YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] hocam heryerden yazıyorum sana artık kusura bakma ama durum bundan ibaret.

merhaba

ben 1 günlük deneme sürümü almıstım ünlem geçmesi için 1.5 saatlik bir videoyu koydum işleme işleniyor yazısı 17-18 saat boyunca kaldı öylece neden acaba ? normalda ben o videoyu 2 saatte youtubede oluyor ama ünlemli

@Rigobert hocam heryerden yazıyorum sana artık kusura bakma ama durum bundan ibaret.
"Error oldu la" hatası sizin internet bağlantınızın kesildiği anl***** gelmektedir.

İşleniyorda olması ise YOutube api v3 sorunundan ibarettir. her ne kadar azaltmış olsakta youtube kaynaklı olduğundan tamamen ortadan kaldıramamaktayız.

merhaba

ben 1 günlük deneme sürümü almıstım ünlem geçmesi için 1.5 saatlik bir videoyu koydum işleme işleniyor yazısı 17-18 saat boyunca kaldı öylece neden acaba ? normalda ben o videoyu 2 saatte youtubede oluyor ama ünlemli

Merhaba
Yukarıdaki işleniyor olayı için cevap yazdım hocam. sebebi youtubedur
bu hata için tokeni sildirerek yeniden token almaız gerekmekte
ben de deneme sürümü alabilir miyim?

Merhaba hocam deneme hesabı alabilirmiyim

Deneme üyelikleri için sitemize üye olarak destek ksımından yazınız.

merhaba ben extrem sporlar ile ilgili kanal açtım ama neredeyse eklediğim bütün videolar %99,9 ünlem işareti çıkıyor bu sorunu çözemedim bu bot sayesinde bu ünlme işareti 3 eşlesen vb... durumlardan sıyrılıp para kazanmayı aktif etme şansımız var mı
Merhaba

%100 ünlem geçme gibi bir uygulamamız yok ama videolardan id sildirdiğimiz için ! geçme oranı birazda olsa artmaktadır.
Bugün desteğe hiç bakamadım arkadaşlar şuanda cevap vermeye başlayacağım

Destekteki tüm cevaplar verilmiştir.

Bugün bakamadım yeni bakıyorum işleere

Hocam tekrar başlayacağım youtube işine eski sistemi kullanmıştım gayet iyiydi.

Uzun bir aradan sonra başlayacağım için tekrar test etme imkanım var mı ?

Hocam tekrar başlayacağım youtube işine eski sistemi kullanmıştım gayet iyiydi.

Uzun bir aradan sonra başlayacağım için tekrar test etme imkanım var mı ?
Denemeler için Site üzerinden destek talebinde bulunabilirsiniz.

YTKazan Kısa süreliğine kapanmıştır. 15*-20 Dakika içinde Aktif edilecektir.

Hocam botta kanal kapanmaları için hangi önlemi aldınız ve sizin botunuzdan kaynaklı kanal kapanmalar yasandımı,yasandıysa % oranı verebılırmısın kanalları gönül rahatlıgı ıle bota baglayabılırmıyız saygılar

Son düzenleme:
Hocam deneme hesabı vermıyormusunuz artık dunden berı sıtenız olsun burdan olsun mesaj atıyorum bı yanıt dahı vermeyı gerek duymadınız
Destek kısımında bekleyen tüm bekleyen mesajlar cevaplandı, tüm deneme istekleri ise onaylandı.

merhaba birşey sormak istiyorum.
direkt olarak video linkini versek (flv veya mp4 uzantılı) bunu otomatik olarak sizin sunucuya çekip - yt'ye upload etme imkanı var mı botunuzda?

yasin hocam, bilgisayarımızdaki videoyu bot aracılığıyla kanala yükleme şansımız varmı acaba?

birde video birleştirme sistemiyle, telifli videolarda uyarı verme olayı hallolsa süper olcak

diğer botlara göre daha iyi özellik olarak genel olarak da memnunum ama çok sorun çıkarıyor ve skype dan yazdığımızda saatlerce cevap gelmesini bekliyoruz.

10 tl lik bot ile ne gibi işlemler oluyor sınırsız videomu yüklüyoruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri