Youtube'un Partnerler Üzerindeki Yeni Güncellemesi

Kısaca Vds İlemi Çalış Demek istiyo hocam yada tek video botla çalış gibi gibimi?

Bunlar zaten bildigimiz klasik seyler. Aciklamaya tag girme, cok doldurma. Video basligina full movies full episodes gibi seyler yazma falan filan. Gunde 3 degilde 13 yada 33 video yukledin diye kanalin kapanmaz. Temiz calismaya devam edin o yeter.

spam bitmez , knight da koxp bitmez , forumda felaketciler bitmez ve bu konuyu takip eden bitmez :)

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] Sağol abi ya vallaha direk yorumu okudum spam bitti dedim öldüm resmen :(.Arkadaş madem ingilizce bilmiyorsunuz ne diye direk yazıyorsunuz böyle dediler şöyle dediler diye? :mad: .Felaket tellalları çok forumda.Abi içime su serptin resmen :p sağol

@enver1818

O yaptigin ceviriyi dalgasina yazdin sandim fakat ciddisin sanirim ama tamamen yanlis cevirmissin.

1) Orada 1 dashboarda cok kanal baglamayin demiyor. Youtube hesaplarinizi tek bir hesaptan yonetmeyin diyor. Bunun anlamida su, 10-20 tane alt kanal acip kanallarinizi o sekilde yonetmeyin. Dashboard ile alakasi yok.

2) Icerikler bunlar olursa almam dememisler. Diyorlarki kanalinin spam yemesini istemiyorsan, spamdan kapanmasini istemiyorsan bu yazdiklarimizi uygula. Aciklamada etiket kullanma, video adinda unlu isimleri, full movie, full episodes tarzi seyler yazma. Video aciklamani cok uzun tutma, onerdigimiz sinir 200 karakterdir. Gunde 3 videodan fazla yukleme. Sadece haber kanallarina ozel olarak herhangi bi sinir tavsiye edilmemis demisler.

3) Sahte abone izlenim almayin. Anahtar teslim hazir kanallar almayin, bunlar zaten youtubeun takibinde demisler.

4) Api falan nerede yaziyor yahu? Bilmiyorsan birakta bilen cevirsin milleti bosyere gaza getirme rica ediyorum.

Bir kere orada sanırım diye belirtmişim son kısmı gün gelince hep beraber görürüz puanlamayı quiz neye göre yapacak elbette ortak bir api kullanacaklarını düşünüyorum bu puanlamayı tutturamayan quize dahil edilmeyecek Quiz neye göre puanlama yapacak 3 gün ? hayır bu benim düşüncem onun çevirisi seklindede belirtmemişim farkındaysan. İlk yazdığımda bahsettigin 1.madde biraz yanlış olmuş doğrusunu sen yaz ne olur ? bıraktık cevir işte deki arkadaşım o kısmı yanlış anlamışsın yanlış yazmışsın doğrusu bu de.

Son düzenleme:
Arkadaşlar fantezilerinizi yazmayın lütfen önemli bilgileri kaçırıyoruz arada.

Bir kere orada sanırım diye belirtmişim son kısmı gün gelince hep beraber görürüz puanlamayı quiz neye göre yapacak elbette ortak bir api kullanacaklarını düşünüyorum bu puanlamayı tutturamayan quize dahil edilmeyecek Quiz neye göre puanlama yapacak 3 gün ? hayır bu benim düşüncem onun çevirisi seklindede belirtmemişim farkındaysan. İlk yazdığımda bahsettigin 1.madde biraz yanlış olmuş doğrusunu sen yaz ne olur ? bıraktık cevir işte deki arkadaşım o kısmı yanlış anlamışsın yanlış yazmışsın doğrusu bu de.

Quiz bu forumda ilk tanitildigi zamanlardada manuel olarak aliyordu kanallari. Hatta otomatik sisteme gectiklerindede bazi iceriklere sahip kanallar networka baglandiktan 1-2 gun sonra agdan cikartiliyordu. Bunlarin arasinda amerikan dizisi kanallari, cizgifilm kanallari gibi kanallar vardi. O zaman nasil yaptilarsa simdide o sekilde yaparlar.

Youtubeun diger networklar ile calisan insanlara soyledigi en onemli politikasi sudur "Biz sizin networklarla aranizda olan seylere karisamayiz, sozlesmeyi onlarla yapiyorsunuz" Buda demek oluyorki Youtube hangi networkun hangi kanali bunyesine katip katmayacagina karismaz, zerre kadar umrunda olmaz. Aldigi kanallari kontrol etmek network sirketinin isidir.

Daha önce de benzer tartışmalar olmuş ama neredeyse hiçbir şey değişmeden çalışılıyor. Sistem uygulamaya geçilmeden bilemeyiz nasıl devam edileceğini. Bunun için ''Hayırlısı bee! '' deyip çalışmaya devam edeceğiz. :)

[MENTION=10520]zetsurin[/MENTION] bide winrarın deneme sürümü bitmez :D

---------- Spam Engelliyici 17:06 ---------- Önceki Mesaj 16:59 ----------

Günde 3 videodan fazla yükleme olayı uygulamaya geçerse sıkıntı diğerleri pek sorun değil

3 video olayı nedir hocam [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]
Ben kanallara video atarım sonra quize bağlarım ve bidaha video yüklemem

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar 3 video yukleme siniri falan yok. Orada yazilanlar tamamen quizin tavsiye ettigi seyler. Hani boyle yaparsaniz spamdan kanallariniz kapanmaz diyorlar o kadar.

Son düzenleme:
Arkadaslar 3 video yukleme siniri falan yok. Orada zaten seyler tamamen quizin tavsiye ettigi seyler. Hani boyle yaparsaniz spamdan kanallariniz kapanmaz diyorlar o kadar.

Hocam en mantikli aciklamalari siz yaptiniz . felaket tellallarina kalsak birakalim bu isi.

Lg p880 den keser sapı yardimiyla gönderilmiştir.

Not true! Because we didn't receive any email from YouTube like this.

Recstudios yetkilisi arkadaşın da haberi yokmuş böyle bir şeyden. Quiz daha önce de almıştı googledan uyarı ya sadece quize karşı yapılacak bi yaptırım ki bu çok uzak bi ihtimal yada quizin yine bizi telaşlandırmak için atmış olduğu bi mesaj. Bundan önce de 15 mayıstan itibaren kapananlar ödenmicek, partnerde de ünlem gelicek demislerdi ama olmadı öyle şeyler umarım yine boş beleş bir haberdir.

Recstudios yetkilisi arkadaşın haberi yokmuş. Quiz daha önce de almıştı googledan uyarı ya sadece quize karşı yapılacak bi önlem ki çok uzak bi ihtimal yada quizin yine bizi telaşlandırmak için atmış olduğu bi mesaj. Bundan önce de kapananlar ödenmicek, partnerde ünlem gelicek demislerdi 15 mayıs için ama olmadı öyle şeyler umarım yine boş beleş bir haberdir.

Quizin uydurdugu bisey degil. Burada yaziyor https://support.google.com/youtube/answer/3463396

Multi-channel networks (MCNs) also need to monitor suspensions for affiliated channels. If 1000 or more affiliate channels are suspended in any 90-day period, the MCN loses the ability to roll-up or add new channels.

Quiz hem kendi uydurup hemde support.google.com a ekleyecek degil ya.

Multi-channel networks (MCNs) also need to monitor suspensions for affiliated channels. If 1000 or more affiliate channels are suspended in any 90-day period, the MCN loses the ability to roll-up or add new channels.
Bu çok ciddi bir şey. Hiçbir partner bunun arkasından falan dolanmayı akıllarından bile geçiremez.

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] hocam quizde başlıklara Full Episode gibi kelimeler yazmak quizden atılmamıza sebep olur mu?

Hele bi Eylül gelsin de göreceğiz bakalım , bu ruslar bi çözüm bulur ya. Her sektörde çok sağlam işler çıkartıyorlar buna da çözüm bulurlar.

hocam attıgınız linkte öyle bir yazı geçmiyorr?

Dili ingilizce yap.

---------- Spam Engelliyici 23:25 ---------- Önceki Mesaj 23:24 ----------

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] hocam quizde başlıklara Full Episode gibi kelimeler yazmak quizden atılmamıza sebep olur mu?

Hayir quiz tavsiye veriyor bu tarz seyleri yazmayin kanallarinizin spamdan kapanmasina sebep olur diye.

Dili ingilizce yap.

---------- Spam Engelliyici 23:25 ---------- Önceki Mesaj 23:24 ----------

Hayir quiz tavsiye veriyor bu tarz seyleri yazmayin kanallarinizin spamdan kapanmasina sebep olur diye.

neden türkçede çıkmıyor ingilizcede çıkıyor orayı anlamadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri