Kesinti hesaplamada sorun var 1000 tl yazıyorum kesinleşen 500 diyorum yüzde 5 kesinti diyor .)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kesinti hesaplamada sorun var 1000 tl yazıyorum kesinleşen 500 diyorum yüzde 5 kesinti diyor .)
sanırım 15 dk da bır guncellenmıyor
Aga sanırım son bulunan değeri 100 ile değil 10 ile carpmissinBunlar hep uykusuzlukdan oluyorBen yatıyorum.
Siz kesinti formülünü yazın hocam bende sisteme entegresini yapim![]()
Aga sanırım son bulunan değeri 100 ile değil 10 ile carpmissin
Formülü söyledinizde entegremi etmedik![]()
Formulu buldmda sitede sorun oldu post atamadim eve gecince gondercem tekrarBunlar hep uykusuzlukdan oluyorBen yatıyorum.
Siz kesinti formülünü yazın hocam bende sisteme entegresini yapim![]()
x= Kesinlesen / Toplam Miktar
y= x *100
z=100-y
z = kesinti oranı![]()
bol sans aga
Formulu buldmda sitede sorun oldu post atamadim eve gecince gondercem tekrar![]()
Kanal takip sistemine kanalın hangi network'e bağlı olduğu eklendi. Böylece takip ettiğiniz kanal network'den atılması durumunda görebileceksiniz.
вєякαη;515692' Alıntı:yt araçları ne zaman açılacak [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam
Hocam sunucu taraflı bir sorun var. mNote'a bildirdim. Sunucu firmasına durumu bildirecek. Benim yapabileceğim birşey yok![]()
вєякαη;515703' Alıntı:sizce ne zaman açılır aşağı yukarı![]()
[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam kanal eklerken yanına bir kutucuk daha olsa takma ad ve not gibi
[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam bu fikir fazlasıyla iyi bir fikir bunu yapmalısınız çünkü kanal urlsi ile kanalın gmail idsi farklı oluyor ve bir türlü uyarı gelen kanalı bulamadığımız zamanlar oluyor..@era hocam kanal eklerken yanına bir kutucuk daha olsa takma ad ve not gibi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.