B
Bonna
Guest
Merhaba arkadaşlar,
Geçen bi konu açmıştım,Youtube ünlem şenlikleri diye.Arkadaşlar alıştık artık her ayın TSI 25-27 bilmem ne demişlerdi.İlk etapta onlara hak verdim.Ama ünlemler o günden sonra da devam etti.Yeni yılda youtube göz açtırmıyor!
Ocak 1'de kazançar düştü,reklamlar cıkmadı.
Ocak 21 ve sonrasında ünlemler seri seri gelmeye başladı.
Artık youtube bir gecede tüm videolara ünlem göndermiyor.Seri seri devam ettiriyor ünlemleri.Sürekli kanallarınızı kontrol edin arkadaşlar,dikkat!!
Aklıma bu post geldi,sahibi hemen çıksın
Geçen bi konu açmıştım,Youtube ünlem şenlikleri diye.Arkadaşlar alıştık artık her ayın TSI 25-27 bilmem ne demişlerdi.İlk etapta onlara hak verdim.Ama ünlemler o günden sonra da devam etti.Yeni yılda youtube göz açtırmıyor!
Ocak 1'de kazançar düştü,reklamlar cıkmadı.
Ocak 21 ve sonrasında ünlemler seri seri gelmeye başladı.
Artık youtube bir gecede tüm videolara ünlem göndermiyor.Seri seri devam ettiriyor ünlemleri.Sürekli kanallarınızı kontrol edin arkadaşlar,dikkat!!
Aklıma bu post geldi,sahibi hemen çıksın
Youtube'un mantigini cozun artik.Youtube'un mantigi Kim kime dum duma mantigidir.Bu ay sans kapiyi kime calacak mantigidir.20.Katdan elimdeki 20 tasi asagida gecen 100 insana dogru biraktigimda hangi sanssiz 20 kisinin kafasina dusecek mantigidir.Ha ara sira elinde 20 tas olmuyorda 40 tas oluyor onu atiyor 40 kisiye dek geliyor oda var.Bu yuzden hic birseye bize kesin yorum yaptirtmiyor youtube cunki daha kendileri icine girdikleri durumdan cikamadilar ellerine yuzlerine bulastirdilar.