YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen murat tüzünle denedik olmadı. bende net framework'un bi versiyonu eksikti. o versiyonu bi türlü kabul etmedi pc. biz de açamadık programı. kasa yarın gelcek. tekrar deniycem
Netframework 3.5 ten bahsediyorsan onu bazı bilgisayarlarda denetim masasından solda windows özelliklerini aç kapat diye bir zıkkım var oradan yüklüyorsun :) Ben başka bir program için uğraşmıştım 3.5 versiyonunu indirip yüklemeye çalışınca hata alıyordum sonunda vdslerde yaptığım ayarlar aklıma geldi böyle bir yöntem izledim çözülmüştü. Zaten 4 lü versiyon yeni bilgisayarlarda otomatik açık ama bazılarında o 3.5 kapalı oluyor eğer durum buna benzer birşeyse..

Netframework 3.5 ten bahsediyorsan onu bazı bilgisayarlarda denetim masasından solda windows özelliklerini aç kapat diye bir zıkkım var oradan yüklüyorsun :) Ben başka bir program için uğraşmıştım 3.5 versiyonunu indirip yüklemeye çalışınca hata alıyordum sonunda vdslerde yaptığım ayarlar aklıma geldi böyle bir yöntem izledim çözülmüştü. Zaten 4 lü versiyon yeni bilgisayarlarda otomatik açık ama bazılarında o 3.5 kapalı oluyor eğer durum buna benzer birşeyse..

bu yolu da denedik. yemedi malesef :D

[MENTION=12575]bio33[/MENTION],

Hocam izlenim tikini kaldırdığımızda vido sayılarıyla, tik attığımızda video sayıları arasında farklılıklar olacak mı?

Çünkü bir mesajınızda bazı kanallarda videoları fazla saydığı için tek tek saydırıyorum demiştiniz?

Güncelledim bir tarattım, ne göreyim? 200 kanaldaki tüm videolar sıkıntılı olarak gözüküyor. :D Naptın [MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam. Hocam partnere ya da adsense bağlı olmayan tüm kanallarda normal videolar sıkıntılı video olarak gözüküyor? Para kazanmıyor diye böyle mi gözükecek? Eğer böyleyse büyük sıkıntı. Ya dünya engelinin ya da para kazanmayan videoların rengi değişsin bari birbirine girmiş tüm kanallar. Hangisinde engel var hangisinde para kazan yok anlaşılmıyor.
0qEkoD.jpg

Son düzenleme:
Güncelledim bir tarattım, ne göreyim? 200 kanaldaki tüm videolar sıkıntılı olarak gözüküyor. :D Naptın [MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam. Hocam partnere ya da adsense bağlı olmayan tüm kanallarda normal videolar sıkıntılı video olarak gözüküyor? Para kazanmıyor diye böyle mi gözükecek? Eğer böyleyse büyük sıkıntı. Ya dünya engelinin ya da para kazanmayan videoların rengi değişsin bari birbirine girmiş tüm kanallar. Hangisinde engel var hangisinde para kazan yok anlaşılmıyor.
0qEkoD.jpg

al bendende okadar :) bırak kanal resımlerıde bır garıp oldu :confused:

ünlemleri gösterdiğin için teşekkürler hocam :D program bayağı enteresan olmaya başladı profil resmi ünlemli kanal olunca video silindi diye uyarı veriyor para kazanma olmayanlar kıpkırmızı yanıyor :(

yeni güncelleme ile birlikte kanal resmi ünleme düşen kanaldaki günlük izlenimleri göstermeye başladımı hocam [MENTION=12575]bio33[/MENTION] ( 2.7 sürümünde kanal resmi ünleme düşen kanalların izlenimlerini göstermiyordu)

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam kanalı ünlemi geçelim de, şu para kazanmayan kanalların kırmızı yanmasına bir çare bulalım. :) Sonuçta kanal takibi yapıyoruz ve 100 lerce kanal kırmızı. Dünya engeli gelse gözden çok rahat kaçar bu şekilde.

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam skype ekledim 4 gun önce daha açmadınız yav

Programı ve kanalları güncelledikten sonra programı acıp kapatın kırmızıyla belirtilen kanallar düzeliyor [hata (dünya engeli, eşleşen vs) yoksa].
Edit: Yanlış anladım hocam pardon :)
[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam kanalı ünlemi geçelim de, şu para kazanmayan kanalların kırmızı yanmasına bir çare bulalım. :) Sonuçta kanal takibi yapıyoruz ve 100 lerce kanal kırmızı. Dünya engeli gelse gözden çok rahat kaçar bu şekilde.

evet hocam her taraf kıpkırmızı oldu bu para kazanması olmayan dosyaları göstermesi çok sakat oldu. Mümkünse bu güncellemeyi ya geri alalım ya da hiç göstermesin

Son düzenleme:
Arkadaşlar ya para kazanmayan videoları farklı bi kolonda göstermeyi, ya da aynı kolonda gösterip dünya engeli varsa kırmızı, para kazanmayan video varsa farklı bi renkle gösterttireceğim. Açıkçası kolon sayısını fazla arttırmak istemiyorum sadeliği fazla bozulmasın diye :)

Arkadaşlar ya para kazanmayan videoları farklı bi kolonda göstermeyi, ya da aynı kolonda gösterip dünya engeli varsa kırmızı, para kazanmayan video varsa farklı bi renkle gösterttireceğim. Açıkçası kolon sayısını fazla arttırmak istemiyorum sadeliği fazla bozulmasın diye :)

Hem eşleşen hem dünya engeli varsa nolcak hocam :) ?
Hocam birde telif geldiği zaman video sayısı kırmızı yanıyor ama sıralamayı düzenlediğimizde uyarı kayboluyor hangi kanala telif geldiğini unutuyoruz bunada bir çare bulabilir misiniz :) Bu arada program çok iyi elinize sağlık :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri