YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih bi itirafta bulunayımmı sana (karamurat benim) ben hala eski surumu kullanıyorum

---------- Spam Engelliyici 22:51 ---------- Önceki Mesaj 22:48 ----------

api bu proda ne işe yarıyor acaba

bendeki son sürüm ve şuan program açık,kanalları güncelliyor sorunsuz bi şekilde hocam.belki eski sürümden kaynaklıdır :)

2.7.0 sürümü de stabil çalışıyor bende şuan sıkıntı yok..

api nedir ve neden api giriyoruz

API kısa adı ile Application Programming Interface `in kısaltması. Son güncelleme ile Youtube API v3 kullanılıyor. Normalde data çekmeden tutun da youtube haricinde bir program ile arama yapmak veya bunları görmek için Interface yani bir arayüz kullanmak isterseniz , görmek istediğiniz şeyleri API alarak ve sorgulama yapmak istediğiniz programa girerek görebilirsiniz. Biraz uzun ve teknik oldu belki ama arşiv olsun :)

Dilerim faydası olmuştur..

Sevgiler..

bende sayımlar son 3-4 gündür inanılmaz tutarsız,arada program donuyor,silinmemiş videoyu silindi diye gösteriyor,para kazanma kapandı diye gösteriyor girip kontrol ediyorum reklam çıkıyor @Slowhand hocam skype yazın bakayım dedi yazdım ama dönüş sağlamadı,muhtemelen sağlığı ile ilgili yoğundur.İnşallah bir sıkıntı yoktur,program ne zaman olsa halledilir...

edit:ben yine yanlış programa yazdım :D olsun diğer programdan geçici bilgiler aktarmış oldum size :D

bende sayımlar son 3-4 gündür inanılmaz tutarsız,arada program donuyor,silinmemiş videoyu silindi diye gösteriyor,para kazanma kapandı diye gösteriyor girip kontrol ediyorum reklam çıkıyor [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam skype yazın bakayım dedi yazdım ama dönüş sağlamadı,muhtemelen sağlığı ile ilgili yoğundur.İnşallah bir sıkıntı yoktur,program ne zaman olsa halledilir...

Yalnız hocam Bio33'ün programı bu slowhand'ın değil yanlış yere yazdınız :)

Edit: editinizi görmedim kusura bakmayın.

kanalların günlük izlenimlerini son 1 aylık geçmişe yönelik görebilsek süper olucak murat hocam [MENTION=12575]bio33[/MENTION]

API'siz sürümü kullanıpta program sorunsuz çalışan var mı

program sorunsuz mu arkadaşlar bu takip zımbırtıları çalışmıyo ya bu program çalışıyorsa alacağım kullananlar önerir mi?

son ekledigim kanallarda adsense bağlanmamış görünüyor kanala girdigimde adsens bağlantısı var birkaç gündür böyle eski kanallarda sıkıntı yok başkasında böyle sorun varmı

son ekledigim kanallarda adsense bağlanmamış görünüyor kanala girdigimde adsens bağlantısı var birkaç gündür böyle eski kanallarda sıkıntı yok başkasında böyle sorun varmı

Yeni bağlanan kanallarda öyle oluyor bir süre sonra partner bilgisini al diyin düzeliyor

Eyw hocam. 2.7.0 versiyonu linki:
https://yadi.sk/d/8XwoQkzigo5mn
Rar içindeki Kanal Takip Programı dosyasını eskisinin olduğu yere kopyalayın hocam.

Yeni sürüm biraz yavaş olduğundan 2.6.1 versiyonunu kullanmak isteyenler:

https://yadi.sk/d/Sp9v1LcFgYZVq
Rar içindeki Kanal Takip Programı dosyasını eskisinin olduğu yere kopyalayın

Ben api siz 2.6.1 i kullaniyordum isimide goruyordu , ama iki gundur guncellemeleri almiyor , 2.6.1 i kullanip sorun yasayan var mi?

Üstat tek api mi kullanıyorsun yoksa değiştiriyor musun. APİ üzerinden google kanallarımızı kayıt altına alıp bir altın vuruş yapar mı sizce. Bana kalırsa saçmalık ama senin görüşün ne dir :)

sorun olacagını sanmıyorum,içim rahat bi şekilde kullanıyorum.videoyap,uploadextra vb botlardada api kullanıyoruz ne kadar zamandır.bişey olucak olsa önce onlara olurdu :)

Şahsi görüşüm bu kadar acımasız olamaz yt. Şimdi Bu programda dilediğim kanalları takip edebilirim? Gidip offical kanalları takip edince bunları da mı kapatacak yt? Sonuçta farklı vds lerle acılmıs kanallar. Aynı net ile aynı ip ile acılsa tamam da, farklı lokasyon söz konusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri