YT Kanalın Adsense Gelirleri Günlük XXX,00 TL Hanelere Ulaştı. Sizce Ne Yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben 0 dan bi anda 20 gün boyunca 4 hane ile ilerledim peki niye banlanmadım tamamen piyango

Tamam [MENTION=8951]Dean[/MENTION] haklısın adsense ne yapıcağı belli değil Aralık ödemesini bekle sen bakalım ban gelicekmi yoksa işleme giricekmi.

Bir şey olmaz , devam et x.xxx kadar çıkar.

Kimse burdan sana parayı alırsın yada alamazsın diyemez.
Çünkü Özgün çalışmayan kimsenin parası garanti değil artık adsensede.
Kesinleşmesi birşey ifade etmiyor, İşleme girmeden kimse parasını alıp alamayacağını bilemez.
3 aydır bunu gördük zaten.

3 haneli kazanca ulaştı diye benimkisi niye banlandı hocam o zaman?Piyangoyla alakası yok neyse herkes bildiği gibi yapsın Her koyun kendi bacağından asılır.

Günlük kazancın 3 haneli olmasıyla ne alakası var benim aylardır 3 adsensemde de günlük kazancım 3 hanelilerde hala herhangi bir sorun yaşamadım. Sahte izlenim, sahte tık gibi hile hurdaya başvurmadıktan sonra birşey olacağını sanmıyorum.

Günlük kazancın 3 haneli olmasıyla ne alakası var benim aylardır 3 adsensemde de günlük kazancım 3 hanelilerde hala herhangi bir sorun yaşamadım. Sahte izlenim, sahte tık gibi hile hurdaya başvurmadıktan sonra birşey olacağını sanmıyorum.

Bende öyle zannediyordum ama oluyor malesef bizzat gördüm yaşadım uzatmanında anlamı yok zaten isteyen istediği gibi adsensede kullanır partnerde kendi bileceği iş ben sadece tavsiye ettim.

dört haneli :D uyumayayım ben korkudan

---------- Spam Engelliyici 10:34 ---------- Önceki Mesaj 10:32 ----------

adsense ban algoritması kazancın üzerine kurulu değil. sadece ve sadece çalışma yöntemi üzerine kurulu.

Tamam @Dean haklısın adsense ne yapıcağı belli değil Aralık ödemesini bekle sen bakalım ban gelicekmi yoksa işleme giricekmi.

abi ben sınırı gecemiyorum, siz neler diyonuz be, bos saglam adsense var calismak isteyen varsa gelsin

müdür ne bileyim, hakkaten sasiriyorum,nasi oluyor diye helal olsun bu sekilde kazanc saglayanlara.

Anlyrm hocam bosuna demyrlr kazanc paylasmi yasak diye uzuluyo cogu kisi sonra ama kazanc paylsma yerine artik 4 hane 3 hane kaznyrm moda oldu

Millet 4 haneli alıyor günlük sen içini rahat tut..
Ne yapıyorlar da günlük bukadar kazanabiliyorlar. Tatmin edecek kadar kazanıyorum fakat günlük 4 haneliyi görebilme ihtimali kulağa hoş geliyor...

Son düzenleme:
dört haneli :D uyumayayım ben korkudan

---------- Spam Engelliyici 10:34 ---------- Önceki Mesaj 10:32 ----------

adsense ban algoritması kazancın üzerine kurulu değil. sadece ve sadece çalışma yöntemi üzerine kurulu.

Kazanç üzerinede kurulu hocam çalışma yöntemi dediğiniz nedir bir açıklayın öğrenelim :D tertemiz telifsiz,dünya engelsiz VDSden elle yüklediğim sıfır ip ile kanal ve adsense banlandı ki o adsense geçen ay pinlendi ve 180 TL vardı 166 TL kesinleşti bu ayda herhangi bir sorun yoktu kanalı bağladıktan 4 gün sonra banlanması kazançtan dolayı banlandığı gösterir kazancın bir anda ani artışı bence kesinlikle ban sebebidir şimdi adsense youtube kanalına baktım para kazanmanız geçersiz tık yüzünden kapatılmıştır diyor bir kere bile kanalıma girip video açmamışım nasıl geçersiz tık oluyor :D çok mantıksız sebepten banlamalar yapılıyor ve bu hiç iyiye işaret değil her ne olursa olsun geçersiz tıktan ban atıyorlar.

tertemiz telifsiz,dünya engelsiz VDSden elle yüklediğim sıfır ip ile kanal ve adsense banlandı

burada neden banlandığını yazmışsın zaten. google zaten öyle karmaşık algoritmalar piyasaya sürüyor ki, senin saçma deyip geri çekilmeni bekliyor. ama biraz düşününce neden banlandığını bulabilirsin.:)

Kazanç üzerinede kurulu hocam çalışma yöntemi dediğiniz nedir bir açıklayın öğrenelim :D tertemiz telifsiz,dünya engelsiz VDSden elle yüklediğim sıfır ip ile kanal ve adsense banlandı ki o adsense geçen ay pinlendi ve 180 TL vardı 166 TL kesinleşti bu ayda herhangi bir sorun yoktu kanalı bağladıktan 4 gün sonra banlanması kazançtan dolayı banlandığı gösterir kazancın bir anda ani artışı bence kesinlikle ban sebebidir şimdi adsense youtube kanalına baktım para kazanmanız geçersiz tık yüzünden kapatılmıştır diyor bir kere bile kanalıma girip video açmamışım nasıl geçersiz tık oluyor :D çok mantıksız sebepten banlamalar yapılıyor ve bu hiç iyiye işaret değil her ne olursa olsun geçersiz tıktan ban atıyorlar.

tertemiz telifsiz,dünya engelsiz VDSden elle yüklediğim sıfır ip ile kanal ve adsense banlandı

burada neden banlandığını yazmışsın zaten. google zaten öyle karmaşık algoritmalar piyasaya sürüyor ki, senin saçma deyip geri çekilmeni bekliyor. ama biraz düşününce neden banlandığını bulabilirsin.:)

Tekşeyden banlanmış olabilir ozaman vdsden kanala giriş yapıp açtım ip amerika kendi pcden adsense bağladım türkiye ipsi var tek muhtemel sebep budur :confused:

ben kendim için yeterli miktarı belirler fazla olan kısmın reklamlarını kapatırdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri