YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam boş durmadım inanın. Özellikle anlık izlenim ve dünya engeli konusu çok önemli olduğu için araştırmalar yaptım. Ama şimdilik yapamadım hocam.
Hocam Api içide bi düzenleme yapsanız en azından 5-10 çöp kanal bağlar test ederiz. Api ile ilgili sıkıntı oluyormu olmuyormu gözlemlemiş oluruz.

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] Murat hocam programın bu hali bile güzel sen uğraştın ya oda yeter hocam kafaya takma birşeyi.. Umarım çözülür çok daha güzel şeyler ortaya çıkarırsın..

Benim bi' kanalımın profil resmi X'ya dönüştü programda, açık görünüyor ama gmail'e girmeye çalışınca telefon istediği için giremiyom, kapanmış mı oluyor şimdi bu ne olmuş oluyor olağan dışı bi' durum tespit edildi diyor ama kanal açık görünüyor programda, kanal detayına girince de sağ tarafta kanal ünlemli profil resmi ve boşluktan ibaret o.O..

Benim bi' kanalımın profil resmi X'ya dönüştü programda, açık görünüyor ama gmail'e girmeye çalışınca telefon istediği için giremiyom, kapanmış mı oluyor şimdi bu ne olmuş oluyor olağan dışı bi' durum tespit edildi diyor ama kanal açık görünüyor programda, kanal detayına girince de sağ tarafta kanal ünlemli profil resmi ve boşluktan ibaret o.O..

sorun yok http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/66164-kanal-logosu-unlem-olmus-4.html

Moderatör arkadaşlardan bi çözüm yolu buluncaya kadar konunun kilitlenmesini talep ediyorum.

konu sahibinin istegi üzerine kilitlendi.umarım bian önce bi çözüm bulunur,hepimiz çok zor durumayız şuan ne yazıkki :(

edit : arkadaşlar sürekli konuyu rapor edip duruyorsunuz bi açıklama yapılsın diye ama degişen bişey olmadıgı sürece ne açıklaması yapılacak ki?durum aynı şekilde devam ediyor işte degişen bişey yok...

Son düzenleme:
[MENTION=12575]bio33[/MENTION] problemi çözmüş, tüm sorularınızı cevaplayacaktır, hayırlı olsun.

Konu aktif..

yeni surumu kullanmak ıcın guncellemeyı nerden yapıyoruz,

---------- Spam Engelliyici 15:20 ---------- Önceki Mesaj 15:19 ----------

onaylaman lazım telefonla,telıf olabılır

Api keyi nerden gireceğiz. Ve bir sürü kanal var hangi ip keyi giriyoruz biri anlatabilir mi ?

şuanda kapı gibi çalışıyor :)

---------- Spam Engelliyici 15:33 ---------- Önceki Mesaj 15:32 ----------

Api keyi nerden gireceğiz. Ve bir sürü kanal var hangi ip keyi giriyoruz biri anlatabilir mi ?

hocam alakasız herhangi bitane gmailin apsini al gir

bence mevcut kanalların apisini girme, boş yönlendirme için kullandığın gmailin apisini gir

---------- Spam Engelliyici 15:36 ---------- Önceki Mesaj 15:33 ----------

api için şu posttan bakabilirsiniz arkadaşlar

http://www.ytpara.com/987912-post725.html

baktım da. nereye ekleyeceğim bulamadım onu :)

Versiyon güncellerseniz görürsünüz.

4gM6nL.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri