S
Samsung
Guest
evet usta güncelledim gayet güzel gene döktürmüşsün
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
windows 7-8-8.1 hepsinde çalışıyor hocam..bu program windows 8.1'De çalışıyo mu?
windows 7-8-8.1 hepsinde çalışıyor hocam..
Netframework 3.5 ten bahsediyorsan onu bazı bilgisayarlarda denetim masasından solda windows özelliklerini aç kapat diye bir zıkkım var oradan yüklüyorsungeçen murat tüzünle denedik olmadı. bende net framework'un bi versiyonu eksikti. o versiyonu bi türlü kabul etmedi pc. biz de açamadık programı. kasa yarın gelcek. tekrar deniycem
Netframework 3.5 ten bahsediyorsan onu bazı bilgisayarlarda denetim masasından solda windows özelliklerini aç kapat diye bir zıkkım var oradan yüklüyorsunBen başka bir program için uğraşmıştım 3.5 versiyonunu indirip yüklemeye çalışınca hata alıyordum sonunda vdslerde yaptığım ayarlar aklıma geldi böyle bir yöntem izledim çözülmüştü. Zaten 4 lü versiyon yeni bilgisayarlarda otomatik açık ama bazılarında o 3.5 kapalı oluyor eğer durum buna benzer birşeyse..
Güncelledim bir tarattım, ne göreyim? 200 kanaldaki tüm videolar sıkıntılı olarak gözüküyor.Naptın [MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam. Hocam partnere ya da adsense bağlı olmayan tüm kanallarda normal videolar sıkıntılı video olarak gözüküyor? Para kazanmıyor diye böyle mi gözükecek? Eğer böyleyse büyük sıkıntı. Ya dünya engelinin ya da para kazanmayan videoların rengi değişsin bari birbirine girmiş tüm kanallar. Hangisinde engel var hangisinde para kazan yok anlaşılmıyor.
![]()
[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam kanalı ünlemi geçelim de, şu para kazanmayan kanalların kırmızı yanmasına bir çare bulalım.Sonuçta kanal takibi yapıyoruz ve 100 lerce kanal kırmızı. Dünya engeli gelse gözden çok rahat kaçar bu şekilde.
Bence cok güzel olmus.evet hocam her taraf kıpkırmızı oldu bu para kazanması olmayan dosyaları göstermesi çok sakat oldu. Mümkünse bu güncellemeyi ya geri alalım ya da hiç göstermesin
Arkadaşlar ya para kazanmayan videoları farklı bi kolonda göstermeyi, ya da aynı kolonda gösterip dünya engeli varsa kırmızı, para kazanmayan video varsa farklı bi renkle gösterttireceğim. Açıkçası kolon sayısını fazla arttırmak istemiyorum sadeliği fazla bozulmasın diye![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.