Youtube'un saçmalığı..!

başaramadıkabi

Kayıtlı Üye
1 hafta önce bir kanalı onaya gönderdim. 12 saatte onay aldı. 1 hafta boyunca ne video yükledim ne de sildim.
Bugün kanalda hiçbir değişiklik olmamasına rağmen pk kapatılmış. Bugün kontrolleri yapan arkadaş gününde değildi sanırım. İlk kez yaşadım bunuda

kötü olmus hocam gecmis olsun. dediğiniz gibi tamamen saçmalık ama maalesef ki maruz kalmaya da devam edeceğiz çünkü bu tarz sacmalıklara dur diyecek bi makam yok derdimizi anlatacağımız
benim de kendim cekmis olduğum özgün videoyu spam diye silmislerdi tekrar yükletene kadar baya uğrastırdı.

Bence youtube sistemleri sürekli content id ile müzik araması gibi kanal da çok izlenen videoların başka kanallar da olup olmadığına bakıyor, eğer bulursa pk sını kapatıyor.

hemde ne saçma, tamamen özgün bütün videolarımda ses var 32 tane videom var onda bile tekrar içerik yedim

Kapatılma sebebi ne gösteriliyor hocam [MENTION=86892]başaramadıkabi[/MENTION]

hemde ne saçma, tamamen özgün bütün videolarımda ses var 32 tane videom var onda bile tekrar içerik yedim

Hocam tamamen şansımızın yaver gitmesi lazım baska türlü zararı bize :D
yine kendi cektiğim özgün videomda pk acılmamıstı.
sebeb hep aynı tekrarlanan içerik
imkanı yok ! ama yapıyorlar . derdini anlatacağın birisi de olmayınca çözümü bulmak hem yoruyor hem zaman alıyor.

Geçmiş olsun hocam. Şanssızlık can sıkmaktan başka bir şey yapmıyorlar bazen.

1 hafta önce bir kanalı onaya gönderdim. 12 saatte onay aldı. 1 hafta boyunca ne video yükledim ne de sildim.
Bugün kanalda hiçbir değişiklik olmamasına rağmen pk kapatılmış. Bugün kontrolleri yapan arkadaş gününde değildi sanırım. İlk kez yaşadım bunuda

hocam aynısı bana oldu acaba video reklam arası düzenleme yaptınız mı ben reklam aralarını düzenleyeyim dedim para kazanma kapandı 1 hafta önce açılmıştı.

Bence kesinlikle para kazanma açılma şekliyle alakalı aynı içerikli başka kanalım var canavar gibi duruyor hatta Spam yapıyorum yine birşey olmuyor ama izlenim alıp pk açılan kanal hemen tekrarlanan içerikten kapanıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri