YT Kanal Takip Programı - Sadece URL Girin Yeter - Otomatik Kontrol - Sesli Uyarı

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.6 Versiyonu:

* Kapanan kanallar ve kanalınızdan silinen videolarla ilgili sizin belirleyeceğiniz bir mail adresine mail bildirimi eklendi.

* Dizaynda hafif değişiklikler yapıldı. Sütun genişlikleri ayarlanabilir hale getirildi.

[MENTION=14424]malta[/MENTION] [MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION]

bot çöktü sahibide 2-3 gündür ortada yok cvp vermiyor

Oh be programdaki hata giderildi süper oldu bu eline sağlık [MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam

bu programı nasıl düzelteceğim kanalların izlenimi uçmuş bir yardım :D

an itibari ile katlamaya başladı hocam sayımları 300 500 gidiyor yine :D

an itibariyle 891 k izlenmiş kanalım var:D

---------- Spam Engelliyici 00:47 ---------- Önceki Mesaj 00:47 ----------

güncellemeden sonra hatayı giderenler tam olarak yazabilir mi?neyi eksik yapıyoruz anlamış değilim.

an itibariyle 891 k izlenmiş kanalım var:D

---------- Spam Engelliyici 00:47 ---------- Önceki Mesaj 00:47 ----------

güncellemeden sonra hatayı giderenler tam olarak yazabilir mi?neyi eksik yapıyoruz anlamış değilim.

Hocam programın hengi versiyonu var şu anda sizde. 2.5.9 da sorunlar düzeldi.şimdilik sıkıntı yok ama.

Hocam programın hengi versiyonu var şu anda sizde. 2.5.9 da sorunlar düzeldi.şimdilik sıkıntı yok ama.

2.5.9 var hocam...şöyle diyeyim hocam;önceki kanallarımın ekli olduğunda herhangi bir düzelme olmadı.tekrar girmem mi gerekiyor kanalllarımı sisteme tek tek?

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] ellerine sağlık.

Şu günlük izlenim sıfırlama olayını anlamadım ben hocam. En doğru sonuçlar için kanalları güncelledikten sonra sıfırlayın diyor ya, bu izlenimleri yanlış sayması mevzusunu temizlemek için değil mi yani her güncellemeden sonra sıfırlamak değil denilmek istenen?

Bir de diyelim 23.45'te başlattım, 00:10'da bitti tüm kanalların kontrolü. Bir kısım kanal gece 12'den sonra kontrol edilmiş oldu. Ertesi gün o kanalların günlük izlenimi 2 gün önceye göre kıyaslanıyor değil mi?

Teşekkürler.

2.5.9 var hocam...şöyle diyeyim hocam;önceki kanallarımın ekli olduğunda herhangi bir düzelme olmadı.tekrar girmem mi gerekiyor kanalllarımı sisteme tek tek?

hocam kanal takibin sag altta versiyon kontrol den guncelleme herhangi bir kanal kaybı yasamsasın

benim programda calısmıyor her guncelleme yaptim sag alt kosedeki versiyon kontrolden kanalların analitigini guncellemekicin tıkladıgımda her kanaldan bir video silindi uyarısı geliyor yardım..

benim programda calısmıyor her guncelleme yaptim sag alt kosedeki versiyon kontrolden kanalların analitigini guncellemekicin tıkladıgımda her kanaldan bir video silindi uyarısı geliyor yardım..

Aynı sorun bende de mevcut. [MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam son güncellemeyi (v2.5.9) yaptım ama hala sorun devam ediyor. Yardımcı olur musunuz ?

Edit: Sorunu çözdüm arkadaşlar. Son güncellemeyi (v2.5.9) yükledikten sonra programı tekrar kapatıp açalım. Program açıkken, üzerinde sağ tıklıyoruz en altta " Tüm kanalların Günlük izlenimlerini sıfırla" yı tıklıyoruz. Sonra kanalları güncelle diyoruz. Ben bu yöntem ile sorunu aştım.

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de mevcut. [MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam son güncellemeyi (v2.5.9) yaptım ama hala sorun devam ediyor. Yardımcı olur musunuz ?

