YT Web Araçları Hizmete girmiştir.

Kanalımıza girmeden zaten kaç izlenim aldığımızı vs görebiliyoruz ne farkı var?

serkan abi ben gold uye oldum ama toplam 3 kanal ekleme hakkiniz var diyor

Güzel bir uygulama olmuş zamanla dahada geliştirilecektir.. R10 girmeyi unuttuk bu forum sayesinde seviyorum burayı :)

Hocam eklenen kanallar daha sonra değiştirilebiliyor mu ?

Hayırlı olsun güzel uygulama. simdi ekledigimiz kanalları modlar,adminler yani yetkili kisiler görüyormu?

Gereksiz kendimi kimseye takip ettirmem ytpara ailesine tavsiyem babaniza guvenmeyin 1 kanal analizi ile butun kazanciniz ucabilir.
Not: burda kesinlikle art niyetim yoktur sonuc
dogrusu budur

Lütfen kanalınıza giriş yaparak kontrol edin. yazıyor gözükmüyor istatistikler...Alt kanal oldugu için olabilir mi ?

Hayırlı olsun güzel uygulama. simdi ekledigimiz kanalları modlar,adminler yani yetkili kisiler görüyormu?
Üstadım kanal isimlerinizi hiç bir şekilde ne yönetici,admin başta olmak üzere nede moderatörler kesinlike göremiyor göremezlerde.Bu kanal isimlerinizi sadece siz görebiliyorsunuz.Üyeliğinizi başkasına vermediğiniz sürece böyle birşey sözkonusu bile olamaz.

Benim içinde güvenlik önemli oldugu için daha farklı özellikleri yapmadık.Ne olur ne olmaz dünya hali hack olur vs olur diye sizleri ve kanallarınızı zora sokacak hiç bir bilgi açıkda olmasın istedik ve bu yapılan çalışmada böyle yapılmıştır.

Gereksiz kendimi kimseye takip ettirmem ytpara ailesine tavsiyem babaniza guvenmeyin 1 kanal analizi ile butun kazanciniz ucabilir.
dogrusu budur

Dediklerinde çok haklısın.Detayını hemen üstdede yazdım zaten.Kimsenin ne kanal ismini nede başka biri tarafından görülebilme gibi imkanı yokdur.Bu basit çalışmayı kullanmak yada kullanmamk sizlerin elindedir.Buna kimse bir şey diyemez.Güvenlik konusunuda belirttim zaten kendiniz haricinde asla kimse kanal isimlerinizi göremez yetkililer dahi.Sadece siz görebilirsiniz.
Saygılarımla.

Hayırlı olsun güzel uygulama. Emeğe geçenlere tesekkürler

Hayır hocam sizden başka kimse göremiyor.

dogrusu budur

Merhabalar,

Eleştirilerinize saygım var fakat ortada bi yanlış anlaşılma var. Hemen açıklıyayım.
Sistem kanalınızı kontrol etmek için sizden sadece kanalın kullanıcı adını istiyor. Herhangi bir şifre veya api key. vs. istemiyor. Normal bir kullanıcı gibi sistem sizin kanalınıza girip istatistikleri alıyor. Ben bunda kazancın uçabilmesini gerektirecek bir sebep görmüyorum.

bu şekilde uygulamalar için ayrı olarak kurulmuş yabancı siteler var...
dışardan kontrolün hiç bir zararı dokunmaz...

hayırlı olsun güzel olmuş inşallah bende 4 yıl sonra @Mf.Rub @era gibi güzel bir programcı olurum amin :)
Not: Bir konu günde kaç defa veya kaç saatte bir güncellenebilir ?

Beğenmenize sevindim. inşAllah hocam bizden daha iyi olursunuz.

Ben ekledim güzele benziyor :) :)

Beğenmenize sevindim. Teşekkürler.

çok güzel olmş üstat ama kanalın resiminide göstertmenizi öneririm. görsel açıdan çok daha iyi olur

Beğenmenize sevindim. Önerinizi not aldım. Teşekkürler.

Hayırlı uğurlu olsun. :)

Teşekkür ederim. Sağolun.

ekledim calisiyor muazzam birsey tebrikler:)

hayırlı olsun güzel çalışma fakar o gösterim sitenin ufak bi yerinde gösterilse bence daha iyi olabilir düşüncesindeyim
örnek

Screenshot by Lightshot

Beğenmenize sevindim. Güzel düşünmüşsünüz hocam neden olmasın.Zaten ilk aşamada üst kısımda header'ın oradaydı fakat ayrı sayfaya almama kararı aldık.

Teşekkürler güzel bir hizmet daha.

Beğenmenize sevindim. Biz teşekkür ederiz :).

Güzel hizmet teşekkurler.

Beğenmenize sevindim. Biz teşekkür ederiz :).

Hocam tarayıcının ön belleğini temizlerseniz düzelir diye düşünüyorum.

vaaayyy güzel olmuş hayırlı olsun

Beğenmenize sevindim. Sağolun.

Çok güzelmiş hocam. Yüklendik platine :)

Kanalımıza girmeden zaten kaç izlenim aldığımızı vs görebiliyoruz ne farkı var?

Aslında söylediklerinizden pek farkı yok fakat tek farkı 20 kanallı birinden örnek verirsek, 20 kanal için 20 kanala tek tek girip kontrol etmesi gerekecek fakat bu sistemde tek seferde kanallarını görüp karşılaştırma yapabilecek. Tek fark bu :)

serkan abi ben gold uye oldum ama toplam 3 kanal ekleme hakkiniz var diyor

Uyarınız için teşekkür ederim hocam. Hemen müdahale edip gerekli düzenlemeleri yaptık.

Güzel bir uygulama olmuş zamanla dahada geliştirilecektir.. R10 girmeyi unuttuk bu forum sayesinde seviyorum burayı :)

Emeği geçenlere teşekkürler.Hayırlı olsun.

Biz teşekkür ederim hocam. Sağolun

güzel bir sisteme benziyor hayırlı olsun.

Beğenmenize sevindim. Sağolun.

Hocam eklenen kanallar daha sonra değiştirilebiliyor mu ?

Hocam silip yenisini ekleyebiliyorsunuz.

Hayır hocam admin,mod vs. kimse göremiyor.

Lütfen kanalınıza giriş yaparak kontrol edin. yazıyor gözükmüyor istatistikler...Alt kanal oldugu için olabilir mi ?

Hocam muhtemelen kanal adını yanlış yazdınız. Kanalın kullanıcı adını girmeniz gerekiyor. İlk sayfada serkan üstad örnek vermişti. Kontrol ederseniz sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri