YT Araçları Güncellendi Telif ve Flag Bildirimi Eklendi (19.09.2014)

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Site Hakkında
вαттυѕαу;594935' Alıntı:
Hizmette sınır yok :)

Hiç bir zaman olmadı :)

Eline sağlık üstad.

Teşekkürler.

Beğenmenize sevindim.

Hizmetler gün geçtikçe artıyor teşekkürler ytpara yönetimi.

Biz teşekkür ederiz.

Çok iyi bir güncelleme olmuş teşekkürler..

Rica ederiz. Biz teşekkür ederiz.

Çok güzel olmuş.. Emeğinize sağlık.

eyvAllah beğenmenize sevindim.

Helal olsun :) Çok teşekkürler.Yönetim çalışıyor :)

Her zaman çalışmaya çalışıyoruz:)

elinize sağlık valla güzel olmuş bu. telefonadada tapatalk var pm geldiği an cepten haberimiz olur artık

Sağolun. Güzel bir düşünmüşsünüz.

işte buna şapka çıkarılır 10numara eklenti olmuş

Estf. işiniz görülsün bizim için yeterli.

Sağolun.

başarıLı oLmuş.Ellerinize sağLık

Sağolun teşekkürler.

günlerdir c#de yapmaya calıstıgımı yapmıssın [MENTION=11620]era[/MENTION] patron ellerine sağlık :)

Sağolun teşekkür ederim:)

Teşekkürler

Harika bir yenilik baya işe yarar. Teşekkürler :D

Biz teşekkür ederiz.

Ellerinize sağlık...

Sağolun.

Tüm forum yetkililerini tebrik ediyorum.Güzel bir calısma ortaya koymuslar.
Ellerinize saglık.

Sağolun. Güzel çalışmalar çıkarmaya devam edeceğiz.

mükemmel bir yenilik sağolasın

Sağolun teşekkürler.

Vayyyy aga efsane olmus. Son günlerde telif mailleri gelmiyordu. Bu eklenti müthis bir kolaylık sağlar bize :) Eline sağlık

Vayyyy aga naber:o

Merhaba Üstad,

Öncelikle eline sağlık. Amacım sana rakip olmak değil fakat botuma uyarlamak için işin mantığı gerekiyor. Ytpara ücretsiz olduğu için rakip demekde zaten doğru olmaz.

Kanaldaki video sayısı düşünce pm olarak telif geldi diye galiba uyarıyor. Kişi video yükledi 100 video oldu. 10 tane videoya ünlem geldi sildi 90'a düştü. O zamanda kanalda video düştü diye gönderiyor mu acaba pm'i? Herhalde buradaki amaç artık kanala video yüklemesi bitmişse o tarz kanallar eklensin? Video yükleme ve işlemleri devam eden kanalları eklemek doğru olmayabilir?

dün bi kanala yükledigim videolardan 3-4 tanesini silmiştim,şimdi siteye girdigimde pm ile uyarı geldi xxx Kanalınızdan Video Eksildi,kontrol edin diye.pm kutumu sırf bu kendi yükledigim ve sonra sildigim videolar dolduracak sanırım :D ben sadece telif filan geldiginde bildirecek sanmıştım ama kendi sildigim videolar içinde mesaj geliyormuş.

Güzel bir ek bilgi teşekkürler.
Mail alamıyorduk bazı telif-dünya engeli videolarında.

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam 20 kanal yerine 30-40 kanal takip edemeyiz mi ? Ucret odemeye bile raziyim sadece 20 kanal az geliyor. Forumda nerdeyse herkeste +20 kanal car ve takibi cok zor oluyor.

[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam 20 kanal yerine 30-40 kanal takip edemeyiz mi ? Ucret odemeye bile raziyim sadece 20 kanal az geliyor. Forumda nerdeyse herkeste +20 kanal car ve takibi cok zor oluyor.

Hocam premium üyelerde daha fazla. Yanlış hatırlamıyorsam platinler de 100 kanal sınırı vardı.

İbrahim abi gene döktürmüşsün, ellerine sağlık :)

[MENTION=11620]era[/MENTION], reis bu neden oluyodur ?

Mesela kendi kanalımda denediğim life networke bağlı ama sorguluyorum

zengamedia netwoküne bağlıdır diyor ?

Bunun nedeni ne olabilir

[MENTION=11620]era[/MENTION], reis bu neden oluyodur ?

Mesela kendi kanalımda denediğim life networke bağlı ama sorguluyorum

zengamedia netwoküne bağlıdır diyor ?

Bunun nedeni ne olabilir

Eslesen yediysen o yuzden oyle gorunur.

1 tane videodan bile yesek eşleşen bu şekilde mi gözükür ? Neden ki .!

Hem kanalda eşleşen yiyen yoktu en son, şu an işyerindeyim giremiyorum kanala.

Suan degil, daha oncedende eslesen yemis olsan boyle gorunebilir. 1 tane videona eslesen gelse dahi olur bu durum.

Suan degil, daha oncedende eslesen yemis olsan boyle gorunebilir. 1 tane videona eslesen gelse dahi olur bu durum.

O zaman şu şekilde demeliyiz, yt araçları - network sorgulama, eğer kanalda bir video eşleşen gelse dahi o videoyu silsek dahi network sorgulama yapıp kanalın networkunu öğrenemeyiz doğrumu anladım ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri