Youtubeyi Bırakacağım Galiba..

bot ve vds çalışma dönemi artık bitti, siz bakmayın alex ve tayfasına :D öyle bota bağlarım basarım 100 tane kanal, kalan sağlar bizimdir çalışma şekli demode oldu. saman alevi gibi kazançlar olabilir ama sonra ya spam'a düşecek ya hesaplara ban atılacak ya partner den kovulacak ya şu olacak ya bu olacak ortada bir şey kalmayacak. artık profosyonel çalışmanın dönemi başladı. yüksek hızlı internetle, mühendislerin ve mimarların 20 30k lık render bilgisayarlarıyla manuel çalışma yapanlar stabil yüksek kazançlar elde edecek. bana taktik versene diyen arkadaşlara her zaman şunu diyorum belki yüksek hızlı internetiniz olmayabilir belki pc niz de render'e müsayit olmayabilir ama mutlaka manuel organik çalışmaya kayın. çünkü alex ve tayfasının çalışma şeklini karanlık günler bekliyor :D

Son düzenleme:
okuyanlar zaten aileden uzaklaşmak için gidiyor herkes başka şehirlere gidiyor.10 gün yurtta kaldım kızların halini görmeniz lazım babaları görse evlatlıktan reddeder.

gereksiz değil sadece yanlış bir eğitim sistemi var.
bize veritabanları anlatılırken adam gitmiş bir kitaptan çekmiş fotokopi terimleri ezberleyin geçin şekli...
halbuki o dersin uygulamalı verilmesi lazım.

15 yaşındaki çocukların konuştuklarına dertlerine bak ya çıldıracam. forumu biraz okiyim yeni bişiler varmı bilmediğim falan diye bakıyorum ama .. arabanın ön koltuğuna oturması hukeken yasak ama 3k nın bilmeme kaç ka kaznamanın peşinde. sonra yotube niye sertleşiyor falan filan.

niye hocam , kazanması doğal bir hak :) o kazanmış biz neden kazanmayalım oda 15 yaşında başladı bu işlere ya da 16 fark etmez :) ters düşünüyorsunuz henüz geç değil :)

ben bu kafayla gittiğim için senin gibilerin dar düşüncelerine düşmüyorum.
ingilizcem var. çevrem var. ailemin parası var. ben kendim ayda 10k alıyorum adsenseden özgün kanalım var bu ay 2k dolar bıraktı. bilgisayarların a-z ye tamirini şusu busu biliyorum. kendimi geliştirdim ilk mesajımda yazmıştım.

sanki kopya çekmedin sen şimdi ...kopya ile gelmedim bu günlere çok şükür hem çalıştım ama gerektiğinde mecburen çektim.
ha işsiz değilim. ikinci üniversiteyi okuyorum. dertde yandığım yok sen kendin üste çıkmya çalışıyorsun laframı eviriyorsun.

sadece şimdi cinema 4d öğreniyorum onun ile bile işsiz kalmam ;) ama sen iktisat okusan işsiz kalırsın.çünkü derdin beni yönlendirmekken laf atmaya kalkarsın aha böle....

kimsenin bölümünü de küçük görme tercih vereceğin zaman anlarsın ne demek istediğimi.
neyse sen git deneme çöz daha hukuk kazanacaksın.

Ya allahını seversen git az ötede oyna ben de adam sanıp cevap veriyorum sana. Daha doğru düzgün cümle kurmaktan bihabersin gelmiş burda bana hayat dersi veriyorsun. Sen 10 tane üniversite bitirsen ne olur bu geri kafalılığı bırakmadıktan sonra iddia ediyorum o saydığın özelliklerden 3 de 1 i bile yok sen de kendini kandırmaktan başka bir şey yapmıyorsun.

Kendin mok yolunda gitmissin çocuğu da aynı yolda sürüklemeye çalışıyorsun bide maharetmiş gibi savunuyor.

Ya allahını seversen git az ötede oyna ben de adam sanıp cevap veriyorum sana. Daha doğru düzgün cümle kurmaktan bihabersin gelmiş burda bana hayat dersi veriyorsun. Sen 10 tane üniversite bitirsen ne olur bu geri kafalılığı bırakmadıktan sonra iddia ediyorum o saydığın özelliklerden 3 de 1 i bile yok sen de kendini kandırmaktan başka bir şey yapmıyorsun.

Kendin mok yolunda gitmissin çocuğu da aynı yolda sürüklemeye çalışıyorsun bide maharetmiş gibi savunuyor.

büyüklerin ile nasıl konuşulacağını öğretmediler herhalde...
hakaretlerini iade ediyorum. üniversiteye hazırlanan genç

Biride çıkıp ilkokul mezunuyum dememiş:) Herkes çift üniversite herkes dekan:)

niye hocam , kazanması doğal bir hak :) o kazanmış biz neden kazanmayalım oda 15 yaşında başladı bu işlere ya da 16 fark etmez :) ters düşünüyorsunuz henüz geç değil :)
o dediğin çocuğu biliyorum daha doğrusu rast gele gördüm baya izlenmiş video baya abone. oyun kanalı sanırım. helal ne diyim. ama bu yaşta 3000 alcam 5000 alcam siz daha çocuk sayılırsınız tabi para kazanmak iyidir ama bu yaşlarda birazda aile denetimiyle aklıyla hareket etmeniz sizin için en iyi olanı. o arkadaşıda tanıyorsan kutlarsın özgün çalışıyor yotubenin istediği türde ve başarılı bir kanal kurmuş. sizde aceleci olmayın " boynuzdan büyük işler " yapmayın hayat korkma çabuk geçiyor malesef heves etiğiniz şeyleri yapacak zamanlar çok çabuk gelir. çabukçta geçer gider..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri