zaten olanı youtube'a atmaktır aynı içeriği yüzlerce kere atmak spam sen atmasan adam zaten orjinalden izlicek senin atmanın youtube'a ne gibi faydası var yani :D

youtube'un daha da çöplüğe dönmemesi için alınan bu karar umarım uygulanır. adam basıyor 100'lerce aynı kanalı farklı isimlerle sonra gönderiyor izlenimleri sayfa yukarda çıkıyor. faydalanmak isteyen izlemek isteyen bir giriyor ki simsiyah sayfa ya da reklam çıkıyor ''açıklamalarda link var oradan izle''. oldu!
günde 300 kanal basan arkadaşlar kızacaklar ama ne yazık ki hiç oldu youtube. adamlar haklı çözüm aramakta.

Kimse kimsenin açacağı kanal sayısına karışamaz. Sen yapmıyorsun diye o da mı yapmasın?

[MENTION=8008]Titan[/MENTION] katılıyorum kimse kimsenin kaç kanal açacagına karışmaz ama siyah ekran ve mavi linckliler için aynı şey geçerli değil hocam onlar yüzünden zorlaştı youtube

Önce şu 301 cileri ve sahte flag atanları temizlese zaten yt baya bi rahatlıcaz ama hayal gibi gözüküyor .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri