YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Yeni Sunucular geldi Taşıma işlemi nedeniyle gece sistem kapatılacaktır geçici olarak, Otomatik yüklenecek videlar için sorun teşkil etmeyecektir onlar yüklenmye devam edecek.

Rigobert hocam. Üyelik yenileme ücreti gönderdim, site üzerinden ödeme bildirimini yaptım. Çok teşekkür ediyorum böyle bir hizmet sunduğun için. Yazılımın sayesinde 3 aylık bot parasını 1 günde kazanmaya başladım. Bu mesajı teşekkür mahiyetinde attım, İyi çalışmalar,

Rigobert hocam. Üyelik yenileme ücreti gönderdim, site üzerinden ödeme bildirimini yaptım. Çok teşekkür ediyorum böyle bir hizmet sunduğun için. Yazılımın sayesinde 3 aylık bot parasını 1 günde kazanmaya başladım. Bu mesajı teşekkür mahiyetinde attım, İyi çalışmalar,
Allah çok daha fazlasını kazanmayı nasip etsin.

Sunucuların bir adeti teslim edilmiştir. Dün gece gelmemişti maalesef. Taşıma işlemini gece başlatacağım.

YTKazan vds müşterilerimiz Ünlem derdini, Kapanma derdini unutacaksınız.

Beni bilen bilir yalan dolan söylemem... Şuanda Denemelerde gördüğüm başarılı bir işlemi açıklayacağım Sistem üzerinden müşterilerimize Duyurulur arkadaşlar.

Paranın kaynağı youtubedir. Oradan para kazanma aracı ise YTKazandır.

Gelişmiş video Editörümüz ile VDS ile zorla yükleme zahmetinden de kurtacağız.

Denemelerimde %100 başarı gördüğüm ($ yanmasına rağmen sonradan eşleşen geldi o normaldir.) olayı sistem üzerinden açıklayacağım arkadaşlar.

Hocam imzanızdaki şeye tam olarak katılıyorum. Piyasadaki En iyi Youtube Botu. 250 Çizgi filmin hepsini verdiğiniz taktik ile geçirmiş bulunmaktayım. Allah razı olsun Partner ödeme yapacakmı yapmayacak mıderdinden kurtardınız herkesiinşallah bu durumu anlamazlar da hep kazanırız. Adamın hası sizsiziniz siz başkası yalan sağolun

Hocam imzanızdaki şeye tam olarak katılıyorum. Piyasadaki En iyi Youtube Botu. 250 Çizgi filmin hepsini verdiğiniz taktik ile geçirmiş bulunmaktayım. Allah razı olsun Partner ödeme yapacakmı yapmayacak mıderdinden kurtardınız herkesiinşallah bu durumu anlamazlar da hep kazanırız. Adamın hası sizsiziniz siz başkası yalan sağolun

waaoooooooooooo

musticng06 hocam bu 250 çizgi film kısamıydı uzunmuydu

20 bin abonelı kanalımda para kaznama ! problemi var botunuz bunu halledebilir mi ?

20 bin abonelı kanalımda para kaznama ! problemi var botunuz bunu halledebilir mi ?
benim botumla yüklenecek videolarda ! geçebilirim ama maalesef onu açıklayamam.

Bot ile alakası olmadığını düşünen varsa o insanlarıda kaale almayın, bilmiyor demektir.
waaoooooooooooo

musticng06 hocam bu 250 çizgi film kısamıydı uzunmuydu
senin derdiğin vidoları geçirdim :)
Screenshot by Lightshot

Hızlı Yükleme alanında belirtiyorum gerekli ayarları arkadaşlar.

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] peki bu ünlem geçme olayı uzun videolarda ne kadar sürüyor detaylı yazar mısın ?

Ekstra süre yok normal Sunucu üzerinde işlenmesini yaptırıyorsunuz ve geçiyorsunuz bu olay.

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] hocam tamam ama. Boyna işleniyorda kalıyor ? Hep işleniyorda :(

İşte bende bu olaydan korkuyorum.. Uzun video çalışıyorum ben normalde işleniyor süresi çok fazla 1 gün beklediğimi biliyorum ve işeniyordaydı video.. Mesela ytkazanda bu olay nasıl ?

YTKazan şuanda kapatıldı. Taşıma işlemi yapılmaktadır. Geri açılacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri