Yt to Yt yaparken eşleşen geliyor

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Botlar

Katip

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yeni güncelleme mi geldi bilmiyorum da yt to yt yapınca 3-5 dakika snra eşleşen geliyor videolara, sizde de öyle mi acaba? " Telif hakkı ile korunan içerik içerir "
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu konuda çalışma yapabilir misin acaba?

Son düzenleme:
1 hafta önce güncelleme geldi mevcut videoları çekerseniz eşleşen gelir. bir süre sonra onlarada gelicektir zaten

Arkadaşlar yeni güncelleme mi geldi bilmiyorum da yt to yt yapınca 3-5 dakika snra eşleşen geliyor videolara, sizde de öyle mi acaba? " Telif hakkı ile korunan içerik içerir "
Atıflı videoyu yt to yt yapıyor olabilir misin hocam?

Renderleyipmi tekrar yt ye attınız yoksa dogrudanmi

Renderleyipmi tekrar yt ye attınız yoksa dogrudanmi

iki türlü de denedim yemiyor, kullandığınız ayar var mı hocam o şekilde deniyeyim

---------- Spam Engelliyici 02:39 ---------- Önceki Mesaj 02:38 ----------

1 hafta önce güncelleme geldi mevcut videoları çekerseniz eşleşen gelir. bir süre sonra onlarada gelicektir zaten

çözüm nedir hocam? videoyap kullanıyorum

iki türlü de denedim yemiyor, kullandığınız ayar var mı hocam o şekilde deniyeyim

Yeni render yöntemi yada 18 inden sonra yüklenen kanalları çek

tüm videolara mı eşleşen geliyor? bende böyle bir şey olmuyor.

Herhangi bir teknik yok. iyi renderleyip deneyin ama iceriklede ilgili olabir.yy yeni guncellemeden haberim yok

ffmpeg ile baştan 5 sn kesip atıyorum. bende sıkıntı yok şuan.

---------- Spam Engelliyici 02:57 ---------- Önceki Mesaj 02:53 ----------

ayrıca mantıken telif hakkı olmayan bir videoya eşleşen vermesi çok mantıksız değil mi?

eski ünlem gibi bir eşleşen mi veriyor arkadaşın dedi gibi telif hakkı olmayan videoya nasıl eşleşen geliyor ilginç :)

eski ünlem gibi bir eşleşen mi veriyor arkadaşın dedi gibi telif hakkı olmayan videoya nasıl eşleşen geliyor ilginç :)

Adamın videosuna eşleşen gelmiş, ama videoyap ta yükleme yaparken "bu video telif içerir" ibaresi çıkmamış. bu konuda webscriptinden çalışma yapmasını istiyor. mnote'nin dediği gibi 18 inden sonra, yani yeni sisteme göre eşleşenden geçilmiş videoları bulup, onlar üzerinde çalışması lazım. Diğer türlü mecbur bizler gibi manuel render alacak.. Yani genel sonuç şu oluyor; yt to yt yapan arkadaşlarımız için kötü haber, bir müddet ekmek yiyemeyecekler (2-3 ay).. taki yeni sisteme göre renderlenmiş videoları kopyaladıkları kanallar kapanana kadar..

görüntü iyileştirmeden bir iki ufak işlemle yeni video olarak kaydedip deneyen varmı

Hebüz bu hafta video atmadım, mevcut renderlar geçmiyorsa bizde yeni bir render icat ederiz:) 1-2 güne zaten fotası çıkar ortaya

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] çalıştığınız içeriğin hakları değişmiş olabilir. Ben 720p 60fps görüntü yüklüyorum rendersiz. tek yaptığım başlık değişmek.

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] çalıştığınız içeriğin hakları değişmiş olabilir. Ben 720p 60fps görüntü yüklüyorum rendersiz. tek yaptığım başlık değişmek.

videoyap la mı yüklüyorsun hocam? beniim sorunum videoyap ile yüklemeler

Hebüz bu hafta video atmadım, mevcut renderlar geçmiyorsa bizde yeni bir render icat ederiz:) 1-2 güne zaten fotası çıkar ortaya

hocam toplu videoda alttaki render seçeneklerini seçince işlem yapmıyor, işlem yapsa büyük ihtimal geçecek engeli.. neden işlem yapmıyor? mesela süre kes veya yavaşlat vs

O kadar Parayı nereye koyacaksın :)
Yardım lazımsa 1 adım ötedeyim bak :))

manuel tek video yükleme bölümünden ses hızlandırma eşleşen geçme ayarlarını yaptım engel gelmedi hocam, yani diyeceğim toplu video bölümündeki render ayarları aktif değil sanırım onları düzeltebilir misin, o zaman engel sorunu olmayacak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri