LoonyTuneS
Yasaklanmış
Çok güzelmiş hocam. Yüklendik platine 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayırlı olsun güzel bir uygulama ama ben 3 kanal ekleyebiliyorum gold üye konuları ve bazı forum konularındada yetkiniz yok hatası alıyorum.
serkan abi ben gold uye oldum ama toplam 3 kanal ekleme hakkiniz var diyor
Hayırlı olsun güzel bir uygulama ama ben 3 kanal ekleyebiliyorum gold üye konuları ve bazı forum konularındada yetkiniz yok hatası alıyorum.
Lütfen kanalınıza giriş yaparak kontrol edin. yazıyor gözükmüyor istatistikler...Alt kanal oldugu için olabilir mi ?
Üstadım kanal isimlerinizi hiç bir şekilde ne yönetici,admin başta olmak üzere nede moderatörler kesinlike göremiyor göremezlerde.Bu kanal isimlerinizi sadece siz görebiliyorsunuz.Üyeliğinizi başkasına vermediğiniz sürece böyle birşey sözkonusu bile olamaz.Hayırlı olsun güzel uygulama. simdi ekledigimiz kanalları modlar,adminler yani yetkili kisiler görüyormu?
Gereksiz kendimi kimseye takip ettirmem ytpara ailesine tavsiyem babaniza guvenmeyin 1 kanal analizi ile butun kazanciniz ucabilir.
Not: burda kesinlikle art niyetim yoktur sonuc
dogrusu budur
Hayırlı olsun güzel uygulama. simdi ekledigimiz kanalları modlar,adminler yani yetkili kisiler görüyormu?
Gereksiz kendimi kimseye takip ettirmem ytpara ailesine tavsiyem babaniza guvenmeyin 1 kanal analizi ile butun kazanciniz ucabilir.
Not: burda kesinlikle art niyetim yoktur sonuc
dogrusu budur
hayırlı olsun güzel olmuş inşallah bende 4 yıl sonra @Mf.Rub @era gibi güzel bir programcı olurum amin
Not: Bir konu günde kaç defa veya kaç saatte bir güncellenebilir ?
Ben ekledim güzele benziyor![]()
![]()
çok güzel olmş üstat ama kanalın resiminide göstertmenizi öneririm. görsel açıdan çok daha iyi olur
Hayırlı uğurlu olsun.![]()
ekledim calisiyor muazzam birsey tebrikler![]()
hayırlı olsun güzel çalışma fakar o gösterim sitenin ufak bi yerinde gösterilse bence daha iyi olabilir düşüncesindeyim
örnek
Screenshot by Lightshot
Teşekkürler güzel bir hizmet daha.
Güzel hizmet teşekkurler.
http://i.hizliresim.com/4mZBrY.jpg
bende ana sayfa bu şekilde
vaaayyy güzel olmuş hayırlı olsun
Çok güzelmiş hocam. Yüklendik platine![]()
Kanalımıza girmeden zaten kaç izlenim aldığımızı vs görebiliyoruz ne farkı var?
Güzel bir uygulama olmuş zamanla dahada geliştirilecektir.. R10 girmeyi unuttuk bu forum sayesinde seviyorum burayı![]()
Emeği geçenlere teşekkürler.Hayırlı olsun.
güzel bir sisteme benziyor hayırlı olsun.
Hocam eklenen kanallar daha sonra değiştirilebiliyor mu ?
Hayırlı olsun güzel uygulama. simdi ekledigimiz kanalları modlar,adminler yani yetkili kisiler görüyormu?
Lütfen kanalınıza giriş yaparak kontrol edin. yazıyor gözükmüyor istatistikler...Alt kanal oldugu için olabilir mi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.