YT Topluluk Taktiği Alınacaktır

• Kullanıcı Captain Price
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Captain Price

Kayıtlı Üye
Ben bugüne kadar hep yöntem taktik gibi şeylere karşı olduğumu söylemişimdir, eski mesajlarımdan görenler olmuştur, halada karşıyım, render gibi taktiklerinin ömrü kısa olacağından hala karşıyım böyle yöntemlerin alınmasına

Ancak ytda görüyorum çoğu zaman, adamlar istediği şekilde başlık açıklama etiket yazabiliyorlar ve hiçbirşey olmuyor videolara,
sanıyorum bu gibi topluluk taktikleri uzun soluklu yöntemler olabileceğini düşündüğümden, bu tarz taktiği bilen varsa yöntemini satın almayı düşünüyorum,

Bilenler varsa pm atarlarsa sevinirim,

NOT: Söylediğim Taktiği bildiğini iddia edenler varsa 2 3 video video vereceğim kendilerine, kanal başı birtane video olacak şekilde, söyleyeceğim başlık açıklama ve etiketleri videolara yüklemelerini söyleyeceğim, videoların uploadları kendileri tarafından yapılacak, Her halükarda bunun sonucunda videolar topluluk yemezse, ayın 22 23ünde adsenseden ödeme alırsam anlaşacağımız ödemeyi yollayıp taktiği alacağım, {{Şimdide alabilirim ödemeden yana sorun çıkmaz}}

Şimdiden konuyu açmak istedim, teşekkürler

Son düzenleme:
Varsa bilen banada pm atabilirse sevinirim anlaşırız.

bilen varsa bana da söylesin eğer ispatlarsa büyük miktarda ödeme yapabilirim!

oldgunu sanmıorum..baslıgı baska dıld yazın vs deneyın olmuosa hala gelıosa herkeste aynı sorun yada her vıdeoda gecerım dıen varsa zaten kazancıda superdır nedne satsın

Yöntem kanıtlandığı taktirde yüksek ödeme yapıla ilir

Sırayla beyler, bi durun önce ben alayım, sonra siz alırsınız :)
[MENTION=9035]Navi1337[/MENTION] Videoyu genele açtıktan 1 yada 2 saat içinde geliyor

Edit...

Son düzenleme:
Ölye bi şey olacağını ben hiç düşünmüyorum hocam :) Sonuçta aynı isim etiket açıklama yazdığında nasıl geçebilir ki ? Hadi render vs aldatıyoz ama aynı isim olduğu sürece sıkıntı

topluluk kaç gün içerisinde geliyor ?
Ben isimleri değiştirdiğim gibi geldi 5 dk içerisin de :) yt nin yoğunluğuna göre değişiyor...

İstediğin bende var ancak senin şartlarına göre veremem taktiği

Numune amaçlı birtane video renderledim, deneme kanalıma attım, işlemden çıkmasını bekliyorum, engeli geçerse sizlere vereceğim arkadaşlar, yalnız benim dediğim şekilde başlık etiket yazılacak :)

NOT: Konuda adsenseden ödeme alırsam öyle taktiği alıcağımı yazdım ama şimdiden de alabilirim, nekadar erken verim alsam okadar iyi, boşuna zaman kaybetmeyelim

[MENTION=48763]Unknow[/MENTION] hocam satın alma işini şimdiden yapabilirim önemli değil, numune amaçlı videolar hazırlanılıyor, 1 günde kanallarda duracak videolar sonrasında silinecek

Hocam aynı şekilde orj ismiyle yazman lazım. Aksi taktirde kısaltma vs yaparsan bu sefer de izlenim almıyor...

Çözen varsa bana da ulaşsın bende talibim

bu yöntemi bilen adam zaten yolunu buluyordur şimdi buradan gelecek üç beş kuruşa bakacağını sanmıyorum.

Taktik satan bi kişiliğe sahip değilim, banada [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] ın dediği bağış olayı mantıklı geldi. 1 kişiye gösterebilirim eğer 1 hafta içersinde video topluluk almaz ise belirtiğim çocuk esirgeme kurumuna bağış yapabilir..

Bu mesajım dan sonra kimse özel pm atmasın okumuyorum mesajları.

Taktiği olacağınını ihtimalini vermiyorum ama varsa eğer adam gelipte burda söylemez. Yt onu da fixlerse bu sefer kaymağını nasıl yiyecek :D

Tekniği biliyorum, satmayı düşünmüştüm fakat taktik satışı yasak diye konu açamadım. yeni kanallara her türlü çerçeveli filtreli full episodeli videolar atabiliyorum. Satın almak isteyen arkadaşlara demo video gönderemem fakat satın almadan önce güven olması amacından adresim telefon numaram vs bilgilerimi paylaşabilirim. skype [email protected]

Son düzenleme:
[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] arkadaşlar sizlere pm atıcam şimdi, lütfen olumlu olumsuz geri dönüş yaparsanız sevinirim

cvp

Taktik satan bi kişiliğe sahip değilim, banada [MENTION=8050]Triqalx[/MENTION] ın dediği bağış olayı mantıklı geldi. 1 kişiye gösterebilirim eğer 1 hafta içersinde video topluluk almaz ise belirtiğim çocuk esirgeme kurumuna bağış yapabilir..

Bu mesajım dan sonra kimse özel pm atmasın okumuyorum mesajları.

tamamdır hocam taktıgı verın..gungun ızlenım vs paylasırım sızınle ozeldn kanalımında adını verırım..dedıgınız gıbı kazancın bellı oranını esırgeme kurumuna gecerım

---------- Spam Engelliyici 21:16 ---------- Önceki Mesaj 21:14 ----------

Tekniği biliyorum, satmayı düşünmüştüm fakat taktik satışı yasak diye konu açamadım. yeni kanallara her türlü çerçeveli filtreli full episodeli videolar atabiliyorum. Satın almak isteyen arkadaşlara demo video gönderemem fakat satın almadan önce güven olması amacından adresim telefon numaram vs bilgilerimi paylaşabilirim. skype [email protected]

hocam vıdeoyu atmakta sıkıntı yok bızde atıoruz onemlı olan bıkac gune topluluk almamak

tamamdır hocam taktıgı verın..gungun ızlenım vs paylasırım sızınle ozeldn kanalımında adını verırım..dedıgınız gıbı kazancın bellı oranını esırgeme kurumuna gecerım

---------- Spam Engelliyici 21:16 ---------- Önceki Mesaj 21:14 ----------

hocam vıdeoyu atmakta sıkıntı yok bızde atıoruz onemlı olan bıkac gune topluluk almamak

Topluluk iki şekilde geliyor zaten 1 flag 2 otomatik. benim tekniğim otomatik gelen topluluğu atlatıyor. en az 1 aylık kanallarım var bu şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri