Youtube'un Yeni ÜNLEM Yöntemi DEVREDE !

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Geçen bi konu açmıştım,Youtube ünlem şenlikleri diye.Arkadaşlar alıştık artık her ayın TSI 25-27 bilmem ne demişlerdi.İlk etapta onlara hak verdim.Ama ünlemler o günden sonra da devam etti.Yeni yılda youtube göz açtırmıyor!
Ocak 1'de kazançar düştü,reklamlar cıkmadı.
Ocak 21 ve sonrasında ünlemler seri seri gelmeye başladı.

Artık youtube bir gecede tüm videolara ünlem göndermiyor.Seri seri devam ettiriyor ünlemleri.Sürekli kanallarınızı kontrol edin arkadaşlar,dikkat!!

Aklıma bu post geldi,sahibi hemen çıksın:)
Youtube'un mantigini cozun artik.Youtube'un mantigi Kim kime dum duma mantigidir.Bu ay sans kapiyi kime calacak mantigidir.20.Katdan elimdeki 20 tasi asagida gecen 100 insana dogru biraktigimda hangi sanssiz 20 kisinin kafasina dusecek mantigidir.Ha ara sira elinde 20 tas olmuyorda 40 tas oluyor onu atiyor 40 kisiye dek geliyor oda var.Bu yuzden hic birseye bize kesin yorum yaptirtmiyor youtube cunki daha kendileri icine girdikleri durumdan cikamadilar ellerine yuzlerine bulastirdilar.

Şu durumda tek demek istediğim inşallah geçici bir olaydır. Lakin böyle devam ettiği sürece bu iş pek devam etmez bu şekilde.

Korktuğum olay Ocak sonunda ilk darbeyi yedik ve tüm kanalları sıfırlayıp tekrardan başladık. Her şey yeniden düzene tam oturdu derken 2 gün öncesi ve bugün de dahil olmak üzere ünlem faciası devam etmeye başladı.

Herkese çok geçmiş olsun inşallah geçici bir durumdur çünkü çözümü bile imkansız neredeyse.

Şu durumda tek demek istediğim inşallah geçici bir olaydır. Lakin böyle devam ettiği sürece bu iş pek devam etmez bu şekilde.

Korktuğum olay Ocak sonunda ilk darbeyi yedik ve tüm kanalları sıfırlayıp tekrardan başladık. Her şey yeniden düzene tam oturdu derken 2 gün öncesi ve bugün de dahil olmak üzere ünlem faciası devam etmeye başladı.

Herkese çok geçmiş olsun inşallah geçici bir durumdur çünkü çözümü bile imkansız neredeyse.

Aynen kardeşim sürekli ünlem yağarsa,para kazanmalar da uçabilir,allah korusun.

evet ünlemler devam ediyor ama kazanç konusunda birşey diyemem şuan ben bile gözlerime ınanamıyorum :O :D

Gözlerime inanamıyorum derken hocam ? Yani çok mu iyi kazancınız o anlamda mı dediniz? Ünlem gelirken kazancınız nasıl iyi oluyor ?

hayır bonna kazançlar düştü reklamlar çıkmadı dediği sözü kastetdim tabi benım unlemler gitmeseyi şimdi dahada çok kazanabilirdim kazancım şuan gayet iyi

ünlem 7 8 güzel videomu götürdü ama benı ayakta tutan bir kaç video daha var şöyle birşey oldu o videolara ünlem geldi kazanç tavan yaptı

arkadaşlar benim anladığım kadarıyla ünlem sistemi şu şekilde işliyor bir video baya izlediğinden mesela 3bini geçtiğinde sanırım o eşiğe alınıyor ve ona göre ünlem yollanıyor . çünkü kanalımda 11 video var hepsi bin iki bin ama bir video var ki on bin , işte tam olarak sadece o videoya geliyor ünlem . bu otomatikman olayı şuna kaydırıyor en çok kazanacağımız video maksimumunu göremeden gitmiş oluyor ariyetten eğer dikkatsiz bir bireyseniz bu para kazanmanın kapatılmasına kadar gider . tavsiyem her kanalınız mailini yönlendirmeniz yönünde olacaktır. ayrıca baktınız kazançınız dolayısıyla görüntülenme sayınızda bir hayli düşüş var size kesin olarak söyleyebilirim ki ya kanal uçmuştur ya ünlemdir.

youtube'un katı kuralları artarak devam ediyor. bakalım daha nelerle karşılaşacağız merak ediyorum.

ünlem olayı gerçekten çok sıkıntılı. itiraz etmek için videonun tamamen sana ait olması lazım. itiraz etmesen, bu sefer de kanalın ünlemli video sayısına göre para kazanman devre dışı kalabiliyor. umarım çözüme kavuştururuz. yoksa youtube'dan para kazanma inanılmaz zor olacak.

arkadaşlar benim anladığım kadarıyla ünlem sistemi şu şekilde işliyor bir video baya izlediğinden mesela 3bini geçtiğinde sanırım o eşiğe alınıyor ve ona göre ünlem yollanıyor . çünkü kanalımda 11 video var hepsi bin iki bin ama bir video var ki on bin , işte tam olarak sadece o videoya geliyor ünlem . bu otomatikman olayı şuna kaydırıyor en çok kazanacağımız video maksimumunu göremeden gitmiş oluyor ariyetten eğer dikkatsiz bir bireyseniz bu para kazanmanın kapatılmasına kadar gider . tavsiyem her kanalınız mailini yönlendirmeniz yönünde olacaktır. ayrıca baktınız kazançınız dolayısıyla görüntülenme sayınızda bir hayli düşüş var size kesin olarak söyleyebilirim ki ya kanal uçmuştur ya ünlemdir.

bende 2 bin izlenimli videolara da "!" geldi :)

Aynı anda attığım videolardan 50 k olana gelmedi. Videoların 2.günün de 5k - 2k izlenim alan videolar ! aldı. Lakin 50 k ertesi gün ! 'e girdi. Enteresan bir durum valla.

10 izlenmeli videoma geldi desem? :) Ünlemler sizin zorla $ yaptığınız videolara gelir genelde.:)

çok izlenen videolara geliyo ünlem nedense her 2 3 tane mutlaka düşüyo benim

Kör kurşun gibi mubarek tak en fazla izlenen videolarım 400k 300k 200k patlamış :). Zaten 1 kanalım vardı. Yapılır mı bu be.

Bu ünlemlerin video açıklaması, başlığı veya etiketleri ile alakalı olduğuna eminim. Çünkü tamamen kamerayı elime alıp seslendirdiğim bazı videolara ünlem geliyor anlam veremedim.. Ben bir kaçına itiraz ettim video tamamen bana ait diye geri bildirim yaptım ama bir cacık yok hala aynı. Bu durum kesinlikle içeriğindeki yazılar ile alakalı..

%100 özgün videoma 1 hafta sonra ünlem geldi hak talep ettim bu sefer oyun firmasından aldığınız izin belgesini oyun adını filan yazın diye mail geldi :D

bende kapadım para kazanmasını :D

aynen zorla $ yaptığım videolarada gelmiş,en çokda 1.5m izlenmeli videoma gelmesine çok üzüldüm yaw :D

sorma ya benim 100 150k 'lık videolara geldi de yeni atmıştım 1m yolu vardı adaş.(Tabii sahte topluluktan gitmezse (!))

---------- Mesaj saat 11:33:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:32:22 civarında gönderildi. ----------

Bu ünlemlerin video açıklaması, başlığı veya etiketleri ile alakalı olduğuna eminim. Çünkü tamamen kamerayı elime alıp seslendirdiğim bazı videolara ünlem geliyor anlam veremedim.. Ben bir kaçına itiraz ettim video tamamen bana ait diye geri bildirim yaptım ama bir cacık yok hala aynı. Bu durum kesinlikle içeriğindeki yazılar ile alakalı..
ya ben spam videolarına gelince bile kızıp,sövüyorum.
benim kendi videoma ! atacak yakarım youtube'u :)

birgün 80 izlenim bişi yok ertesi günü 1000 izlenimi bulunca anında ünlem atıyo elimiz kolumuz bağlı :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri