YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Hocam normalde 4-5 saatte bir video atması gerekirken bugün son 10-15dk'da bir video atıyor kanallara spamdan gidecek kanallar şuna bir el at

Hocam normalde 4-5 saatte bir video atması gerekirken bugün son 10-15dk'da bir video atıyor kanallara spamdan gidecek kanallar şuna bir el at
Yüklemeleri hızlandırma işlemi yaptım.

Araya zaman koymayı denediniz mi? (Kanal düzenleme -> Benyokken Yükle Zaman Aralığı)
hocam paypal ödeme geçtim ne zaman aktif olur paketimiz
dün akşam süre eklemesi yapıldı hocam hayırlı olsun
Ünlem geç geçmiyor geçen var mı ?
Ünlem geçiliyor hocam verdiğiniz videoyu size gönderdim

hocam ünlem geçme kısmında şöyle bi hata alıyorum
Hesap Bilgileri Alınamadı. Yazılımcı ile görüşün

Hocam mesaj kutunuz dolmuş / Ünlem geç 4 kopyasını oluştur olarak ilk sayfayı yaptım videoların ismi abuk subuk olarak çıktı ve ünlem geçmedi / Destek kısmında belirttim [MENTION=8450]Rigobert[/MENTION]

hocam ünlem geçme kısmında şöyle bi hata alıyorum
Hesap Bilgileri Alınamadı. Yazılımcı ile görüşün
Mail adresini destekten yazar misin birde kanal duzenlediginizde sorun var gözüküyor mu
Hocam mesaj kutunuz dolmuş / Ünlem geç 4 kopyasını oluştur olarak ilk sayfayı yaptım videoların ismi abuk subuk olarak çıktı ve ünlem geçmedi / Destek kısmında belirttim @Rigobert
Hocam kanal SPAM olmuş olabilir mm

Mail adresini destekten yazar misin birde kanal duzenlediginizde sorun var gözüküyor mu

Hocam kanal SPAM olmuş olabilir mm

VDS ile değiştirdim manuel olarak sıkıntı olmadı

Spam durumundan kurtulur mu öyle bir yolu var mı ?

Son düzenleme:
Evet düne kadar sorun yoktu dünden beri sıkıntı var. Bir de botta kanal listesine girince bu uyarı çıkıyor hepsinde ''xxxx isimli hesabınızda sıkıntı oluştuğu için yüklemeler 2 saat ertelendi. 2014/11/28 19:06:55 tarihinde tekrar yükleme deneyecektir. Bu arada Token silerek tekrar token almanızı öneririz.''

Zaman araligi yaptiginiz halde zamansiz mi yüklüyor hocam?

ünlem geç 4te başarı oranı %50 civarı. diğer ünlem geçlerle daha yüksek başarı sağlayan var mı?

Evet düne kadar sorun yoktu dünden beri sıkıntı var. Bir de botta kanal listesine girince bu uyarı çıkıyor hepsinde ''xxxx isimli hesabınızda sıkıntı oluştuğu için yüklemeler 2 saat ertelendi. 2014/11/28 19:06:55 tarihinde tekrar yükleme deneyecektir. Bu arada Token silerek tekrar token almanızı öneririz.''

Hocam sorunlu kanallar için bir çalışma yaptık ancak sanırım %100 bir başarı sağlayamadığımı görüyorum.

Gerekli düzeltmeleri şuanda planlıyorum sonra sisteme entegresini yapacağım.

sistemin yüklemelerde sorun ile karşılaştığı bir kaç video nedeniyle kanalda yüklemeyi 2 saat ertelemekte. bu büyük sorun oluşturdu. bunu deaktif ederecek başka bir şekile sokacağım.

hala planlamalarım devam etmekte.

Hocam sorunlu kanallar için bir çalışma yaptık ancak sanırım %100 bir başarı sağlayamadığımı görüyorum.

Gerekli düzeltmeleri şuanda planlıyorum sonra sisteme entegresini yapacağım.

sistemin yüklemelerde sorun ile karşılaştığı bir kaç video nedeniyle kanalda yüklemeyi 2 saat ertelemekte. bu büyük sorun oluşturdu. bunu deaktif ederecek başka bir şekile sokacağım.

hala planlamalarım devam etmekte.

Hocam ertelendi yazıyor ama işte ertelemiyor yüklemeye devam ediyor hatta kanala yüklemeleri durdurma tik'ini seçtim hala yüklüyor

Hocam destekden yazdım ama cevap alamadım otomatik yüklemede sorun var eklediğim videolar hala bekliyor.

Sisteme şuanda erişememektesiniz calisma devam etmektedir

Ünlem geç yaptıktan sonra video adları : navigasyon indirim sekilik , reenkarnasyon göçü self-servis bu tarz kelimer olarak çıkıyor

magazinguncel , samsun , moondeath , mermer1 , mermer2 , mermer3 , mermer4 , mermer5 , mermer6 , mermer7 , mermer8 , mermer9 , mermer10 , mermer11 , mermer12 , mermer13 , mermer14 , mermer15 , mermer16 , mermer17 , mermer18 , mermer19 , mermer20 ve mermer21

için

3 aylık ödeme paypaldan yapıldı. her bir kullanıcıya girip ödeme bildirim formu dolduruldu.
bu işlemin yapılşı zamanı : 06 Aralık 2014 - Saat : 23:02

ilgilenmenizi rica ederim.

magazinguncel , samsun , moondeath , mermer1 , mermer2 , mermer3 , mermer4 , mermer5 , mermer6 , mermer7 , mermer8 , mermer9 , mermer10 , mermer11 , mermer12 , mermer13 , mermer14 , mermer15 , mermer16 , mermer17 , mermer18 , mermer19 , mermer20 ve mermer21

için

3 aylık ödeme paypaldan yapıldı. her bir kullanıcıya girip ödeme bildirim formu dolduruldu.
bu işlemin yapılşı zamanı : 06 Aralık 2014 - Saat : 23:02

ilgilenmenizi rica ederim.

su anki zaman : 07 Aralık 2014 Saat : 22:53
24 hesap için 1680 TL ödeme yaptım ve halen ilgilenen olmadı.

sanırım ytkazanın sonu bu umursamazlıgı ve ilgisizliği.
sanırım videoyapa geçme vakti geldi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri