YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

yasin hocam çok teşşekür ederim sana. bizler için herşeyi yaptınız. açıkcası 25tlnin az olduğunu düşünüyorum. bot şuanda son derece düzgün çalışmakta ama yükleme hızını biraz daha arttırmanız gerek. bu haliyle bile diğer kullandığım bottan hızlı yüklüyor. ama eski hızı daha iyi

ünlem için yaptığınız bu şey sayesinde artık resim değiştirme ve kopyası yazsını silmek için kanala girmiyorum. Herşeyi bottan kontrol ediyorum sağolun tekra teşşkeür ederim

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

bot biraz daha hızlan be gülüm .s :D

hocam ellerinize sağlık her şey mükemmel ancak biraz daha hızlı olsa hiç fena olmaz :p

kanal çekme sorunu varmı sizdede hata veriyor sayfa bekliyor baya bi

Youtubedaki Ünlemlere Çözüm olarak %90 oranında GERÇEK bir çözüm sunan ytkazan bu işlem için sizleri çok daha rahat ettirecektir. YOUTUBE a girmeden. Tüm işlemlerinizi bot üzerinden yaptırabilirsiniz.

HİÇ BİR BOTTA OLMAYACAK DETAYLAR İLE TOPLU VAZİYETTE ÜNLEMİ GEÇEBİLECEKSİNİZ.

- Yeni sistem ile birlikte kopyası oluşturulmuş videolarda Resimler RENKLİ ve Başlıkta "Kopyası" Yazısı kaldırılıyor
- Orjinal Video, Gizli hale getiriliyor.
- $ olan video HEM ORJİNAL oluyor HEM DE BİR VİDEODAN İKİ TANE OLMAYACAK.

YTKazan sizler için dürüst şekilde çalışmaya devam etmekte.

saygılar.

harikasın hocam eline saglık , unlemi gecme sistemini daha iyi gelistirirsen daha iyi olacagını dusunuyorum..

YTKAZAN TARTIŞMASIZ ŞEKİLDE FİYAT / PERFORMANS AÇISINDAN EN KALİTELİ BOTTUR.BAŞKA BOTTA BULAMAYACAĞINIZ ÖZELLİKLERİ BARINDIRIR.

* Sistemdeki Hızlandırma çalışması yapılmıştır. VİDEOLARINIZ 4 KAT HIZLI ŞEKİLDE YÜKLENMEKTEDİR.

* KANAL ÇEKME BOTU HIZLANDIRILDI.

* Video Ortası Reklam ekleme Düzeltildi

* KANALINIZDAKİ TÜM VİDEOLARI TOPLU ŞEKİLDE VE TEK SEFERDE ÖZGÜNLEŞTİREBİLİRSİNİZ. ( Denemelerimde Ölü kanallarımı canlandırdım . Günlük 150-200 izlenme olan kanalım 5k günlük izlenmeye sahip oldu. Partnere geçirdim )

* KANALINIZDAKİ TÜM VİDEOLARA TOPLU ŞEKİLDE VE TEK SEFERDE EK AÇIKLAMA EKLEYEBİLİRSİNİZ. BUNUN NE DEMEK OLDUĞUNU BİLMEYENLER BİR BAKSIN:

* KANALINIZDAKİ TÜM VİDEOLARIN HEPSİNE TOPLU ŞEKİLDE VE TEK SEFERDE Açıklama, Etiket ve Başlığına yazı ekleyebilirsiniz. ( Normalde Başlık "Bugün Türkiyede" ise Bunun sonuna ekler. )

* RESİM DEĞİŞTİRME (Resimleri Googleden arayarak önünüze getirir. KİMSEDE YOK!!! ) İLE DAHA İLGİ ÇEKİCİ RESİM EKLEYİN, DAHA FAZLA KAZANIN

bu yukarıda yazılanlar YTKazan ile Sizlerin hizmetinizde.

Hocam süper oldu bot gercekten yanliz birde toplu video islemleri(video upload sayfasi) kontollerinide yaparsan super olucak cunku burdan kestigimiz rengini actigimiz videolar yuklenirken cevirilemedi hatasi ile yuklenmiyor kanala

Hangi ayarı yapınca sorun yaşıyorsunuz peki hocam? ben denediğimde ;( Renk Açma, Süre Kesme, Boyut kırpma ); Hepsi çalıştı

Video kesme ve parlaklik degistirmeyi denedim dun ve yuklenemiyor uyarisi vermisti tekrar deniyorum hemen . Birde suan unlem gecirdikten sonra orjinale cevir e gelip kanali secince ekrana videolar gelmiyo hocam

Sistem ile Ünlem geç yaptıklarınız gelir karşınıza hocam. o konuda bir yanlışlık oalbilir mi ? hangi mail adresinde var ?

Unlem gecmeyi guncellemenizden once unlem gec dedigim bi 5-6 video vardi unlem gec dedim videolar gri oldu para kazanmayi aktif ettim guncellendikten sonra simdi orjinale donduremiyorum cikmiyo videolar orjinale cevir e geldigimde

Unlem gecmeyi guncellemenizden once unlem gec dedigim bi 5-6 video vardi unlem gec dedim videolar gri oldu para kazanmayi aktif ettim guncellendikten sonra simdi orjinale donduremiyorum cikmiyo videolar orjinale cevir e geldigimde

Eski unlem gecirme taktigiyle orjinale cevirdim videolari idleri ile

yasin skypeden yazdım dünden beri cevap alamadım
dün gece hesap numarana havaleyi yaptım
ytkazan üyelik bilgilerini vermeni bekliyorum

"Toplu Özgünleştirme yaparak, Listeye Ekle" şeklinde birşey yapacağım.
Özgünleştirme yaparken beklemeyeceksiniz arkadaşlar.

Ünlem geçme kısımında Kopyası oluşturulunca orjinali silinecektir.

bot şuanda Jet takılmış gibi 3k videoyu 15kanalıma yükledi.

sisteminizde bağış gibi bir alan yaparsanız ben biraz para vermek isterim. diğer botta video yüklemek için paa veriyoruz, sonrada daha fazla yüklemekiçin tekrar para veriyoruz.Allahrazı olsun sizden 3binideoyu tek seferde yüklettim.

1-)otomaatik yüklemede mükerrer yükleme oluyor. onun çözümünü bekliyorum

2-)dailymotion Toplu olarak kanal çekebiliroyurz ama otomatik sistemde dailymotion yok onu ne zaman ekleyeceksiniz

3-)daha ne gibi yenilikler gelecek ?

hocam video yuklerken soyle bir hata alıyorum, nasıl duzeltebilirim acaba

Yüklenme durumu: Youtube Api v3 kullanıldı.

An client error occurred: Failed to start the resumable upload
Video Youtub 'a Yüklenemedi

bende aldım bu hatayı şimdi kanalımdaki tokeni silerek denedim yükleme başarılı şekilde oldu. sizde tokeni silip deneyin düzelir hocam

token silip yaptım tekrar olmadı hata devam ediyor

bilmem hocam ama bende çalıştı token sildim, tekrardan token almadım. token sildim öyle denedim.

Çok iyi bir bota benziyor deneyeceğim 24 saatlik denemesini, elinize sağlık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri