imparator
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.saniyeanneyemekleri.com
bot çöktü sahibide 2-3 gündür ortada yok cvp vermiyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ek bilgi deyip devam edin hocam.
bot çöktü sahibide 2-3 gündür ortada yok cvp vermiyor
an itibari ile katlamaya başladı hocam sayımları 300 500 gidiyor yine![]()
an itibariyle 891 k izlenmiş kanalım var
---------- Spam Engelliyici 00:47 ---------- Önceki Mesaj 00:47 ----------
güncellemeden sonra hatayı giderenler tam olarak yazabilir mi?neyi eksik yapıyoruz anlamış değilim.
Hocam programın hengi versiyonu var şu anda sizde. 2.5.9 da sorunlar düzeldi.şimdilik sıkıntı yok ama.
2.5.9 var hocam...şöyle diyeyim hocam;önceki kanallarımın ekli olduğunda herhangi bir düzelme olmadı.tekrar girmem mi gerekiyor kanalllarımı sisteme tek tek?
benim programda calısmıyor her guncelleme yaptim sag alt kosedeki versiyon kontrolden kanalların analitigini guncellemekicin tıkladıgımda her kanaldan bir video silindi uyarısı geliyor yardım..
Aynı sorun bende de mevcut. [MENTION=12575]bio33[/MENTION] hocam son güncellemeyi (v2.5.9) yaptım ama hala sorun devam ediyor. Yardımcı olur musunuz ?
Edit: Sorunu çözdüm arkadaşlar. Son güncellemeyi (v2.5.9) yükledikten sonra programı tekrar kapatıp açalım. Program açıkken, üzerinde sağ tıklıyoruz en altta " Tüm kanalların Günlük izlenimlerini sıfırla" yı tıklıyoruz. Sonra kanalları güncelle diyoruz. Ben bu yöntem ile sorunu aştım.
O dediğiniz yazılar bende niye çıkmıyorDediğiniz gibi Tüm kanalların Günlük izlenimlerini sıfırla dedim güncelle dedim şuan bütün kanallardan bir video silinmiş mesajı geliyor. Sizlerde durum nedir ?
Hocam programın hengi versiyonu var şu anda sizde. 2.5.9 da sorunlar düzeldi.şimdilik sıkıntı yok ama.
Son güncellemeyi (v2.5.9) yükledikten sonra programı tekrar kapatıp açalım. Program açıkken, üzerinde sağ tıklıyoruz en altta " Tüm kanalların Günlük izlenimlerini sıfırla" yı tıklıyoruz. Sonra kanalları güncelle diyoruz. Ben bu yöntem ile sorunu aştım.
Her kanalda bir video silinmiş gözükmesi kadar doğal bir durum yok ki.. Şu ytnin reklam videosunu program artık görmüyor ve izlenimi de saymıyor. Doğal olarak bir video ve izlenmelerde düşme gözlenmesi normal.. Bu arkadaşın anlattığını yaparsanız sorun kalmaz..
hocam siz listenizi silmişsiniz büyük ihtimalle bende öyle bir durum olmadı.. Zaten listeyle işiniz yok programdan bahsediyoruz kimsede silinmemiş sizde silinmesi garipBen de bunu anlamıyorum işte,benim eski listem yok ki neyini sıfırlıycam![]()
O dediğiniz yazılar bende niye çıkmıyor
---------- Spam Engelliyici 22:48 ---------- Önceki Mesaj 22:43 ----------
güncellemeden sonra açılan boş sayfada oluyor dedikleriniz...liste sıfırlanmış halde yani.kanal listem kaybolduktan sonra napayım güncellemeyi.
---------- Spam Engelliyici 22:53 ---------- Önceki Mesaj 22:48 ----------
Yapamayan bir tek ben kaldım sanırım...2.5.9 la gelen boş sayfada mı yapmam gerekiyor bütün bu dediklerinizi? kanallarımın olduğu önceki versiyonda herhangi bir düzelme olmadı
---------- Spam Engelliyici 23:21 ---------- Önceki Mesaj 22:53 ----------
@bio33 hocam bi bakar mısınız?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.