Edit: Sorunu çözdüm arkadaşlar. Son güncellemeyi (v2.5.9) yükledikten sonra programı tekrar kapatıp açalım. Program açıkken, üzerinde sağ tıklıyoruz en altta " Tüm kanalların Günlük izlenimlerini sıfırla" yı tıklıyoruz. Sonra kanalları güncelle diyoruz. Ben bu yöntem ile sorunu aştım.

Dediğiniz gibi Tüm kanalların Günlük izlenimlerini sıfırla dedim güncelle dedim şuan bütün kanallardan bir video silinmiş mesajı geliyor. Sizlerde durum nedir ?

Dediğiniz gibi Tüm kanalların Günlük izlenimlerini sıfırla dedim güncelle dedim şuan bütün kanallardan bir video silinmiş mesajı geliyor. Sizlerde durum nedir ?
O dediğiniz yazılar bende niye çıkmıyor :mad:

---------- Spam Engelliyici 22:48 ---------- Önceki Mesaj 22:43 ----------

güncellemeden sonra açılan boş sayfada oluyor dedikleriniz...liste sıfırlanmış halde yani.kanal listem kaybolduktan sonra napayım güncellemeyi.

---------- Spam Engelliyici 22:53 ---------- Önceki Mesaj 22:48 ----------

Yapamayan bir tek ben kaldım sanırım...2.5.9 la gelen boş sayfada mı yapmam gerekiyor bütün bu dediklerinizi? kanallarımın olduğu önceki versiyonda herhangi bir düzelme olmadı:confused::mad:

---------- Spam Engelliyici 23:21 ---------- Önceki Mesaj 22:53 ----------

@bio33 hocam bi bakar mısınız?

Her kanalda bir video silinmiş gözükmesi kadar doğal bir durum yok ki.. Şu ytnin reklam videosunu program artık görmüyor ve izlenimi de saymıyor. Doğal olarak bir video ve izlenmelerde düşme gözlenmesi normal.. Bu arkadaşın anlattığını yaparsanız sorun kalmaz.. Yeni güncelleme yapanlarda bir video eksilme durumuna yapacak bir şey yok. Daha sonraki kontrollerde o uyarıyı vermeyecektir.
Son güncellemeyi (v2.5.9) yükledikten sonra programı tekrar kapatıp açalım. Program açıkken, üzerinde sağ tıklıyoruz en altta " Tüm kanalların Günlük izlenimlerini sıfırla" yı tıklıyoruz. Sonra kanalları güncelle diyoruz. Ben bu yöntem ile sorunu aştım.

Her kanalda bir video silinmiş gözükmesi kadar doğal bir durum yok ki.. Şu ytnin reklam videosunu program artık görmüyor ve izlenimi de saymıyor. Doğal olarak bir video ve izlenmelerde düşme gözlenmesi normal.. Bu arkadaşın anlattığını yaparsanız sorun kalmaz..

Ben de bunu anlamıyorum işte,benim eski listem yok ki neyini sıfırlıycam:confused::mad:

O dediğiniz yazılar bende niye çıkmıyor :mad:

---------- Spam Engelliyici 22:48 ---------- Önceki Mesaj 22:43 ----------

güncellemeden sonra açılan boş sayfada oluyor dedikleriniz...liste sıfırlanmış halde yani.kanal listem kaybolduktan sonra napayım güncellemeyi.

---------- Spam Engelliyici 22:53 ---------- Önceki Mesaj 22:48 ----------

Yapamayan bir tek ben kaldım sanırım...2.5.9 la gelen boş sayfada mı yapmam gerekiyor bütün bu dediklerinizi? kanallarımın olduğu önceki versiyonda herhangi bir düzelme olmadı:confused::mad:

---------- Spam Engelliyici 23:21 ---------- Önceki Mesaj 22:53 ----------

@bio33 hocam bi bakar mısınız?

hocam o hatayı ben de yaptım muhtemelen güncellemede klasorun içindeki 3 eki de attın sonuç olarak eski listen sıfırıyla değişti :D benimd e boş listem şu an. Yalnız yeni kanal ekliyorum onlar da güncelleniyor diyor ama güncellemiyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri