Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
site üzerinden kayıt olun hocam. destek kısıjından deneme isteyiniyi günler bende almak istiyorum ama nasıl alacağız
Merhabavideo yüklenme sıkıntısı yaşayan varmı
Allah çok daha fazlasını kazanmayı nasip etsin.Rigobert hocam. Üyelik yenileme ücreti gönderdim, site üzerinden ödeme bildirimini yaptım. Çok teşekkür ediyorum böyle bir hizmet sunduğun için. Yazılımın sayesinde 3 aylık bot parasını 1 günde kazanmaya başladım. Bu mesajı teşekkür mahiyetinde attım, İyi çalışmalar,
Hocam imzanızdaki şeye tam olarak katılıyorum. Piyasadaki En iyi Youtube Botu. 250 Çizgi filmin hepsini verdiğiniz taktik ile geçirmiş bulunmaktayım. Allah razı olsun Partner ödeme yapacakmı yapmayacak mıderdinden kurtardınız herkesiinşallah bu durumu anlamazlar da hep kazanırız. Adamın hası sizsiziniz siz başkası yalan sağolun
benim botumla yüklenecek videolarda ! geçebilirim ama maalesef onu açıklayamam.20 bin abonelı kanalımda para kaznama ! problemi var botunuz bunu halledebilir mi ?
senin derdiğin vidoları geçirdimwaaoooooooooooo
musticng06 hocam bu 250 çizgi film kısamıydı uzunmuydu
Ufak bir kaç ayar ünlem geçmek için şuanda hatrı sayılır geçme oranı var (%90-98 kadarcık)Yenilik mi var hocam ünlem sistemi için?
Ufak bir kaç ayar ünlem geçmek için şuanda hatrı sayılır geçme oranı var (%90-98 kadarcık)
Ufak bir kaç ayar ünlem geçmek için şuanda hatrı sayılır geçme oranı var (%90-98 kadarcık)
[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] hocam tamam ama. Boyna işleniyorda kalıyor ? Hep işleniyorda![]()
[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] hocam tamam ama. Boyna işleniyorda kalıyor ? Hep işleniyorda![]()
"Toplu Ünlem Geçme" kısımından mı bahsediyorsunuz ? yoksa normal yüklemeler mi işleniyorda kalıyor ?@Rigobert hocam tamam ama. Boyna işleniyorda kalıyor ? Hep işleniyorda![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.