YTPARA.COM | Fotoğraf Arşivi {Kendi Fotoğraflarımızı Paylaşıyoruz}

Youtube'dan Önce ;

n328l.jpg

bu fotoğrafı gördükten sonra biraz duygulandım, nedenini bilmem ama hiç çekinmeden bu fotorafı yüklemeni alkışlıyorum abi, helal olsun sana emekçi adam =)
fotoğraftaki gördüğüm tek şey; vatan kokusunun yokluğu mu desem , gurbetin tokluğu mu =)
Hepimiz İşçiyiz !

Neyse Bende Birazdan yüklerim Arkadaşlar foto :)

Youtube'dan Önce ;

n328l.jpg

bu fotoğrafı gördükten sonra biraz duygulandım, nedenini bilmem ama hiç çekinmeden bu fotorafı yüklemeni alkışlıyorum abi, helal olsun sana emekçi adam =)
fotoğraftaki gördüğüm tek şey; vatan kokusunun yokluğu mu desem , gurbetin tokluğu mu =)
Hepimiz İşçiyiz !

Neyse Bende Birazdan yüklerim Arkadaşlar foto :)

Hersey bi yana, "Neysem Oyum dostum" Yapmacik yada gosteris vs degil,herkez gordu gecirdi herseyi bizde gorduk gecirdik.Utanmamda,cekinmemde yani.Aynen yazdigin gibi,Gurbetde calisirken,gittigin kebabcilarda eger bir turk cayi bulursan nasil seviniriyorsun ki var gerisini sen dusun artik.

Bu arada Soldan Saga :)
Trabzon -Ankara - KahramanMaras

Hersey bi yana, "Neysem Oyum dostum" Yapmacik yada gosteris vs degil,herkez gordu gecirdi herseyi bizde gorduk gecirdik.Utanmamda,cekinmemde yani.Aynen yazdigin gibi,Gurbetde calisirken,gittigin kebabcilarda eger bir turk cayi bulursan nasil seviniriyorsun ki var gerisini sen dusun artik.

Bu arada Soldan Saga :)
Trabzon -Ankara - KahramanMaras

neden utancak çekincekmişin abi Aslan gibi fotoğraf, boğazından haram lokmanın geçtiği fotoğrafmı bu çekineceksin?
hırsızlık mı yaptın çekinecen ?
gasp mı ettin çekinecen ?
Kahvede pinekleyip karısını çalıştıranmısın ki çekineceksin ?
Aslanlar gibi ekmeğini taştan çıkaran bi adamın ispatıdır bu fotoğraf.. tekrar helal olsun diyorum abi..
bu kadar açıldı madem konu; ben askerden geleli 6 ay oldu öncelikle;
Allah kimseyi sağlığından etmesin 2 aydır sinir stressten oluşan depresyon geçiriyorum ve depresyon yüzünden troid hastalığım çıktı troidler az çalışıyor, bu yüzdende çalışamıyorum 2 aydır, ilaç ve iğne tedavisi görüyorum..
Allah kimseyi bu duruma düşürmesin, bi an önce Ayaklanıp bu fotoğraftaki Altın yürekliler gibi Emekçiliğime geri dönmek istiyorum.. ( içimi dökmek istedim ) Az daha sabır..

ayrıca sana şunu yakıştıramadım abi oldumu şimdi bi ankaralı ankara demez angara'yı yapıştırır oraya :) :)

---------- Mesaj saat 00:50:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:49:48 civarında gönderildi. ----------

Senelere Göre Sırasıyla Diziyorum :)

Askerden Önce yaş 18 Beşiktaş Kapalı Tribün Emekçileriyle A.gücü maçında Ç. kuvvetle birbirimize girdikten sonra staddan uzaklaştırılıp giriş yasağı konulduktan sonra saygı değer miço abimizin evinde maç izlerken :)

ve yaş 20ye dayanır askerde ise;
yeni operasyondan gelip karakolda istirahat ederken ( uyurken )
3 saatlik uykumuzdan kaldırılıp (gözlerden anlaşılır)
ivedi (acil) bir şekilde tekrar operasyon emri geldiğinde hazırlandığımız an..
bu arada askerliğimi Hakkari/Çukurca Kuzey ırak sıfır noktasında Jr.Komando olarak yaptım izin kullanmadan 1 sene dağlardaydım..

http://bit.ly/c25MCx
http://bit.ly/c25MCx

ve yaş 22 bu foto ise ; TBM'ler yükseldikten sonra pc monitoru plazma'ya bağlayıp adsense'yi izlerken =))))

SAYGILAR (Semih ÖZTÜRK) =)

---------- Mesaj saat 00:51:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:50:58 civarında gönderildi. ----------

güncelliyorum arkadaşlar konuyu benim fotoraflarımda bunlar :)

[MENTION=367]quiT[/MENTION] kanka geldim kıbrıstan evdemisin geliyorum aşşağıya ? modemde sıkıntı var mı ? :D

Forum'a bayanlar dadanmışken koymam yersiz olur sonra aşık oluyorlar :S

Burada yeniyim ama bir çoğunuzu r10'dan tanıyorum :) Ortam bayağı sıcak geldi bu tür konular sürekli açılmalı bence...

ncd64.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri